Всичко около скандала между Лазаров, Стойчев и федерацията

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Re: Радо Стойчев и Матей Казийски напускат националния отбор!

Мнениеот vladitol » 11 юни 2012 19:21

sslevski написа:Заради такива предатели като Матей,Стойчев,Бербатов и видни и не видни предатели,които се състезават за други държави или се отказват от националния заради интереси за мен са чисти предатели.
Затова не заслужаваме нито един спорт да имаме.Това е!!!

Срам ме е, че си българин, срам ме е, че си фен на Левски!
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 11 юни 2012 19:22

TodorT написа:
sslevski написа:

С управлението си в последните 14 години ! Какво направи за спорта като цяло ?! Наясно ли си в какви условия се тренира в много школи ?! Нормално ли е кадърни юноши да се тренират от хора, които само дават топката и викат: айде играйте! Нормално ли е октомври месец да тренираш с анцунг и ръкавици в зала ?! На клубовете да не се дават пари и по никакъв начин да не се подпомогват ДЮШ ?! Защото аз съм минал по този път, бил съм от страната на трениращите и знам какво е !!! Този човек сътвори скандалите в Пекин 2008 !!! Той изгони Пламен Николов, той назначи Пранди и после без причина го махна! Той сложи Стойчев, пое ангажименти и не свърши нищо! Махна Радо заради провалена квалификация, отборът изпадна в колапс!!!! Нарече играчите и треньора НЕГОДНИЦИ !!!! И какво положително свърши този човек за последните години ?! Хайде говори сега ти! И само не ми казвай, че успехите на Св. Купа или Европейското са благодарение на Лазаров, че само ще се излагаш!

Ама веднага те оборвам спокойноооо.
Я да те питам къде играят волейболистите ни?
Почти всички са в чужбина и там са най-добрите нали? Е и там ли и им пречи той.И какво дойдат си в България всичко им осигурено зала публика и те какво да се оцапат по този начин и да се наложи държавата да купува втори шанс.Това не ти ли звучи смешно.Идват и започват с претенциите си.Египет и Пакистан всеки може да ги бие.И Господ да дойде примадоните ни няма да направят кой знае какво,защото това са им възможностите.Не ми говори за зали и тем подобни глупости.Те играят в чужбина.И като си дойдат тука се започва едно мрънкане.Нещастници пак ли той им е виновен.
Ако той се махне аз да те питам те шампиони ли ще станат или какво?
Не разбра ли че и те си гонят техните интереси.
Затова те за мен си остават ПРЕДАТЕЛИ!!!
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 11 юни 2012 19:23

sslevski написа:За мен Радо Стойчев,Матей Казийски и Данчо Лазаров не са българи.Щом предаваш страната си в такъв важен момент.Това е.Ако някой може да ме обори да действа.

Значи когато започнеш война срещу диктатора който управлява страната си родоотстъпник и предател ?
Хайде моля ти се !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 11 юни 2012 19:25

vladitol написа:
sslevski написа:Заради такива предатели като Матей,Стойчев,Бербатов и видни и не видни предатели,които се състезават за други държави или се отказват от националния заради интереси за мен са чисти предатели.
Затова не заслужаваме нито един спорт да имаме.Това е!!!

Срам ме е, че си българин, срам ме е, че си фен на Левски!

Това беше най-тъпото мнение в последно време.Честито!!!
Но нека чувствата са ни взаимни от тук нататък.
Мен също ме е срам от хора с такова примиренческо мислене.Ти определено си заслужаваш държавата в която живееш.

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 11 юни 2012 19:28

percival написа:
sslevski написа:За мен Радо Стойчев,Матей Казийски и Данчо Лазаров не са българи.Щом предаваш страната си в такъв важен момент.Това е.Ако някой може да ме обори да действа.

Значи когато започнеш война срещу диктатора който управлява страната си родоотстъпник и предател ?
Хайде моля ти се !

