d.milanov написа:Red joker написа:гражданин от село написа:Red joker написа:Добре де ,ако не беше Томов,кво...Според мен ,просто се провали заради ниския имидж,който притежава и никой не му се довери и не протегна ръка на Клуба,за тия две години би трябвало хората с мнотото пари ,които са фенове на отбора да се консолидират и да излезнеме от ситуацията,дори беше даден шанс и на тия с по-малкото пари да се включат и да помогнат ...ама не би
!Така че ,според мене беше пропилян идеален шанс да се спаси отбора и дори да дръпне напред,благодарение на междуособиците,най-вече между тези с многото пари,кой е по-по-най,както и на прословутия български манталитет-„да не се минеме“
![]()
Пак казвам,че съм му благодарен за това,което направи.Но и до сега не ми стана ясно каква му е концепцията за развитието на ЦСКА.В днешно време няма любов,а само пари.Никой няма да дава пари,ако няма възвращаемост с печалба.
Концепцията му беше да се намерят пари от хора ,които обичат ЦСКА и след това да се почне с развитието на Клуба,за това според мене беше и тази отсрочка на фалита,ето най-после дойдоха хората с парите ,но те май искат да докарат нещата до фалити понеже повечето от нас слагат парите пред Любовта,за това цялата ни цивилизация „процъфтява“,не само България
Значи пичовете казват, ние не си искаме парите, които сме дали досега, готови сме да даваме още при определени условия и ти казваш , че искат фалит на отбора. Та ние без тях сме фалирали. Или са виновни, че спират да дават. Не я разбирам тази твоя логика. Че те тия двамата, ако не бяха давали, Томов откъде щеше да вземе? А да спомних си, от Етрополе......... Не те разбирам.
Добре де,що тогава са тия циркове от тяхна страна,точно преди вземането на лиценза според тебе и защо бяха тия хвалебствия за Домусчиев,когато ни е пряк конкурент,а имаше и подем в отбора,защо не разкараха Стойчо на полусезона и новия треньор да си прави селекция и подготовка,да подписва договор като им обещае титлата и ако не я вземе да остане без пари!?