ЦСКА - Бешикташ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: ЦСКА - Бешикташ

Мнениеот cska_90 » 29 ное 2010 20:51

И точно въпросните аргументи са причина да бъдеш на стадиона или около него!!Вкъщи да седиш полза няма!!! ;) ;)
Бойкот за тоя мач няма-това е ясно отдавна-протест ще видим дано се получи!!
Изображение

Потребителски аватар
CSKAEOTBORA
Контакти:

Мнениеот CSKAEOTBORA » 29 ное 2010 21:27

realist написа:Аз ви казвам, че повече от 10 000 няма начин да се съберат (и то ако е вярно, че ще има 2-3 000 турци). И не защото някой бойкотира, а защото хората са отвратени от неделната гнусотия. Аз лично имах купен билет, но след мача го скъсах и изхвърлих. Поне 20 човека около мен, които бяха решили да ходят на мача, се отказаха. И не ми казвайте колко мача подред сме били спечелили - резонна победа с "братския" Миньор, една на мъка с изпадащия Пирин, 3:2 с уникално слабия гост Берое, със случаен гол в последната минута от фал, едно на мъка с "великаните" от Локо Пд и победа след ходене по мъките със Сливен. Велики победи, наистина! Само мача във Виена има някаква стойност и то само за статистика и самочувствие. Ако някой иска да ме убеди, че е нормално да направим равен с кварталния Академик, значи съвсем е забравил от кой отбор е и какъв е този отбор. Това е най-гнусния и позорен мач в историята на ЦСКА за мен. При победна серия, при нормални условия и преди важен мач от турнирите, да се осереш така е престъпление. Това е моето мнение и на още хиляди, които няма да отидат в четвъртък. Този път протеста ще е срещу плазмодиите в червени фланелки, а не ръководството. Нещастници!

Принципно си прав, нека хората си казват, че отбора не се изоставя в най-лошите си моменти. Извинявайте, но това не е ЦСКА! Това е чист селски клуб, ЦСКА го имаше до преди 2 години, сега го няма, за мен също като за реалист това не е отбор, загубих вяра в него, те просто нямат възможностите да станат шампиони или да победят порто, може да вземем Х на Бешикташ, но не и на порто, това е жестоката истина за жалост, до преди 2-3 години ЦСКА го имаше като отбор, за мен този сезон е 0-лев. Най-много купата да вземем, с много късмет. Това е, за жалост!
ЦСКА е отбора, един единствен на света, за него ще се боря, и няма да го предада!!!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 29 ное 2010 21:37

CSKAEOTBORA написа:
realist написа:Аз ви казвам, че повече от 10 000 няма начин да се съберат (и то ако е вярно, че ще има 2-3 000 турци). И не защото някой бойкотира, а защото хората са отвратени от неделната гнусотия. Аз лично имах купен билет, но след мача го скъсах и изхвърлих. Поне 20 човека около мен, които бяха решили да ходят на мача, се отказаха. И не ми казвайте колко мача подред сме били спечелили - резонна победа с "братския" Миньор, една на мъка с изпадащия Пирин, 3:2 с уникално слабия гост Берое, със случаен гол в последната минута от фал, едно на мъка с "великаните" от Локо Пд и победа след ходене по мъките със Сливен. Велики победи, наистина! Само мача във Виена има някаква стойност и то само за статистика и самочувствие. Ако някой иска да ме убеди, че е нормално да направим равен с кварталния Академик, значи съвсем е забравил от кой отбор е и какъв е този отбор. Това е най-гнусния и позорен мач в историята на ЦСКА за мен. При победна серия, при нормални условия и преди важен мач от турнирите, да се осереш така е престъпление. Това е моето мнение и на още хиляди, които няма да отидат в четвъртък. Този път протеста ще е срещу плазмодиите в червени фланелки, а не ръководството. Нещастници!

