група съветски учени написа:Според анкетата в Независимия феновете посочват на първо място Видолов като желан треньор, пък вие си говорете, каквото си искате.
Видолов не може да бъде треньор повече от три мача, няма необходимия лиценз.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
група съветски учени написа:Според анкетата в Независимия феновете посочват на първо място Видолов като желан треньор, пък вие си говорете, каквото си искате.
Шврнц Тпрунков написа:група съветски учени написа:Според анкетата в Независимия феновете посочват на първо място Видолов като желан треньор, пък вие си говорете, каквото си искате.
Видолов не може да бъде треньор повече от три мача, няма необходимия лиценз.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
options_1912 написа:Пламен Марков: С удоволствие бих работил за Ботев- отбор с традиции и публика
Вторият бългаски треньор класирал националите ни на европейско първенство Пламен Марков заяви за PlovdivNews.net, че е водил предварителен разговор с Ботев.
"Разговарях с ръководството на Ботев, но това беше само предварителен разговор. Очаквам в близките дни по- сериозна среща, на която да се изясни дали вижданията ни съвпадат", заяви бившият национален селекционер Марков.
Той каза още, че с удоволствие би работил за отбор с традиции и публика, какъвто е Ботев
"Да играе в "Б" група е нехарактерно за Ботев. Мястото на отбора е в челните места в "А" група. Високите цели са едно от условията ми, за да започна в Ботев. Имам идеи за школата и смятам, че от там трябва да се тръгне", каза още Марков.
Очаквам вашите мнения. Съгласен съм с Марков!
група съветски учени написа: марков е подобен, дървен философ, говори хубаво, но кви ще ги надроби, един Господ знае.
група съветски учени написа:"Временният треньор на Ботев Костадин Видолов ще изведе отбора в утрешния мач с Малеш за купата с доста по- различен състав и подредба, спрямо този на Петър ХУбчев от последния злополучен мач с Етър, научи репортер на PlovdivNews.net.
Видолов оставя на резервната скамейка Петър Атанасов, който не е сред любимците на феновете. За сметка на това Курдов, Манчев и Тодор Неделев са титуляри. Ивайло Димитров ще играе като атакуващ ляв халф, а Сашо Александров десен. Тошко Неделев ще играе в атака зад Курдов.
Ето и стартовите 11 за мача с Малеш:
Амбарцумян, Йордан Христов, Гаджалов, Домакинов, В. Байрев, Рахов, Манчев, Александров, Ивайло Димитров, Неделев, Курдов"
Философията на Коцето съвпада на 100 процента с философията на нашия клуб. Красив и нападателен футбол.
Не ни трябват треньори дето ни говорят красиви приказки като хубчев и марков и после ти пускат 10 защитника.
Аз трябва да ви кажа, че като слушах всички интервюта на хубчев, бях решил, че сме взели най-великия треньор в БГ, марков е подобен, дървен философ, говори хубаво, но кви ще ги надроби, един Господ знае.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта