Купа на България Литекс (Ловеч) - Левски (София) - 1:1(*5:3)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Re: Купа на България Литекс (Ловеч) - Левски (София) - 1:1(*5:3)

Мнениеот Долно уйно » 07 апр 2011 16:15

Изображение
Изображение

Иванов недвусмислено показва, че ще играе за топката и след като Диуф я пуска покрай него той направо не може да свали очи от африканеца. :D
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Joro_Barca
Контакти:

Мнениеот Joro_Barca » 07 апр 2011 16:20

За съжаление отпаднахме от турнира. Играта този път беше доста добра сравнение с другите мачове ;) мисля че заслужавахме да победим преди дузпите още ;) Според мене Ясен направи много глупави смени. Дузпите вече си беше лотария който изтърве повече ще отпадне и това бяхме ние :x :cry: Сега вече ни остава първенството което аз вярвам че може да го спечелим предвид тежките гостувания на литекс 8-) САМО ЛЕВСКИ !!!
Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 апр 2011 16:20

Преди дни четох, че Батков за лятото ще отпуска 150 000 за трансфери като се надява да купи двама играчи с тези пари и че по скъп ще му излезе онова младото момче от Берое (не го помня по име).

С такава мисъл и с такива планове няма как да искаш да постигнеш нещо.
Литекс с този отбор играят от 3-4 години с малки изключения особено тази зима, но гръбнакът на отбора им е запазен докато при Левски почти всеки трансферен прозорец идва някой или се продава някой важен играч и така отбора не може да се намести.

Трябва време за всичко, но никой не го разбира и е жалко че от управата ви най вече действат така.[/quote]
Този играч го имахме,но то точно това срташно интелигентно ръководство го прати обратно в Пловдив[/quote]
"Този играч го имахме,но то точно това срташно интелигентно ръководство го прати обратно в Пловдив."
Я ми припомни какво направи "този играч" вчера в Пловдив,че нещо ми се губи... :roll: :roll: :roll:[/quote]
Не споря дали става за Левски или не на това отговор няма как да намерим,нормално ли след като прецениха,че става се отнесоха с него и ти какби се почувствал на негово място/

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 07 апр 2011 16:22

milen.hristov написа:
crap написа:Гонзо какви ги дрънка бе? Нещо се опитва да ви убеди, че сте играли добре :lol: :lol: :lol:

Страхотно играхме а и не отпаднхме,и за тилтлата имаме шанс,гледай сега ги почваме и печелим следващите 10 мача.Само Г.Иванов трябва да пусне миниджъра на компа и нямаме спирка

Ти няма ли да спреш да плюеш? Пресъхна ти устата.
И не ми казвай това, че за Мъри се виждало още от мачовете с Беверен, че ще станат нещата, защото, ако тогава имаше форум, щеше да плюеш Наско и Мъри така, както го правиш с Ясен и Гонзо.
Такива хора като теб са ми кристално ясни.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 апр 2011 16:22

Joro_Barca написа:За съжаление отпаднахме от турнира. Играта този път беше доста добра сравнение с другите мачове ;) мисля че заслужавахме да победим преди дузпите още ;) Според мене Ясен направи много глупави смени. Дузпите вече си беше лотария който изтърве повече ще отпадне и това бяхме ние :x :cry: Сега вече ни остава първенството което аз вярвам че може да го спечелим предвид тежките гостувания на литекс 8-) САМО ЛЕВСКИ !!!

А ние как ще си вземем нашите мачове.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 апр 2011 16:23

milen.hristov написа:Преди дни четох, че Батков за лятото ще отпуска 150 000 за трансфери като се надява да купи двама играчи с тези пари и че по скъп ще му излезе онова младото момче от Берое (не го помня по име).

С такава мисъл и с такива планове няма как да искаш да постигнеш нещо.
Литекс с този отбор играят от 3-4 години с малки изключения особено тази зима, но гръбнакът на отбора им е запазен докато при Левски почти всеки трансферен прозорец идва някой или се продава някой важен играч и така отбора не може да се намести.

Трябва време за всичко, но никой не го разбира и е жалко че от управата ви най вече действат така.

Този играч го имахме,но то точно това срташно интелигентно ръководство го прати обратно в Пловдив[/quote]
"Този играч го имахме,но то точно това срташно интелигентно ръководство го прати обратно в Пловдив."
Я ми припомни какво направи "този играч" вчера в Пловдив,че нещо ми се губи... :roll: :roll: :roll:[/quote]
Не споря дали става за Левски или не на това отговор няма как да намерим,нормално ли след като прецениха,че става се отнесоха с него и ти какби се почувствал на негово място/[/quote]
Ние не знаем какво ТОЧНО се е случило между Левски,Карвальо,Локо Пд и Ба.Само си гадаем тука.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 апр 2011 16:24

ehh написа:
milen.hristov написа:
crap написа:Гонзо какви ги дрънка бе? Нещо се опитва да ви убеди, че сте играли добре :lol: :lol: :lol:

Страхотно играхме а и не отпаднхме,и за тилтлата имаме шанс,гледай сега ги почваме и печелим следващите 10 мача.Само Г.Иванов трябва да пусне миниджъра на компа и нямаме спирка

Ти няма ли да спреш да плюеш? Пресъхна ти устата.
И не ми казвай това, че за Мъри се виждало още от мачовете с Беверен, че ще станат нещата, защото, ако тогава имаше форум, щеше да плюеш Наско и Мъри така, както го правиш с Ясен и Гонзо.
Такива хора като теб са ми кристално ясни.

Който ме познава знае колко съм ги плювал тогава,колко съм ги плювал след Тампере.Теразбира се също сиимат своите грешки но поне знаят как да ги решават

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 апр 2011 16:26

Трябва време за всичко, но никой не го разбира и е жалко че от управата ви най вече действат така.[/quote]
Не споря дали става за Левски или не на това отговор няма как да намерим,нормално ли след като прецениха,че става се отнесоха с него и ти какби се почувствал на негово място/[/quote]
Ние не знаем какво ТОЧНО се е случило между Левски,Карвальо,Локо Пд и Ба.Само си гадаем тука.[/quote]
Ккаво може да се е случило единия отбор купува футболист представя го официално за свой, а след това решва че нещо не му изнася и го изхърля по най-долният начин.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 апр 2011 16:32

milen.hristov написа:Трябва време за всичко, но никой не го разбира и е жалко че от управата ви най вече действат така.

Ние не знаем какво ТОЧНО се е случило между Левски,Карвальо,Локо Пд и Ба.Само си гадаем тука.[/quote]
Ккаво може да се е случило единия отбор купува футболист представя го официално за свой, а след това решва че нещо не му изнася и го изхърля по най-долният начин.[/quote]
Т.е Батков се е "бръкнал" с Х пари за Карвальо,а след това една сутрин му е скимнало и тези Х пари(Карвальо) ги хвърля на боклука.Правилно ли съм разбрал?

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 апр 2011 16:44

blue avalanche написа:
milen.hristov написа:Трябва време за всичко, но никой не го разбира и е жалко че от управата ви най вече действат така.

Този играч го имахме,но то точно това срташно интелигентно ръководство го прати обратно в Пловдив

Ккаво може да се е случило единия отбор купува футболист представя го официално за свой, а след това решва че нещо не му изнася и го изхърля по най-долният начин.[/quote]
Т.е Батков се е "бръкнал" с Х пари за Карвальо,а след това една сутрин му е скимнало и тези Х пари(Карвальо) ги хвърля на боклука.Правилно ли съм разбрал?[/quote]
Връща го ,още преди да почне да плаща трансфера,не емного логично но и Казан няма никъква логика пък се случи.

Върни се в “Архив”