ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот soilwork » 16 авг 2016 11:58

[center]И да не съм видял повече моралисти и гости във форума на ЦСКА да плачат и пискат че сме унищожили ловешкият тим !!! [/center]

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 16 авг 2016 12:07

Aз бих ти обяснил, но не ми се занимава с тебе.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 авг 2016 12:12

soilwork написа:[center]И да не съм видял повече моралисти и гости във форума на ЦСКА да плачат и пискат че сме унищожили ловешкият тим !!! [/center]

Вие не сте го унищожили, вие СТЕ ловешкия тим! А това в Ловеч е прекръстен Ботев( Луковит) и нищо повече...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 16 авг 2016 12:13

ceBep написа:Aз бих ти обяснил, но не ми се занимава с тебе.
[center]Мнение на фенове подкрепящи ФК 1948 на Коцев и Дучето не ме интересуват[/center]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 16 авг 2016 12:15

sin4ec написа:
soilwork написа:[center]И да не съм видял повече моралисти и гости във форума на ЦСКА да плачат и пискат че сме унищожили ловешкият тим !!! [/center]

Вие не сте го унищожили, вие СТЕ ловешкия тим! А това в Ловеч е прекръстен Ботев( Луковит) и нищо повече...
[center]Играят си с техните екипи ,емблемата,историята .....опитвам се да те разбера Синьо сърце -но логиката и истината показват друго ;)[/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 16 авг 2016 12:26

soilwork написа:[center]Литекс Ловеч записа победа в последната си предсезонна контрола
13.08.2016
[/center] Отборът на Литекс Ловеч записа победа в последната си предсезонна контрола. Момчетата на треньора Живко Желев надделяха на своя стадион в града на люляците с 1-0 над Първа Атомна(Козлодуй). Успехът за оранжевите дойде след гол на Александър Асенов в 30-та минута. Изображение Другата седмица в неделя Литекс ще гостува на Янтра в Габрово в мач от 2-ия кръг за първенството. Първият трябваше да е този уикенд, но бе от отложен :roll: [center]Гледам Литекс си играе в Ловеч ,с оранжевите екипи ,емблемата и историята си ......а сега някой бивш оздравител и настоящ моралист обясни : как аджеба Литекс е ЦСКА ,или ЦСКА е Литекс или как беше -вече и аз се обърках от моралистки глупости ;) [/center]

На стадиона в Ловеч, все още играе Ботев Луковит, няма решение на съда за промяна на името на Ботев Луковит.
Те и затова не играха и първия си мач в трета лига.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

bellamy_99

Мнениеот bellamy_99 » 16 авг 2016 12:33

ivan56 написа:
soilwork написа:[center]Литекс Ловеч записа победа в последната си предсезонна контрола
13.08.2016
[/center] Отборът на Литекс Ловеч записа победа в последната си предсезонна контрола. Момчетата на треньора Живко Желев надделяха на своя стадион в града на люляците с 1-0 над Първа Атомна(Козлодуй). Успехът за оранжевите дойде след гол на Александър Асенов в 30-та минута. Изображение Другата седмица в неделя Литекс ще гостува на Янтра в Габрово в мач от 2-ия кръг за първенството. Първият трябваше да е този уикенд, но бе от отложен :roll: [center]Гледам Литекс си играе в Ловеч ,с оранжевите екипи ,емблемата и историята си ......а сега някой бивш оздравител и настоящ моралист обясни : как аджеба Литекс е ЦСКА ,или ЦСКА е Литекс или как беше -вече и аз се обърках от моралистки глупости ;) [/center]

На стадиона в Ловеч, все още играе Ботев Луковит, няма решение на съда за промяна на името на Ботев Луковит.

Каза фенът на Черноморец/Бургас/София/Герман/...
Проблемът е, че правата на сегашните модератори са безсрочни и те блокират всякакви опити да организираме избор на нови. Моля, отнесете това оплакване до някое отговорно лице, което да осигури възможност да проведем избори на нови модератори.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 16 авг 2016 12:35

ivan56 написа:
[center]Каза фен на Черноморец.....трансформиран,прекръстен,възстановен -вече колко хиляди пъти ???? :roll:[/center]

Потребителски аватар
Yan_Bibiyan
Контакти:

Мнениеот Yan_Bibiyan » 16 авг 2016 12:41

Виж колко е забавно: четох, как сме унищожили ЦСКА, а съвсем скоро и по документи ще пише обратното, когато приключим с юридическите формалности. Четох, че сме унищожили Литекс, но всъщност отборът си играе във В група вместо в Б (не са кандидатствали за лиценз хората и без лиценз са там - нали питахте защо са там :( ). Дори Чавдар вече имат отбор, а доколкото знам доскоро караха само на младежка школа. Т.е. каква е равносметката от цялото упражнение? Пак си има ЦСКА, пак си има Литекс, дори Чавдар се появиха официално, че горките бяха позакъсали преди "лошият Ганчев" да се раздейства. Ще липсва само едно АД, но някои тук ще умрат за него. 1 отбор се завърна, едно АД изчезна. Благодаря ви за лоялността към ТР, но това си е ваша работа - не знам защо ни занимавате с вашето мнение за света. Истината е една: ЦСКА е и ще бъде ЦСКА, а останалото са коментари на хора като онези, според които 2000-ната година светът свършваше заради Проблем 2000. Свърши ли светът тогава? Не, но феновете на теорията му свършиха. Сега чакаме и вас да се изчерпите, а вече сте близо като ви чета доводите. :)
Ето защо оздравителите никога няма да се съгласят с нас - за тях Англия и Шотландия са една и съща държава.
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 16 авг 2016 13:10

bellamy_99 написа:Каза фенът на Черноморец/Бургас/София/Герман/...

[offtopic]Тоя запъртък си е Конелиано Герман, и за разлика от вас припознавачите никой не го припозна за Черноморец.

soilwork написа: Каза фен на Черноморец.....трансформиран,прекръстен,възстановен -вече колко хиляди пъти ???? :roll:

Само два пъти е възстановен, обаче има една лека подробност, почва от най долно ниво, и не ползва чужди лицензи за разлика от вас.
А и нямаме претенции да сме аФтентитчнни и нямаме проблем за разлика от вас да играем по селата.
Но изнежените псевдо "фенове" на червените искат титли, купи и бой над "говедата"[/offtopic]
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Архив”