W84me написа:Какво толкова плюете Йорданов? Има доста голове за отбора, повечето анонимни чужденци, които минаха през Левски нямат и 1/4 от неговите. На Кевин Бру цял живот да му правя такъв клип, няма да мога да събера толкова точни центрирания...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
W84me написа:Какво толкова плюете Йорданов? Има доста голове за отбора, повечето анонимни чужденци, които минаха през Левски нямат и 1/4 от неговите. На Кевин Бру цял живот да му правя такъв клип, няма да мога да събера толкова точни центрирания...
onegavon написа:Как бе нали бяха 950хилки?Сигуро трябва да направи хеттрик срещу Ювето или Интер за да ги докарат до 950к.
Мизерията е страша работа как са го изнудили Борат не е за вярване.
molteni написа:W84me написа:Какво толкова плюете Йорданов? Има доста голове за отбора, повечето анонимни чужденци, които минаха през Левски нямат и 1/4 от неговите. На Кевин Бру цял живот да му правя такъв клип, няма да мога да събера толкова точни центрирания...
И кои са му решителните голове? Общо има 8 гола.3 срещу Пирин ГД, 1 на Нефтохимик, 1 на Етър...и 2 на Берое.Единствения му по-важен гол....беше при загубата(1:2) в Разград....от Лудогорец.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
zlatan написа:Andrew Eldritch написа:Да бе скъсал се да вкарва. На Нефтохимик при решен мач. Само да напомня, че заради Ил. Йорданов ИлИл изгони Симеон Райков. А той вкарваше далеч по-решителни голове.
колега съгласен съм махаме го и след това,ясно е че си тръгва и Гари и отляво една голяма дупка като махнем и Пинто и кво остава аз и ти.
Няма пари бре хора стига сме гонили играчи-Батков го каза пред банкрут сме,на какъв език да ни се каже за да разберем.
Ако питате мен трябва да се освободим от всички високи заплати да доиграем шампионата ако може да вземем тенекията Купа на България.
На 24 май да направим това прословуто честване на 100 год. и юни и юли нов собственик,нова стратегия ,нови лица-в противен случай ще
задминем червените по-пропадане.
В този момент това е най-важно за Левски-СПАСЕНИЕТО И СЕКТОРА.Аз си искам отбора и стадиона другото е временно както Батков,както Тонев,както Донев-вечни сме ние и Левски.
Parmalat написа:Италианският Удинезе ще заплати 600 хиляди евро на Левски за правата на 17-годишния плеймейкър Антонио Вутов, съобщават медиите в Италия.
Вутов днес трябва да пристигне в Удине, за да премине медицинските изследвания и да подпише личния си контракт. Двата клуба вече постигнаха договорка за трансфера.
Цената на играча може да нарасне до около 1 милион евро при определени условия. Левски запазва и процент от бъдеща продажба на полузащитника.
Parmalat написа:onegavon написа:Как бе нали бяха 950хилки?Сигуро трябва да направи хеттрик срещу Ювето или Интер за да ги докарат до 950к.
От много време е ясно,че Батков незнае как да продава.Така ли не се научи от Гришата как се правят милиони от трансфери с някои изключения разбира се.
PFK_Levski написа:Parmalat написа:onegavon написа:Как бе нали бяха 950хилки?Сигуро трябва да направи хеттрик срещу Ювето или Интер за да ги докарат до 950к.
От много време е ясно,че Батков незнае как да продава.Така ли не се научи от Гришата как се правят милиони от трансфери с някои изключения разбира се.
Доколкото разбрах ..... Вутов медиите писаха ,че щеше да се продаде за 950 хил. ЛЕВА .... а всъщност се продава за 600 хил. ЕВРО ..... чисто и просто ако сметнеш даже излиза ,че го продаваме за повече от колкото се е писало ...... айде кажете ми пък вие .... Гришата кога е продавал 17 годишен футболист за над 1 милион лева ........
А относно писаниците на W84me аз това момче го познавам .... и съм му казвал много пъти ,че е много кух , така че няма да го направя сега във форума , но то си се подразбира .... как може някой .... абе как може фен на Левски да харесва Илиян Йорданов.... Този не заслужава и във "В" групите да играе бе !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта