Левски-Славия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Левски-Славия

Мнениеот slavia_forever » 15 мар 2010 22:11

someone написа:
venci_1913 написа:Отбора ни в момента е в пъти по-добър от вашият (то е ясно)Не сме най-добрите , но имаме класни и добри футболисти.Вие и 30 000 да се събирате на мач от тях реални са 200 души !В сайтове за запознанства като Ви гледам феновете ми става мъчно ..Нито знаят кой с кого играе ,нито къде се намират и защо..Може да сме 1000 души всеки мач , но поне разбираме от футбол и си подкрепяме отбора и в тежки ситуации!Искам да те питам ако станете като нас 12 години с най-дебелият президент ще имате ли 100 души на мач?

Много тъпи въпроси, ако ... не знам си какво... ще стане ли... не знам си какво, вчера на мача в Ловеч от 2500 левскари само 200 са "реални", каквото и да значи това в твойте разбирания и само тези 200 човека разбират от футбол, на Славия пък ходите 1000 човека, но кога сте били толкова не знам... но сте културни, интелигентни, възпитани и разбирате от футбол... на Герена сме само простаци някакви... :lol:

Излизате извън темата и двамата. Тук не става въпрос за брой фенове, а за това, че като Левски не вземе трофей за повече от пет години, тогава ще може да има основание да се преброява с привърженици на други отбори.

И пак казвам, пишете по темата за мача.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Blacksea13
Контакти:

Мнениеот Blacksea13 » 15 мар 2010 22:12

Нема Моуриньо, нема Съра, нема Венгер, Кройф и не знам още кой. Тука ще е тактическо надиграване да си е*е майката :lol: :lol:[/quote]
Н1 си вееее.
+1

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 15 мар 2010 22:12

slavia forewer,казах го по-горе.Пред М'Боли 9 души,напред само Жуниор и тупалки от 25-35-метра.Една точка,ви е вързана в кърпа.А ако влезе някоя тупалка,може и да биете.
Само Черно море.

Потребителски аватар
Porto
Контакти:

Мнениеот Porto » 15 мар 2010 22:14

slavia_forever написа:Аз продължавам да си мисля, че вероятно мача ще е измъчен хикс. Възможно е и да паднеме заради психиката ни на предизвестени губещи, с която играем голяма част от мачовете със сините. Ако обаче успеем да намерим начин, да разгърнем потенциала на нашите, което в мачовете до момента не става и успеем да вземем нещо от Левски, това ще ни даде допълнителен стимул напред, не само в мачовете (дано са повече от един) за купата, но и в първенството.

Ако гледаме реално на нещата(според мен!) двата отбора в момента са пълна трагедия.Но Х няма да е!Ще победи по-малко слабият.И понеже доста слависти забелязвам,че се канят на Левски,пак ще ви дам съвет,първенството го оставете,съсредоточете се върху Купата,ако искате Европа.
Изображение

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 15 мар 2010 22:14

someone написа:
venci_1913 написа:Отбора ни в момента е в пъти по-добър от вашият (то е ясно)Не сме най-добрите , но имаме класни и добри футболисти.Вие и 30 000 да се събирате на мач от тях реални са 200 души !В сайтове за запознанства като Ви гледам феновете ми става мъчно ..Нито знаят кой с кого играе ,нито къде се намират и защо..Може да сме 1000 души всеки мач , но поне разбираме от футбол и си подкрепяме отбора и в тежки ситуации!Искам да те питам ако станете като нас 12 години с най-дебелият президент ще имате ли 100 души на мач?

Много тъпи въпроси, ако ... не знам си какво... ще стане ли... не знам си какво, вчера на мача в Ловеч от 2500 левскари само 200 са "реални", каквото и да значи това в твойте разбирания и само тези 200 човека разбират от футбол, на Славия пък ходите 1000 човека, но кога сте били толкова не знам... но сте културни, интелигентни, възпитани и разбирате от футбол... на Герена сме само простаци някакви... :lol:

Не някакви..Ние сме СИНИ простаци.... Спорът е безсмислен.Славия е отбор с история,както и Морето,Ботев....Но...както е казал героят на един класик-Първо стани БЪЛГАРИН,а после ставай какъвто искаш
цитирам по памет...Футболът ни не е трагедия,той е водевил...
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 15 мар 2010 22:22

МЕЦИ написа:
Спорът е безсмислен.Славия е отбор с история,както и Морето,Ботев....Но...както е казал героят на един класик-Първо стани БЪЛГАРИН,а после ставай какъвто искаш

Ето един хубав финал на спама в темата. Надявам се оттук нататък, да пишем в контекста на същата.

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 15 мар 2010 22:29

slavia_forever написа:
МЕЦИ написа:
Спорът е безсмислен.Славия е отбор с история,както и Морето,Ботев....Но...както е казал героят на един класик-Първо стани БЪЛГАРИН,а после ставай какъвто искаш

Ето един хубав финал на спама в темата. Надявам се оттук нататък, да пишем в контекста на същата.

Спам?!ти ме изкефи!!сега се сетих на какво прилича нашият футбол спрямо...истинският...На спам :)
А по темата...Победа за Левски...На мъка...За съжаление..

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Левски-Славия

Мнениеот slavia_forever » 15 мар 2010 22:32

МЕЦИ написа:А по темата...Победа за Левски...На мъка...За съжаление..

Вероятно си прав. Тайно се надявам да не е точно така. :idea: Успех на по-малко слабия! :!: Дано в този мач, това да се окаже Славия. ;)

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 15 мар 2010 22:33

Надали ще е много хубав за гледане мач...Важното е да победим, няма значение как - с половин гол, с автогол, след рикушет, няма значение !

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 15 мар 2010 22:38

[offtopic]
slavia_forever написа:
МЕЦИ написа:А по темата...Победа за Левски...На мъка...За съжаление..

Вероятно си прав. Тайно се надявам да не е точно така. :idea: Успех на по-малко слабия! :!: Дано в този мач, това да се окаже Славия. ;)

Лека..и дано 2 -та отбора ,когато станат на по 100години да да не се гордеят само с историята си , а и с настоящето...[/offtopic]

Върни се в “Архив”