Принципно си прав, нека хората си казват, че отбора не се изоставя в най-лошите си моменти. Извинявайте, но това не е ЦСКА! Това е чист селски клуб, ЦСКА го имаше до преди 2 години, сега го няма, за мен също като за реалист това не е отбор, загубих вяра в него, те просто нямат възможностите да станат шампиони или да победят порто, може да вземем Х на Бешикташ, но не и на порто, това е жестоката истина за жалост, до преди 2-3 години ЦСКА го имаше като отбор, за мен този сезон е 0-лев. Най-много купата да вземем, с много късмет. Това е, за жалост!

И предладаш да седим безучастно и да гледаме как затъваме все повече и повече?? :?
Изображение

Потребителски аватар
CSKAEOTBORA
Контакти:

Мнениеот CSKAEOTBORA » 29 ное 2010 22:41

cska_90 написа:
CSKAEOTBORA написа:

И предладаш да седим безучастно и да гледаме как затъваме все повече и повече?? :?

И като ходим по стадионите да не би да променяме нещо? Не мисля. И аз харесвам да има атмосфера, да е яко на стадиона, да става купон, но когато отбора прави Х-ове с/у отбори като калиакра и академик, е извинявайте. Всичко си има граници. Това е най-слабия сезон на ЦСКА за последното десетилетие, ще видите как и лефски напролет ни бият, и тогава въобще няма и да стъпна на стадиона, докат не си върнем армията! А аз мразя да губим от лефски, това е най-позорното нещо за мен. Бием ли лефски, до края на шампионата няма да пропусна и 1 двубой!
ЦСКА е отбора, един единствен на света, за него ще се боря, и няма да го предада!!!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 29 ное 2010 22:51

Не ти говоря за подкрепа и песни-а за протест-ако трябва и с по-крайни методи!! ;)
Изображение

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 29 ное 2010 22:58

Спас ще играе ли в четвъртък ? Жалко, че ни напуска.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
CSKAEOTBORA
Контакти:

Мнениеот CSKAEOTBORA » 30 ное 2010 00:11

Искам да попитам, колко публика се очаква да има на стадиона? Ако някой има информация нека я сподели с нас.

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 30 ное 2010 00:12

вярвам, че ще биете амуджите!!! :ugeek:

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 30 ное 2010 09:07

CSKAEOTBORA написа:Искам да попитам, колко публика се очаква да има на стадиона? Ако някой има информация нека я сподели с нас.

към 25 000
[center]Изображение[/center]

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 30 ное 2010 09:49

cska_90, не казвам, че трябва да загърбим отбора си и да не ни пука какво става. Но не съм съгласен и с такива мнения, че нямало значение бием ли или падаме, ние трябва да ги подкрепяме. Кого да подкрепям? Тези, които се гаврят с нас цяла година ли? Тези, които дрискат върху историята на клуба ли? Колко антирекорда трябва да изтърпим, колко унижение трябва да понесем? Стига вече! Нашата роля е друга. Виждате, че Борисов и Иванов не разбират нищичко от футбол и се влияят от публиката. Всички ревнаха: Радуканов - треньор и ето, канят се да го оставят. А с него ще делим 5-8 място, не повече. Безкрайно много уважавам този човек, защото успя да извади отбора от летаргията и ги накара да се понапънат. Но това не стига. Радуканов не е готов за постоянен треньор, няма опит, класа, познания да е такъв. Виждате, че се увлича в мача като запалянко, бави задължителни смени, греши, не умее да води мача. Такъв мач като с Академик се взима със затворени очи от опитен треньор. Някои не искали Йешич, добре, нека си върнем Стойчо. Нали не мислите, че с него отбора ще прави равни с Академик и Калиакра. Предстоят ни гостувания на Герена, Ловеч, Варна, Пловдив, Стара Загора, Бургас. Тези мачове само с желание не могат да се вземат. След като не можем да изгоним Титан (в момента не съм сигурен и че трябва), нека ги накараме да вземат поне едно правилно решение, а не да се радваме на победи срещу Пирин и Миньор и да сме доволни на 5-6 място.

Върни се в “Архив”