Това лиу е начина бе хорааааааааааааааааа.Да предадеш страната си заради някакъв си.Вие не разбрахте ли че не съм за Лазаров,а съм за хора които застават до трибагреника и пеят с пълно гърло.
Да предадеш 7 000 000 души заради един е това вече е предателство.
Последна промяна от sslevski на 11 юни 2012 19:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 11 юни 2012 19:28

А я ми кажи къде беше тази зала до преди 11 месеца ?! А знаеш ли къде тренираха момчетата миналото лято ?! Играят си мачовете в Арена Армеец, а тренират във Варна, Самоков или Благоевград ?! Как ти се струва ?! И не говоря за играчите, които вече са станали такива.... а говорим за младото поколение на БЪЛГАРИЯ - бъдещето на отбора! Всичко това, което го имаме сега е едно огромно БОГАТСТВО! Напук на мизерията в школите ни, ние продължаваме да изграждаме таланти! Представи си, ако имахме скаути и треньори, ако се работеше правилно в ДЮШ какъв нац. отбор щяхме да имаме! Замисли си! Същото като във футбола е! Не мога да си обясна как си против Б. Михайлов, а не си против Д. Лазаров, като политиката им е сходна- потурчване на школите, никакво внимание на подрастващите! С тази разлика, че Лазаров съсипва и мъжкия волейбол! :oops:

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 11 юни 2012 19:31

И още нещо.... само не разбрах. Ти смяташ, че играчи като Матей, Владо, Цецо Соколов, Йосифов и Т. Тодоров са благодарение на грамотното управление на Лазаров, така ли ?! :roll:

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 11 юни 2012 19:33

TodorT написа:А я ми кажи къде беше тази зала до преди 11 месеца ?! А знаеш ли къде тренираха момчетата миналото лято ?! Играят си мачовете в Арена Армеец, а тренират във Варна, Самоков или Благоевград ?! Как ти се струва ?! И не говоря за играчите, които вече са станали такива.... а говорим за младото поколение на БЪЛГАРИЯ - бъдещето на отбора! Всичко това, което го имаме сега е едно огромно БОГАТСТВО! Напук на мизерията в школите ни, ние продължаваме да изграждаме таланти! Представи си, ако имахме скаути и треньори, ако се работеше правилно в ДЮШ какъв нац. отбор щяхме да имаме! Замисли си! Същото като във футбола е! Не мога да си обясна как си против Б. Михайлов, а не си против Д. Лазаров, като политиката им е сходна- потурчване на школите, никакво внимание на подрастващите! С тази разлика, че Лазаров съсипва и мъжкия волейбол! :oops:

Ама с какво го съсипва бе.Зала с 10000 ги подкрепяха и те се нас.раха.Какво искат бе?Пак ли той им е виновен.
Преди време Славко ви пречи,сега Михайлов пречи,после ще е Стоичков.
За Българите явно оправданията са винаги на преден план.Това вече не е добре.

bgsote
Контакти:

Мнениеот bgsote » 11 юни 2012 19:34

Здравейте на всички разбирачи от морал и т.н. Знаете ли,че в БГ има регистрирани 320 волейклуба? От тях колко са истински? Знаетели, че инжинера сключва неизгодни договори? Не, незнаете, а ма се говори за предателство от страна треньори и състезатели. Стойчев, още преди месец си каза, че напуска, ако инж. не сдаде поста, е какво стана? Интересно ми е сега какво ще прави. За мен всеки, който застане на чело на трикольорите в момента ще изгуби много.

П.С. Питам, Пранди защо отказа?

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 11 юни 2012 19:35

TodorT написа:А я ми кажи къде беше тази зала до преди 11 месеца ?! А знаеш ли къде тренираха момчетата миналото лято ?! Играят си мачовете в Арена Армеец, а тренират във Варна, Самоков или Благоевград ?! Как ти се струва ?! И не говоря за играчите, които вече са станали такива.... а говорим за младото поколение на БЪЛГАРИЯ - бъдещето на отбора! Всичко това, което го имаме сега е едно огромно БОГАТСТВО! Напук на мизерията в школите ни, ние продължаваме да изграждаме таланти! Представи си, ако имахме скаути и треньори, ако се работеше правилно в ДЮШ какъв нац. отбор щяхме да имаме! Замисли си! Същото като във футбола е! Не мога да си обясна как си против Б. Михайлов, а не си против Д. Лазаров, като политиката им е сходна- потурчване на школите, никакво внимание на подрастващите! С тази разлика, че Лазаров съсипва и мъжкия волейбол! :oops:

Я погледни първо какво е постигнал Лазаров за последните 15 години , пък след това го сравнявай с футболните шефове .Левски игра 7 години подред в ШЛ , цска -3 год. , нито един млад състезател не е спрял за чужбина , преди години продаде целия отбор на Левски в чужбина .Цецо Соколов на каква школа е рожба -на малък провинциален град , какви отбори се класираха за финал на първенството -Разлог и Дупница ...и т.н.
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Върни се в “Архив”