Най-големите глупости според критерийте на цесекарите, предстоят като им вкара в следващите няколко години 20-тина гола!BGarmy написа:Аз,за тоя съм чувал,да прави бая глупости![]()
Ем,хубаво е да се налагат младите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Най-големите глупости според критерийте на цесекарите, предстоят като им вкара в следващите няколко години 20-тина гола!BGarmy написа:Аз,за тоя съм чувал,да прави бая глупости![]()
Ем,хубаво е да се налагат младите
СвръхЧовек написа:Според мен Пичо няма нищо общо с футбола. Пълен смях е.
Разбира се че да! А на пеперудките от Славия им остава само да се понадупят тук-там! А иначе разбирам напъните на ник-слаБистите,да се се вре и дава мнение за Левски! Как ще го забележат иначе!slavistite написа:emomatov написа:Ще успее ли Левски да измъкне титлата от мощните държавни лапи даващия на ЦСКА? Порано прочетох че Тошко Батков вече се е примирил? Тази година е най-лесна за влизане в Шампионска лига, а Левски се отказа защо?
http://www.youtube.com/watch?v=YQSQwrLnFxA
РАЗБИРА СЕ ЧЕ НЕ![]()
![]()
gugushito написа:много обичате да си създавате мними идоли... очевидно поради липса на истински... кой е тоя хичо и какво е направил ,та чак да има тема за него ??? разходи се до англия за да избиете някой и друг комплекс ,че може да продадете и вие някой в европа и толкова... такива на армията ги имаме десетки и не се надървяме чак толкова.....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта