Златната топка 2012 година

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Златната топка 2012 година

Мнениеот megan fox » 07 яну 2013 23:28

magga написа:Че нали е най-великия ?! Да си се захранва сам :lol: Бекенбауер защо е получил Златна топка ? и то не една :lol: айде сега хем е Бог Меси, ама хем някой да му дава топката, така че да може да вкарва :roll: последно ??

И тук идва СЪЩЕСТВЕНАТА разлика м/у Меси и останалите! Че аржентинеца може да го прави, а другите някой трябва да им прави играта и те да са само консуматори!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 07 яну 2013 23:30

megan fox написа:
magga написа:Че нали е най-великия ?! Да си се захранва сам :lol: Бекенбауер защо е получил Златна топка ? и то не една :lol: айде сега хем е Бог Меси, ама хем някой да му дава топката, така че да може да вкарва :roll: последно ??

И тук идва СЪЩЕСТВЕНАТА разлика м/у Меси и останалите! Че аржентинеца може да го прави, а другите някой трябва да им прави играта и те да са само консуматори!

:shock: :shock: Защо промени цитата, така че да ти изнася ??? Защото ти си изтри каквото каза и така вече звучи доста пооо иначе :lol: Освен това разрови се и виж какво съм те питал, да не си специален :lol:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 07 яну 2013 23:33

magga написа:
megan fox написа:

:shock: :shock: Защо промени цитата, така че да ти изнася ??? Защото ти си изтри каквото каза и така вече звучи доста пооо иначе :lol: Освен това разрови се и виж какво съм те питал, да не си специален :lol:

Я пак, какво съм променил?! Ти да не си сляп? Виж си мнението по-горе на страницата и ми кажи какво съм променил?

П.П. Нямам модераторски права, че да си трия мненията, а е невъзможно да изтриеш нещо, след като някой друг е писал след теб! ;)

radi_m
Контакти:

Мнениеот radi_m » 07 яну 2013 23:35

megan fox написа:

Ахахахаха Когато Меси вкара повече от 30 гола със самостоятелни акции ми се обади. Принципно таз годишната ЗТ си я заслужи с тези 91 гола, но пък да не забравяме, че Чиаталу има 107. Не беше редно 4 златни топки да вземе в 4 поредни години. толкова много добри играчи имаше 2009, 2010, 2011, 2012, а той все обираше отличията. Между другото, Мегн Фокс, от кога си фен на Барселона?

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 07 яну 2013 23:36

Най-после! Еми след като е много над играч като Ето'О защо по ангелите се чудите защо Меси печели година след година отличието?

Пич,никой не се чуди...Едва ли има хора,които да омаловажават успехите на Меси и да не признават,че е невероятен играч-феномен.
Но хората,се възмущават на това,че Фифа и медиите(в най-голяма степен) нарочно и с цел лансират едни и същи играчи,а пренебрегват успехите и приноса на не по-малко заслужили такива!
Роналдо чисто-индивидуално е класа над Меси,но доказа го в Юнайтед,доказа го и в Реал,доказва го и в Португалия.
Роналдо е просто роден атлет,спортист до мозъка на костите,висша класа,докато Меси е феномен,но сякаш шапката на Барселона и имиджа на най-добрият отбор в света,а и не по-малко образът му на по-скромния(което може би е вярно),подсъзнателно внушава,че Меси е правилният избор!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 07 яну 2013 23:38

radi_m написа:
megan fox написа:

Ахахахаха Когато Меси вкара повече от 30 гола със самостоятелни акции ми се обади. Принципно таз годишната ЗТ си я заслужи с тези 91 гола, но пък да не забравяме, че Чиаталу има 107. Не беше редно 4 златни топки да вземе в 4 поредни години. толкова много добри играчи имаше 2009, 2010, 2011, 2012, а той все обираше отличията. Между другото, Мегн Фокс, от кога си фен на Барселона ?

Да, през тези 4 години имаше доста много добри играчи - факт, но също така е факт, че Меси е най-добрият през тези години, които си посочил!
От 1990-а година съм фен на Барса, заради Стоичков!

П.П. Изписването на имената на отборите по грешен начин е забранено от правилата на форума!

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 07 яну 2013 23:42

[center]амбразурата тясна за твойта душа е
Кога човек по Месито пикае,

трябва да забрави форумния мир,

да бяга от спора и да проси мир.[/center]

Иван Минчов от Сопот в стихотворението "Матросов Фокс"

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 07 яну 2013 23:43

Мегъне,какво да ти кажа...Изумяваш ме всеки път...Виж,човек,колкото и да отстоява мнението си,трябва да приема и чуждото,а при теб май не се получава това...Не искам да се карам с теб,напротив...Кристиано Роналдо не беше най-добрият тази година,нито 2010,далеч съм от мисълта да го твърдя,не съм му и фен.Но и Шави и Иниеста са футболисти,съществуват,не е само Бог Меси.Ти казваш,че Меси заслужава повече от Роналдо => е спечелил заслужено.Не,не е.Меси НЕ заслужаваше.Заслужаваха Шави и Иниеста съответно през 2010 и сега.Те ТРЯБВАШЕ да вдигнат тази топка,заслужаваха го.Никой друг,абсолютно никой,дори Меси.Това е все едно да твърдиш,че вторият най-добър в дадено нещо за определен период печели първа награда за това нещо,защото заслужава повече от третия.Но той НЕ заслужава повече от първия => е спечелил незаслужено...
А сега за "звездния" състав... :lol: С какво Дани Алвеш беше по-добър от Брана Иванович?Съвсем честно?Да,сигурно пак ще се захванеш за нещо,но ако попитам 80 % от форума,ще бъдат на същото мнение като мен за Иванович.А за Чех? Та той имаше фундаментално значение за спечелването на ШЛ и ФА,направи куп фамозни спасявания,докато Касияс.....Казах го и в една друга тема,ще го кажа и тук.Стилът на Испания е такъв,че топката рядко достига до Касияс и до опасност пред него,не е направил и наполовина спасявания колкото Чех ;) И да,Касияс спечели Евро-то,но с такива играчи пред мен и аз щях да го спечеля..А и нали не ставаше дума за отличия и купи....
Последна промяна от 0007 на 07 яну 2013 23:44, променено общо 1 път.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 07 яну 2013 23:43

Los Che написа:[center]амбразурата тясна за твойта душа е
Кога човек по Месито пикае,

трябва да забрави форумния мир,

да бяга от спора и да проси мир.[/center]

Иван Минчов от Сопот в стихотворението "Матросов Фокс"

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 07 яну 2013 23:46

smoothc написа:
Най-после! Еми след като е много над играч като Ето'О защо по ангелите се чудите защо Меси печели година след година отличието?

Пич,никой не се чуди...Едва ли има хора,които да омаловажават успехите на Меси и да не признават,че е невероятен играч-феномен.
Но хората,се възмущават на това,че Фифа и медиите(в най-голяма степен) нарочно и с цел лансират едни и същи играчи,а пренебрегват успехите и приноса на не по-малко заслужили такива!
Роналдо чисто-индивидуално е класа над Меси,но доказа го в Юнайтед,доказа го и в Реал,доказва го и в Португалия.
Роналдо е просто роден атлет,спортист до мозъка на костите,висша класа,докато Меси е феномен,но сякаш шапката на Барселона и имиджа на най-добрият отбор в света,а и не по-малко образът му на по-скромния(което може би е вярно),подсъзнателно внушава,че Меси е правилният избор!

Ок, нека да приемем, че си прав, въпреки, че за мен лично не си. И каква е вината на Меси за това нещо?
И още един въпрос: Защо медиите са избрали точно Меси? Защо не примерно Фалкао? Какво е толкова специалното на Меси, ако не таланта му, че точно той да е избор номер 1 на медиите. Трябва да има някаква причина. Както на по-предните страници бе отбелязано Меси не е единственият играч със здравословни проблеми в миналото си, така че това не е довод. Да кажеш, че е заради Барселона..., еми в отбора няма да само един играч, има и други, защо точно аржентинеца. И ако все пак е заради Барселона, защо медиите са избрали точно тях да фаворитизират?

КР индивидуално е много по-слаб от Меси! Ама ужасно много! При него почти няма импровизация, всичко е невероятна линейна скорост, доста добра физика и няколко заучена финти, които всички отдавна знаят. А Меси не се знае кога точно ще реши да покаже своята гениалност и да се разходи м/у противниковата отбрана и топката да седи като залапена за крака му - нещо абсолютно непосилно за португалеца. Да, той може да излъже почти всеки защитник 1 на 1, може да надбяга 2-3 съперникова играча, но не може да мине през целият суперников отбор като на парад! ;)

Върни се в “Архив”