ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
russia

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот russia » 31 авг 2016 11:32

Ко ста`а бе, няма Курьор, няма Бадем...нещо много криво го раздава ```еску :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Beladona

Мнениеот Beladona » 31 авг 2016 11:32

Red joker написа:
Beladona написа:Бекирчо , така искам да се пише !!! Всичко е наред с посещаемостта !!!

С Нафтата бяхте 15 000 !!! Всички сте зад гришата и ицата !!! И моооооооошно Емо фаса и юлката инджов !!! :)

Стига с тая еФтина пропаганда бе,нещо не си си доучил подуянската шпионска школа :) Я го виж батко ти Синчец кви димни завеси пуска :lol: 15 000 на мач в България дори и на дерби,вече е събитие,така че не спекулирай с това,кажи им да ти сменят репертоара :lol:

Радвам се , че повечето хора мислят като теб .....а най-много се радвам , че собствениците на Литекс също мислят така !!!

Beladona

Мнениеот Beladona » 31 авг 2016 11:34

ceBep написа:Вальо сигурно е най-големия мъжкар играл с червената фланелка, ама как да знаете вие като чуете думи като чест и морал и ви напушва смях.

Вальо е доста мъжко момче , съгласен съм , сега ще видим дали става за треньор :)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 31 авг 2016 11:34

petko.h.markov написа:
Red joker написа:
ceBep написа:Вальо сигурно е най-големия мъжкар играл с червената фланелка, ама как да разбере вие като чуете думи като чест и морал ви напушва смях.

Не знам,но съм чул,че е интригант и „сменява“ треньори 8-) Чул съм също и че чрез него, Домуза направи пробива на Стойчо миналата година :!: ...

И какво още си чул?
Не остана нито един от големите футболисти не оплют от вас.Точно като комунистите:"Който не е с нас,е против нас"
Устата,като размер в главата е най-малка,но най-много я използвате.Горната част,където е мозъка, ви е излишна.

Вальо си беше класа за България, но навън не направи нищо особено, та да е толкова голям :| За съжаление, аз също съм останал с впечатление, че не е полезен за атмосферата в съблекалнята при престоите му в ЦСКА :| Извадени джобове, критики към ръководството за пари преди важни мачове, въобще ... лоша картинка
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 31 авг 2016 11:35

Teo написа:Като знаеш какъв боклук е ДУДУчето какво ще правиш с него на стадиона?
Ще си говорите за старите времена дето е гонил говеда с тръби по центъра на София ли?
Или ще си говорите за това как манипулираше, взимаше пари за политическа пропаганда като използваше феновете на ЦСКА с подписи, взимаше парите за охрана, не направи нищо по София като кафета и т.н. Единствения му принос е за тия години, че обедини и организира хората извън София да идват на Армията.

Много си малък, за да оценяваш приноса на Дучето за сектор Г, въртиопашчице. Аз знам какво беше сектор Г през 90-те години, знам и в какво го превърна Дучето след 1999-а. Може да е бъркал в кацата с меда после, но това го правеха и много от сегашните водачи на сектор Г, а топ тарторите сега бъркат още повече и по-надълбоко.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 31 авг 2016 11:36

soilwork написа:
ceBep написа:Вальо сигурно е най-големия мъжкар играл с червената фланелка, ама как да знаете вие като чуете думи като чест и морал и ви напушва смях.
[center]От него първо ще научат :
1. Как най-успешно да саботираш треньор.
2. Как да индентифицираме подходящите съотборници за сформиране на "групичка"
3. Технология за изваждане на джоба
:mrgreen:
[/center] P.S- Мнение от нета

Технологията за изваждане на джоба е патент на Бадема. Има си и документ от патентното бюро.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 31 авг 2016 11:41

Teo написа:
Стига си говорил глупости бе... какви дроги бълнуваш, такова нещо няма.
Това не е сектор Б.

Хохохо, Тео, Тео, колко си ми наивен ..... искаш ли да ми разкажеш с какво се купува БМВ Х5, когато даденото лице Х има мизерни официални доходи - проверено ???
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Beladona

Мнениеот Beladona » 31 авг 2016 11:42

Red joker написа:
soilwork написа:Изображение [center]Следващият употребен и изритан ще бъде точно Вальо Извадените джобове[/center]

А бе не знам,ама такъв автогол си забиха тия,че повече няма да стъпят на Армията-това им е печалбата ;) !

Боли ги Зафирови кардана , че нема да стъпят на Армията ...

Зафето е поискал 5000 лева неустойка , че го гонят :)

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 31 авг 2016 11:42

Beladona написа:
soilwork написа:Изображение [center]Следващият употребен и изритан ще бъде точно Вальо Извадените джобове[/center]

Да бе , понеже Вальо го канят в Байерн за треньор ....сопри малко ...

А братята Зафирови да не пищят , да не почна да пишя неща , които не знаете ....

Що бе,нали преди месец бяха най-големите Армейци,ъфтентични,мъжкари,не знам си кви :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 31 авг 2016 11:42

Те и Бадема затова сега ще го вземат пак в ЦСКА на куково лято :roll: Същита работа и при него - класен играч, обаче го играе леко тартор, нещо интрижки нещо ... :|
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Архив”