Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Мнениеот Rivaldo10 » 09 яну 2013 20:02

ralka_levskarka написа:П.С. не знам дали някой помни, но след Сараево бях единствената, която ви каза да се успокоите, Левски ще бъде променен и ще има ОГРОМЕН шанс за титла ;)

Променен през първият или вторият полусезон? Огромен шанс?! Сериозно ли? :?
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 яну 2013 20:05

Rivaldo10 написа:
ralka_levskarka написа:П.С. не знам дали някой помни, но след Сараево бях единствената, която ви каза да се успокоите, Левски ще бъде променен и ще има ОГРОМЕН шанс за титла ;)

Променен през първият или вторият полусезон? Огромен шанс?! Сериозно ли? :?

И през двата сезона, казах, че няма да е това, което беше срещу Сараево. Имаше хора, които ми се изсмяха и казаха, че Левски няма да е в тройката :o :o :shock:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 09 яну 2013 20:05

Поздравления на синьото ръководство за трансферната политика! През зимата е в пъти по-добре да се вземат българи, които бързо ще се адаптират. Още повече са млади и перспективни момчета, с опит в А група. От България на практика няма какво друго да вземем, доколкото Литекс не желае да продава. Оттук нататък един конструктивен халф-чужденец и смятам селекцията за приключила. Явно са преценили, че ще правят българска защитна двойка-доста чужденци се извървяха там без особен успех. Останалото е тренировки до откат. Това е.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 09 яну 2013 20:16

sin4ec написа:Поздравления на синьото ръководство за трансферната политика! През зимата е в пъти по-добре да се вземат българи, които бързо ще се адаптират. Още повече са млади и перспективни момчета, с опит в А група. От България на практика няма какво друго да вземем, доколкото Литекс не желае да продава. Оттук нататък един конструктивен халф-чужденец и смятам селекцията за приключила. Явно са преценили, че ще правят българска защитна двойка-доста чужденци се извървяха там без особен успех. Останалото е тренировки до откат. Това е.

Литекс продава ама скъпо иначе млади качествени играчи при тях с лопата да ги ринеш Попов,братята Миланови,Цветков,Десподов,Недялков,Славчев,Здравчев,Руменов,Костадинов,Колев всички тези играчи са между 16 и 22 години.С повечето от тях титуляри в момента са на трето място.

Иначе забележете групата на Левски и колко юноши е извикал Илиан Илиев. :arrow:

СЪСТАВЪТ НА ЛЕВСКИ:

Пламен Илиев, Александър Любенов, Ивайло Василев, Михаил Иванов, Ромен Ели, Нуно Пинто, Дъстли Мулдер, Орлин Старокин, Димитър Везалов, Христо Попадийн, Пламен Димов, Владимир Гаджев, Антонио Вутов, Роман Прохазка, Христо Йовов, Марсиньо, Станислав Ангелов, Даниел Димов, Борислав Цонев, Радослав Цонев, Доменик Аврамов, Стефан Велев, Жоао Силва, Базил Де Карвальо, Кристовао Рамос, Цветелин Тонев, Тодор Чаворски, Илиян Йорданов, Любомир Илиев, Пламен Т. Илиев, Мики Орачев, Милен Василев
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 09 яну 2013 20:16

ralka_levskarka написа:И през двата сезона, казах, че няма да е това, което беше срещу Сараево. Имаше хора, които ми се изсмяха и казаха, че Левски няма да е в тройката :o :o :shock:

Двата полусезона искаш да кажеш. Ами през есенният нямаше почти никаква промяна. Имахме 2-3 наистина качествени мача, 1-2 не лоши и всички друго си беше меко казано посредствено. Дано да видим поне през вторият промяна, а шансовете ни за титла изобщо не мисля, че са огромни. Аз писах, че трябва да имаме поне 3-5 точки преднина заради лесната ни прогама, за да имаме шанс за титлата. Ние сме на 1 точка зад Лудогорец и си мисля, че шансовете са ни всякакви, но не и огромни. Естесвено ще се надявам да сме шампиони, докато имаме теоритичен шанс за нея. ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 яну 2013 20:23

Rivaldo10 написа:
ralka_levskarka написа:И през двата сезона, казах, че няма да е това, което беше срещу Сараево. Имаше хора, които ми се изсмяха и казаха, че Левски няма да е в тройката :o :o :shock:

Двата полусезона искаш да кажеш. Ами през есенният нямаше почти никаква промяна. Имахме 2-3 наистина качествени мача, 1-2 не лоши и всички друго си беше меко казано посредствено. Дано да видим поне през вторият промяна, а шансовете ни за титла изобщо не мисля, че са огромни. Аз писах, че трябва да имаме поне 3-5 точки преднина заради лесната ни прогама, за да имаме шанс за титлата. Ние сме на 1 точка зад Лудогорец и си мисля, че шансовете са ни всякакви, но не и огромни. Естесвено ще се надявам да сме шампиони, докато имаме теоритичен шанс за нея. ;)

А бе както много хора превъзнасят Лудогорец шансовете са ни добре, на 1т. сме зад тях. Трябва да вземем трудните гостувания и тях да ги бием, което мисля, че ще стане. Иначе естествено и аз искам да сме шампиони, имаш да ме черпиш :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 09 яну 2013 20:25

Rivaldo10 написа:

Утре Лудогорец представя най-малко едно ново попълнение,но те имат изграден отбор.Иначе ми прави впечатление силните контроли които са уредили.Почват в Анталия с шампиона на Молдова Шериф и с този на Литва Екранас.После играят с втория в Полша отбор на Лех Познан след това един измежду Динамо Киев или Оцелул.Следва още един мач като може да срещнат Динамо Букурещ,Рубин Казан или Атлетико Паранензе.Ще играят и в още един турнир.Като цяло контролите са добри и ще може да се гледат почти всички.
[center]R.I.P[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 09 яну 2013 20:32

ralka_levskarka написа:
Rivaldo10 написа:

А бе както много хора превъзнасят Лудогорец шансовете са ни добре, на 1т. сме зад тях. Трябва да вземем трудните гостувания и тях да ги бием, което мисля, че ще стане. Иначе естествено и аз искам да сме шампиони, имаш да ме черпиш :mrgreen:

Битката за титлата ще се реши в преките двубои между тези отбори- Левски,Лудогорец,ЦСКА,Ботев Пд,Литекс,Черноморец и Локомотив Пд.
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 09 яну 2013 20:42

Parmalat написа:
Битката за титлата ще се реши в преките двубои между тези отбори- Левски,Лудогорец,ЦСКА,Ботев Пд,Литекс,Черноморец и Локомотив Пд.

Да, но ние сме гости на последните четири... С ЦСКА си е дерби, не се знае. А Лц са домакини на всички, освен Левски и ЦСКА. Така че шансовете ни не са никак огромни!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 09 яну 2013 20:50

sin4ec написа:
Parmalat написа:

Да, но ние сме гости на последните четири... С ЦСКА си е дерби, не се знае. А Лц са домакини на всички, освен Левски и ЦСКА. Така че шансовете ни не са никак огромни!

Битката за титлата е решена, освен ,ако един човек, предизборно , не си " врътне задника" и не проумее ,като селски тарикат, че другият селски тарикат ще го потопи заедно с дунавският флот. ;)
Последна промяна от фифи перото на 09 яну 2013 20:52, променено общо 1 път.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Върни се в “Архив”