Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
mistreated написа:Tomata написа:Ти не си ли загрижен за Бг коефициента? Ще направим естествено всичко възможно да се класираме и да го вдигнем. А гроба е общ щем не щем
Ами на фона на всичките проблеми с моя клуб, честно да ти кажа, не само на мен ами и на всички цска-ри, националният коефициент в момента ни е последна грижа. Нямам нищо против да играете в ЛЕ вместо нас, дори ще ида на мачовете ви в Бургас и ще ви подкрепям, защото половината от приятелите ми са ботевисти.
Ама да обиждате феновете на ЦСКА и клубът, заради идиотизма на 2-ма пернишки боклука, които от сума време се опитваме да изгоним, това не мога да приема. Още по-малко от фенове на отбор, който е бил под същото иго, каквото сме ние сега. Всеки се радваше с вас, когато се отървахте от Селския, вие сега плюете по нас.
mistreated написа:Tomata написа:Ти не си ли загрижен за Бг коефициента? Ще направим естествено всичко възможно да се класираме и да го вдигнем. А гроба е общ щем не щем
Ами на фона на всичките проблеми с моя клуб, честно да ти кажа, не само на мен ами и на всички цска-ри, националният коефициент в момента ни е последна грижа. Нямам нищо против да играете в ЛЕ вместо нас, дори ще ида на мачовете ви в Бургас и ще ви подкрепям, защото половината от приятелите ми са ботевисти.
Ама да обиждате феновете на ЦСКА и клубът, заради идиотизма на 2-ма пернишки боклука, които от сума време се опитваме да изгоним, това не мога да приема. Още по-малко от фенове на отбор, който е бил под същото иго, каквото сме ние сега. Всеки се радваше с вас, когато се отървахте от Селския, вие сега плюете по нас.
za nas e toj religiq написа:Ти къде видя някой да те обижда ? Дори отдолу написах да не смесваме клубните си пристрастияПределно ми е ясно че от теб нищо не зависи , въпроса е от тези които зависи дали ще се направи нещо и какво
Обаче вместо да дадеш едно смислено мнение , ти почваш да вадиш от 100 кладенеца вода !
mistreated написа:za nas e toj religiq написа:Ти къде видя някой да те обижда ? Дори отдолу написах да не смесваме клубните си пристрастияПределно ми е ясно че от теб нищо не зависи , въпроса е от тези които зависи дали ще се направи нещо и какво
Обаче вместо да дадеш едно смислено мнение , ти почваш да вадиш от 100 кладенеца вода !
Не само че обиждате цял ден феновете и отборът на ЦСКА, ами и не спирате с клубните пристрастия. Ако не беше така, нямаше да пускате теми през половин час за едно и също.
И спокойно, ЦСКА сам ще излезе от А група, няма нужда БФС да прави нещо. Но ЦСКА 1923 ще е тук, за ваше съжаление.
Levskar_forever написа:Въпреки че сте отбора на ДПС ви пожелавам да участвате в ЛЕ.
Tomata написа:mistreated написа:Tomata написа:mistreated написа:za nas e toj religiq написа:Мисля че в нито едно от изреченията не отговори на въпроса миТемата не е за Ботев ! От това което ще направи БФС зависи догодина БЪЛГАРИЯ с колко отбора ще е представена в тези турнири ! И дали ще позволи всеки който поиска , да прави каквото поиска !
Разберете едно нещо най-после. Правото да играе в ЛЕ е на ЦСКА. Ако решим да излезем и да загубим нарочно в двата мача, по-добре ли ще се чувстваш? Вие в случая не сте в позиция да поставяте някакви условия. Вие откровено искате подарък от ЦСКА - участие в ЛЕ. Наглеете, спрете се!
Имахте цяла година възможност да си спечелите място в ЛЕ, както и всеки друг отбор. Не го направихте. Сега чакате подаяния.
Май е време да замълчиш? Цяла България чака да види резултата от насирането ви, ти тук раздаваш подаяния. Между другото май точно вие имате нужда от такива в момента
Няма какво да мълча, вие днес просто се насра'хте с вашите милион теми за нещо, което не е ваше по право! Това не е ли реване за подаяние? Излез с един нормален аргумент във ваша полза. Питах ви много пъти, ама никой не може да ми отговори. Има ли български отбор, спечелил правото да участва е ЕКТ, да е прецакан по някакъв начин?
Има много,за което да замълчиш. И изобщо не става въпрос за нас а за футбола ни като цяло. Допуснаха ви да участвате в първенството с хиляди компромиса, ето я приебавката. ЦСКА не тряваше да играе мачове в "А" група тази година, по тази логика всеки един от следващите ги отбори е по-заслужил да е на мястото означено като N3. Да не говорим за последствията пряко нанесени от вашето безхаберие и същото на Бфс. И всички отбори от догодина ще бъдат прецакани, не без ваше участие.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта