Всичко около скандала между Лазаров, Стойчев и федерацията

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Радо Стойчев и Матей Казийски напускат националния отбор!

Мнениеот W84me » 11 юни 2012 22:18

turbogena написа:
murfi2000 написа:И ОЩЕ НЕЩО.АКО НЕ БЕШЕ Д.ЛАЗАРОВ ДА ОСИГУРИ ДОМАКИНСТВО ЗАЛИМПИЙСКАТА КВАЛИФИКАЦИЯ ЩЯХМЕ ДА СЕ КЛАСИРАМЕ НА ОЛИМПИАДА НА КУКУВО ЛЯТО.

Какъв Данчо бе? Ако не бяха парите от Бойко нямаше да видим квалификация!

Кои пари от Бойко бе?! Парите за тия малоумни мачове срещу анонимници ги дадохме аз,ти и всички в тоя форум от собствените си джобове! За да могат тия малоумници,долни госпожички да се правят на ощипани!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
vqrazvqra
Контакти:

Мнениеот vqrazvqra » 11 юни 2012 22:19

sandi74 написа:Най-важното е,че Радо Стойчев си заминава,но да не забравяме,че е като мастия-завръща се при всяко подсвирване. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Битовизъм.Той Радо и за теб говори днес.Ама ти си прекалено далеч за да го чуеш.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 юни 2012 22:19

ros написа:
blue avalanche написа:Няма значение на кой са парите.Фактът е,че Стойчев провали квалификацията и се наложи да му "купуват" друга!В кой друг спорт го има това?
Иначе много знае да говори за "финанси".А "финансите",дето ги издуха с извънредната квалификация?

Абе вие нормални ли сте, бе!!!
Просто не мога да повярвам що за глупости пишете... За какво му е на Стойчев квалификация, в къщи ли ще си я носи? И без това го бяха изгонили? КВАЛИФИКАЦИЯТА БЕШЕ ДОГОВОРЕНА още преди да махнат Стойчев. Той ако е имал идея за провал и тази щеше да провали. Продължавате да ме удивявате с простотията си

Много ми е интересно добросъвестният "счетоводител" Стойчев как ще отчете потрошените пари за извънредната квалификация?В каква "графа" ще ги впише?

Потребителски аватар
nikikriviq
Контакти:

Мнениеот nikikriviq » 11 юни 2012 22:20

Здравейте, отдавна следя форума във всички групи, но не съм изразявал мнение. С риск да бъда напсуван още на първия си пост смятам, че Данчо Лазаров наистина вреди на волейбола, Радостин Стойчев може и да е в правото си да иска неговата оставка, но Матей Казийски се изяви като придворния шут на Радо.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 11 юни 2012 22:21

Нещо не разбирам - Стойчев е некадърник, пропилял пари и авторитет, купи ли му квалификация и затова не трябва да си ходи, а де се кланя на Лазаров да му купи и олимпийски медали.
Лазаров като шеф на федерация се явява работодател и едва ли не неин собственик, и затова ни треньор, ни звезди могат да го закачат. Той е недосегаем още от скандалите със заробващите договори през скандалите на миналата олимпиада, та до сега.
Стойчев е мишок, защото за втори път си подава оставката, а Лазаров е мъж, защото след толкова обвинения и след толкова интерес от страна на цяла спортна България той реши, че е най-добре да си мълчи и да остави другите да бъдат оплювани най-вече заради това, че липсва информация от първа ръка какво е негото отношение към това, в което го обвиняват.
Ама наистина съм объркан - вече започвам да си мисля, че българският волейбол ще процъфти , а може и да върже, ако Лазаров заведе отбора ни на олимпиадата, а Казийски и Стойчев се занимават с осигуряването на условия за неговата подготовка ...
Между другото и Бербатов обра негативите от това, че каза, че у нас футболът с сбъркан, но тези, които го оправят, продължават да оправят и нас, зрителите ... И то не за друго, а защото сме велики - който не играе за България, не е българин, ама нито един няма да каже тука, че нашата държава е достойна, за да се пожертваш за нея. Хайде тия, които тука пишат "За България - всичко", да кажат какво са готови дадат за нея. Аз лично за България повече от това, да работя всяка година по три-четири месеца за нея, повече не давам. Някой да знае колко е била ангарията по турско?

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 11 юни 2012 22:24

ros написа:Абе вие нормални ли сте, бе!!!
Просто не мога да повярвам що за глупости пишете... За какво му е на Стойчев квалификация, в къщи ли ще си я носи? И без това го бяха изгонили? КВАЛИФИКАЦИЯТА БЕШЕ ДОГОВОРЕНА още преди да махнат Стойчев. Той ако е имал идея за провал и тази щеше да провали. Продължавате да ме удивявате с простотията си

Роска, остави ги ! Интелигентен човек си, не си струва да се занимаваш с тях! Ни приемат, ни предават. Преди 2 седмици искаха Радо да се маха, не можел да се справи, трябвало да си ходи.... днес Радо си тръгва и тия същите реват срещу Стойчев защо си е тръгнал. Днес се ядосвах, писах тука, ама .... с дървени философи не се спори. :oops: Странно племе се българите! Това, че мразим успелите и можещите, е ясно на всички ни .... и не е от вчера или от днес! На нас БЪЛГАРИТЕ трудно може да се угоди.....

Потребителски аватар
vqrazvqra
Контакти:

Мнениеот vqrazvqra » 11 юни 2012 22:25

blue avalanche написа:
ros написа:
blue avalanche написа:Няма значение на кой са парите.Фактът е,че Стойчев провали квалификацията и се наложи да му "купуват" друга!В кой друг спорт го има това?
Иначе много знае да говори за "финанси".А "финансите",дето ги издуха с извънредната квалификация?

Много ми е интересно добросъвестният "счетоводител" Стойчев как ще отчете потрошените пари за извънредната квалификация?В каква "графа" ще ги впише?

Ти глупако видя ли Пранди още по време на мача с Германия.А знаеш ли какво правеше там още преди Радо да се издъни.Мислете бе простаци.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 11 юни 2012 22:26

Тъй като не става за национален треньор предлагам Стойчев да бъде назначен за главен счетоводител на БФВ. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Там му е силата а Матей да бъде касиер. :lol: :lol: :) :)

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 11 юни 2012 22:26

На много хора им харесва "удобната истина". Винаги е било така, но след Промените "демократите" все по - често използват възможностите да се показват такива.
Цялата история има две решения - оставки и на двамата смешници, които се карат. Не само за единия, а за двамата и повече никога да не се връщат в България.
Стойчев е ултракапиталист и вместо да си подаде оставката от Тренто, като търси сметка на шефа си, се прави на мъж пред Данчо Лазаров. Другите му простотии няма смисъл да ги повтарям.
Инженерът пък е от онова поколение "комунисти", които са срам за лявата идея. Неговата оставка отдавна трябваше да бъде подадена.
Матей Казийски няма да липсва на отбора, но други ако напуснат, ще е падение на личността.
Интересите винаги са властвали над морала. Повечето във форума изобщо не се замислят над фактите, не го осмислят по - подробно, а отговарят първосигнално. Така не се прави. Човек преди да направи нещо, трябва да е помислил.
Стойчев е същият като Моуриньо и Гуардиола - НИЩОЖЕСТВО. Тези двамата футболни треньори са съдийски, волейболният "гений" - също. Това, че е българин, изобщо не трябва да му служи за опрадвание. Като е от България, като големият мъж защо като предишните двама "хубостници" непрекъснато реве срещу съдиите, когато загуби, и мълчи като *****, когато спечели. Така не може. Така не е честно. Този човек никога няма да бъде признат за голям треньор от истинските разбирачи на спорта, на човешкия морал.
Титлите и купите съвсем не правят един отбор или човек велик. Това се показва по друг начин.
Последна промяна от daniel875 на 11 юни 2012 22:28, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 11 юни 2012 22:27

blue avalanche написа:
ros написа:

На теб ще пожелая жив и здрав да си и да те управляват такива умници като Лазаров, ама цял живот... защото го заслужаваш, защото индивиди като теб трябва от личен опит да разберат колко е хубаво да си безличен и жалък. Ти си го знаеш де, но това е друга тема.

А относно втората квалификация - България еше да участва в такава независимо от Лазаров, Ганев, Стойчев и най-вече независимо от такива като теб! Сега кажи кой имаше толкова много зор тя да е отново тук Радо или Данчо?
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Върни се в “Архив”