ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cheradonna

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Cheradonna » 10 сеп 2016 23:55

Кашчей написа:
kolokolo написа:
1982 написа: - защо миналата година, когато ПФК ЦСКА АД не получи лиценз за професионален футбол, пострада и отборът ??!

Улав си явно . Миналата година ПФК ЦСКА АД представляваше ЦСКА . Тази година ПФК ЦСКА АД представлява килотите на баба Дора . Затова ЦСКА се представлява от ПФК ЦСКА-София . :)

Коло Коло от Сантяго ли е, или от Валпарайсо :roll: Кой му е градът на локация?

от Айброкс!
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 11 сеп 2016 02:10

1982 написа:Бараба, няма "управляващо" АД, Чавдар/ЦСКА-1948 е просто притежател на акциите на ПФК Литекс-Ловеч АД/ПФК ЦСКА-София ЕАД ..... пак те призовавам, дал съм ти ЕИК-атата на двете дружества, влез в ТР и провери дали лъжа. Съвсем просто е. ;) ;)

Та , щом Литекс по твоята теория е и отбор, и АД, което го управлява - две в едно? За какъв им е второто АД? Можеш да кажеш и, че това АД и преди не е било АД/отбор, а само АД. Тогава щом АД-то трябва да е и отбор не е ясно за какво въобще им е било това АД, ако още преди не е било в комплект с отбор. За да те дразнят ли? :) И какво значи , ПРОСТО притежава акциите ...... :o :shock: Нали си имат управляващо АД , за какво им е друго , което ПРОСТО да им притежава акциите :mrgreen: Съвсем просто е , ама досега смислен отговор от теб или от другите "специалисти разбирачи" отговор не съм получил , освен две-три заучени фрази ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 11 сеп 2016 02:18

vaskonti написа:
Red joker написа:
Кашчей написа:
Kindza написа:
1982 написа: ПФК ЦСКА-София ЕАД. Това е клубът, няма друг.

Това е фирмата която представлява ЦСКА в правния мир . Няма друга . :mrgreen:

Представлява ЦСКА-София, бивш Литекс. Никого другиго не представлява!

Тъпууни,Литекс е в Трета Лига :idea: :idea: :idea:

Да попитам пак - как се озова тоя Литекс във В група? Ако тоя въпрос ти се вижда труден и отново ще ми правиш дълбокомислени предположения, че собственика бил решил, че няма възможност да издържа отбора в първа лига, то имам един още по-елементарен въпрос, по елементарен няма на къде и би следвало да не те затрудни - в коя група игра миналата година този Литекс?
А имаш ли представа защо в сайта на БФС има линк към документ, според който Литекс е получил лиценз за първа лига? Чудя се, дали този лиценз се отнася за онзи Литекс във В група? А може ли линк към лиценза на ЦСКА-София?

Я пак да покажеш , къде пише .... лиценз за ..... ПЪРВА ЛИГА :shock: Такова животно няма бе чУ'ек :o
А Литекс играха в А група и после административно бяха изхвърлени в Б група , това го знае всяко .... дете :mrgreen:
Последна промяна от baraba на 11 сеп 2016 06:27, променено общо 1 път.
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 сеп 2016 02:38

Лиценз се издава само за професионален футбол. За В група лицензи няма. ;) ;)

Та, как Литекс има лиценз за профи футбол, а в същото време рита в ..... аматьорската В група ??! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Относно горното - страх ли те е да влезеш в ТР и да провериш двете ЕИК, които ти дадох ??! Вместо да ми разтягаш локуми, много лесно можеш да видиш дали съм прав или не. Ама май не ти изнася.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 сеп 2016 02:42

Като за бавноразвиващи се, стъпка по стъпка показвам .......

[offtopic]http://www.bfunion.bg/%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B7%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5/%D0%B8%D0%B7%D0%B4%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B8%20%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B7%D0%B8[/offtopic]

Сезон 2016/2017

Първа професионална лига

13. ЦСКА-София

http://bfunion.bg/uploads/%20%D0%A6%D0%A1%D0%9A%D0%90%20-%20%D0%A1%D0%9E%D0%A4%D0%98%D0%AF%202016-2017.pdf
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 11 сеп 2016 04:00

1982 написа:Като за бавноразвиващи се, стъпка по стъпка показвам .......

[offtopic]http://www.bfunion.bg/%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B7%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5/%D0%B8%D0%B7%D0%B4%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B8%20%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B7%D0%B8[/offtopic]

Сезон 2016/2017

Първа професионална лига

13. ЦСКА-София

http://bfunion.bg/uploads/%20%D0%A6%D0%A1%D0%9A%D0%90%20-%20%D0%A1%D0%9E%D0%A4%D0%98%D0%AF%202016-2017.pdf

Та , като за бавноразвиващите се , за 3424 път да попитам :
Та , щом Литекс по твоята теория е и отбор, и АД, което го управлява - две в едно? За какъв им е второто АД? Можеш да кажеш и, че това АД и преди не е било АД/отбор, а само АД. Тогава щом АД-то трябва да е и отбор не е ясно за какво въобще им е било това АД, ако още преди не е било в комплект с отбор. За да те дразнят ли? :) И какво значи , ПРОСТО притежава акциите ...... :o :shock: Нали си имат управляващо АД , за какво им е друго , което ПРОСТО да им притежава акциите :mrgreen: Съвсем просто е , ама досега смислен отговор от теб или от другите "специалисти разбирачи" отговор не съм получил , освен две-три заучени фрази ;)
Изображение

Beladona

Мнениеот Beladona » 11 сеп 2016 05:12

baraba написа:
1982 написа:Като за бавноразвиващи се, стъпка по стъпка показвам .......

