Тодор Батков - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Батков призна за държавната намеса в Левски!

Мнениеот blue avalanche » 28 мар 2012 10:02

Red Warrior написа:Не се съмнявам! Аз затова призовавам цесекарите да не се надяват на титла, а още по-малко на ШЛ.

Пускаш темичка и после от 7 коментара половината-твои...Хитро!Ако се изакаш още 20-тина пъти,ще направиш няколко странички...Току виж,качили темата отгоре.Като важна!Мама ще се гордее с теб!А татко ти ще те вземе със себе си на работа...

Потребителски аватар
FCH

Re: Тодор Батков - официална тема

Мнениеот FCH » 28 мар 2012 10:48

Мустак, какво чакаш? Вземай мишките около теб и отивайте в Родопа Смолян!

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 28 мар 2012 11:59

Батков обяви колко е дал за Левски, сумата е огромна

Собственикът на Левски Тодор Батков разкри сумата, която е извадил от собствения си джоб за издръжката на клуба във времето, в което той е еднолично начело на отбора. Според адвоката, над 30 милиона лева са отишли от неговия бизнес към Левски, за да върви отбора без да има проблеми във финансово отношение. "Между 30 и 32 милиона лева са излезли от моя джоб в клуба. Давам от личните си средства, за да издържам Левски, а онзи ден на стадиона отново хората срещу мен се обръщат. Защо? Защото съм докарал треньор с хубава визитка и сме му осигурили добра селекция? Имам чувството, че от години давам лични пари, а непрекъснато си докарвам негативи", коментира Батков.

Ей Богу, а защо не каза колко са влезли в Левски (от спонсори, от трансфери, от Купата на УЕФА, ШЛ и ЛЕ, от продажба на фенартикули, билети и карти)?
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 28 мар 2012 12:13

ТодАре Ей Богууу!!!
Поклон пред човека раздал ей така от щедрост 35-40 милиона лева на Левски!!! Поклон пред велия ловец на американски шпиони из нивите!!! Човека с главно Ч,блогодетеля с главно Б, комуниста с главно К, апаратчика и адвокат с главно А, доносника с главно Д, ловеца на шпиони и глигани с главно Л, винопроизводителя с главно В, издателя на вестници с главно И, носителя на ордени с главно Н!!! Човека мустак Тодар, пардон Тодор Костадинов Батков, да се свети името му, да бъде царството му в Левски во веки!!! И само титли, купи да имаме и само 1/4 в УЕФА и в Шампионската лига да играеме!!! Да живей Тодар, пардон Тодор Батков, нашият месия!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 28 мар 2012 12:47

Не съм фаталист, но е хубаво и Господ да ни покрие. Той ни размаха пръст, защото почнахме много да говорим, както стана и преди време, когато играхме с Тампере.
„Каква директива да има, срещу Миньор не заслужавахме да спечелим, но съдията ни отмени чист гол. Това го видя цяла България. Явно е, че няма директива. Имайки предвид ситуацията в държавата и твърдата ръка на човека, който я управлява, това може би нямаше да се случи. Ние играем и сме един от 16-те отбора, които искат да печелят“, завърши Тодор Батков.
Нещата не бяха безоблачни и преди този мач. Играта не ни харесваше и в предните пет срещи. Просто това, което стана с Миньор се печеше. Казах на футболистите да играят за себе си, за честта на клуба, а дори и да не ме обичат, да се опитат и за мен да играят“, продължи адвокатът.

Само аз ли си мисля, че този човек последните 2 дена е обзет от някаква неистова паника и говори несвързано и неразбираемо? :roll: Първо, че не се спира постоянно да назовава напразно името на Господа, което е не-почтено, не-Християнско и достатъчно обидно и другото, това което съм маркирал горе, аз лично признавам, че не съм в състояние да разбера, анализирам или "преведа"... ако някой мисли, че може да се справи, Моля да заповяда! :)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 мар 2012 22:50

BLUE CHAMPIONS написа:
Не съм фаталист, но е хубаво и Господ да ни покрие. Той ни размаха пръст, защото почнахме много да говорим, както стана и преди време, когато играхме с Тампере.
„Каква директива да има, срещу Миньор не заслужавахме да спечелим, но съдията ни отмени чист гол. Това го видя цяла България. Явно е, че няма директива. Имайки предвид ситуацията в държавата и твърдата ръка на човека, който я управлява, това може би нямаше да се случи. Ние играем и сме един от 16-те отбора, които искат да печелят“, завърши Тодор Батков.
Нещата не бяха безоблачни и преди този мач. Играта не ни харесваше и в предните пет срещи. Просто това, което стана с Миньор се печеше. Казах на футболистите да играят за себе си, за честта на клуба, а дори и да не ме обичат, да се опитат и за мен да играят“, продължи адвокатът.

Само аз ли си мисля, че този човек последните 2 дена е обзет от някаква неистова паника и говори несвързано и неразбираемо? :roll: Първо, че не се спира постоянно да назовава напразно името на Господа, което е не-почтено, не-Християнско и достатъчно обидно и другото, това което съм маркирал горе, аз лично признавам, че не съм в състояние да разбера, анализирам или "преведа"... ако някой мисли, че може да се справи, Моля да заповяда! :)

Смях се от сърце днес на работа като им слушах интревютата и на двамата Батков и Гонзо.

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 28 мар 2012 23:44

Avanti_Ragazzi написа:ТодАре Ей Богууу!!!
Поклон пред човека раздал ей така от щедрост 35-40 милиона лева на Левски!!! Поклон пред велия ловец на американски шпиони из нивите!!! Човека с главно Ч,блогодетеля с главно Б, комуниста с главно К, апаратчика и адвокат с главно А, доносника с главно Д, ловеца на шпиони и глигани с главно Л, винопроизводителя с главно В, издателя на вестници с главно И, носителя на ордени с главно Н!!! Човека мустак Тодар, пардон Тодор Костадинов Батков, да се свети името му, да бъде царството му в Левски во веки!!! И само титли, купи да имаме и само 1/4 в УЕФА и в Шампионската лига да играеме!!! Да живей Тодар, пардон Тодор Батков, нашият месия!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Не се бъзикай с нашия финансов благодетел. Без него щеше да гледаш ШЛ през крив макарон. Пари за трансфери ли не извади, пари за лагери и подготовки ли не извади, параклис ли не ни построи ?! Какво искаш да влезе и да вкара топката във вратата ли ?
Изображение

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 28 мар 2012 23:48

milen.hristov написа:Смях се от сърце днес на работа като им слушах интревютата и на двамата Батков и Гонзо.

Милене, защо си се смял ?! Защото човека милее за отбора и ходи да събира директора от задимените кафенета ли ?! Или защото е извадил 32 милиона, от които 13 безвъзмездно, а само 19 под формата на кредити ?! Левски ще го има и след Батков, да сме живи и здрави да гледаме какво ще е без него, ама трудно ще намерим по-ларж чорбаджия, да пуска майтапи и да слушаме химна на ШЛ на Георги Аспарухов. А ти прочете ли свободните съчинения на твоя идол Наско ?! На 3 реда има 8 правописни грешки, пише БългариА, съжЕлявам, приАтели и т.н. .... смятай за какъв директор става въпрос, много правилно каза Батков че изгони Попето и Бандаловски, окраде доста пари, взе се много насериозно и само лае отстрани, когато не е на хранилка в Левски.
Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 мар 2012 00:23

Този път вярвам на Батков за това,че е ходил да прибира Сираков от кафенета и барове!По принцип Сираков е леке!Според мен той има пръст в събитията от последните няколко дни!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 мар 2012 00:26

TB1957 написа:
milen.hristov написа:Смях се от сърце днес на работа като им слушах интревютата и на двамата Батков и Гонзо.

Милене, защо си се смял ?! Защото човека милее за отбора и ходи да събира директора от задимените кафенета ли ?! Или защото е извадил 32 милиона, от които 13 безвъзмездно, а само 19 под формата на кредити ?! Левски ще го има и след Батков, да сме живи и здрави да гледаме какво ще е без него, ама трудно ще намерим по-ларж чорбаджия, да пуска майтапи и да слушаме химна на ШЛ на Георги Аспарухов. А ти прочете ли свободните съчинения на твоя идол Наско ?! На 3 реда има 8 правописни грешки, пише БългариА, съжЕлявам, приАтели и т.н. .... смятай за какъв директор става въпрос, много правилно каза Батков че изгони Попето и Бандаловски, окраде доста пари, взе се много насериозно и само лае отстрани, когато не е на хранилка в Левски.

Ти може да си цесекар,но има много истина в това мнение!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Архив”