Сезон 2016/2017

Първа професионална лига

13. ЦСКА-София

Та , като за бавноразвиващите се , за 3424 път да попитам :

В тая бараба се е вселил духът на липсващия Кондьо , оня ги плещеше подобни глупости .....

Трябва да го играя малко екзорсист .......: Покажи се КОНДЬОООООООО !!!! ПОКАЖИ СЕЕЕЕЕ !!!!

Показа се ....... А сега прочети въпросите на Васконти и 1982 и отговори на поне един от тях , на който си избереш .....за Литекс във В група и в А група , по твой избор , но на поне един отговори и не пиши твоите глупости !!!!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 11 сеп 2016 08:44

baraba написа:
vaskonti написа:
Red joker написа:
Кашчей написа:
Kindza написа:
1982 написа: ПФК ЦСКА-София ЕАД. Това е клубът, няма друг.

Това е фирмата която представлява ЦСКА в правния мир . Няма друга . :mrgreen:

Представлява ЦСКА-София, бивш Литекс. Никого другиго не представлява!

Тъпууни,Литекс е в Трета Лига :idea: :idea: :idea:

Да попитам пак - как се озова тоя Литекс във В група? Ако тоя въпрос ти се вижда труден и отново ще ми правиш дълбокомислени предположения, че собственика бил решил, че няма възможност да издържа отбора в първа лига, то имам един още по-елементарен въпрос, по елементарен няма на къде и би следвало да не те затрудни - в коя група игра миналата година този Литекс?
А имаш ли представа защо в сайта на БФС има линк към документ, според който Литекс е получил лиценз за първа лига? Чудя се, дали този лиценз се отнася за онзи Литекс във В група? А може ли линк към лиценза на ЦСКА-София?

Я пак да покажеш , къде пише .... лиценз за ..... ПЪРВА ЛИГА :shock: Такова животно няма бе чУ'ек :o
А Литекс играха в А група и после административно бяха изхвърлени в Б група , това го знае всяко .... дете :mrgreen:

Питах те дали този Литекс, който е във В група, миналата година е бил първо в А, после изхвърлен в Б? И ако е така, защо в момента Литекс притежава лиценз за А група, първа лига или както там предпочиташ да се нарича?
И ще ми кажеш ли кога точно стана смяната на собствеността на Литекс - този Литекс, който миналата година приключи сезона във Б група и който ми твърдиш, че собственика бил се отказал от А група и затова отишъл във В?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 11 сеп 2016 08:53

vaskonti написа:Питах те дали този Литекс, който е във В група, миналата година е бил първо в А, после изхвърлен в Б? И ако е така, защо в момента Литекс притежава лиценз за А група, първа лига или както там предпочиташ да се нарича?
И ще ми кажеш ли кога точно стана смяната на собствеността на Литекс - този Литекс, който миналата година приключи сезона във Б група и който ми твърдиш, че собственика бил се отказал от А група и затова отишъл във В?

Литекс НЕ притежава лиценз за А група , лиценза е издаден на името на ЦСКА - София , няма как и ЦСКА и Литекс да притежават един и същи лиценз ;) Да Васко , също като случаите с Ботев , Нефтохимик и още .... и още ..... това че вие сте се забили само и единствено в ТЗ и ТР , си е ваш проблем , там няма да намериш футболна история , нито ще намериш любовта на феновете , за собствеността , честно да ти кажа не знам , а и не ме интересува , все пак става въпрос за друг отбор ;)
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 сеп 2016 09:10

baraba написа:
vaskonti написа:Питах те дали този Литекс, който е във В група, миналата година е бил първо в А, после изхвърлен в Б? И ако е така, защо в момента Литекс притежава лиценз за А група, първа лига или както там предпочиташ да се нарича?

Литекс НЕ притежава лиценз за А група , лиценза е издаден на името на ЦСКА - София , няма как и ЦСКА и Литекс да притежават един и същи лиценз ;) Да Васко , също като случаите с Ботев , Нефтохимик и още .... и още ..... това че вие сте се забили само и единствено в ТЗ и ТР , си е ваш проблем , там няма да намериш футболна история , нито ще намериш любовта на феновете , за собствеността , честно да ти кажа не знам , а и не ме интересува , все пак става въпрос за друг отбор ;)

На теб май ти плащат на глупост, а не на пост, иначе защо във всеки свой пост ще пишеш по няколко глупости :roll:
Лицензът е издаден на Литекс, а по-късно е поправен със смяната на името на отбора(дружеството, клуба)!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Архив”