ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот baraba » 16 авг 2016 10:23

Димитър Пенев ще влезе в Управителния съвет на ЦСКА. Легендарният треньор потвърди новината, уточнявайки, че до няколко дни ще стане ясно кои ще попаднат в ръководното тяло на „армейския” клуб.
„До ден-два очакваме да се знае разпределението на Управителния съвет. Вероятно ще бъда в УС, но кои ще са другите – не знам. Бербатов? Той ще играе поне още една година. Прав и здрав е, рано му е да се отказва. После ще видим какво ще прави, но не сме го канили в ЦСКА”, заяви Стратега.
„Видях се с Ицо Стоичков преди мача с Нефтохимик. Говорихме за организационните неща, които предстоят в клуба. Той няма да се връща в България за постоянно, но често ще си идва”, каза още Пената.

Та , по същество .До няколко дни ще стане ясно , как умира поредната мантра на "доброжелателите" на ЦСКА ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 16 авг 2016 10:24

Mitata написа:
eMs1 написа:
Къде ти е казал да се играе постоянно в окръжни групи?

Намекът е красноречив - "за окръжната не са нужни много пари".

Имах предвид как трябваше да се развият нещата. Сега всичко е ла*на и документи. ;)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 16 авг 2016 10:24

RedStar2016 написа:И като играе в трета лига, как се озова там - изпадна ли, изхвърлиха ли ги, от по-долна група ли дойде? Освен това, защо младежите им не играят в младежката ШЛ?

Не,материализираха се от друго измерение ;) Защо не играят в ШЛ ...Не е от моята компетентност,а и не ме интересуват други отбори освен ЦСКА:( Но въпреки всичко смятам,че във В група ,отборите нямат младежки или нещо подобно или в момента Литекс нямат, не знам точно,но все тая.[/quote]
И ти си седнал да ми говориш кой го интересуват аргументи и кой не... Няма лошо, колкото и да си заравяш главата в пясъка, все нещо остава да стърчи.[/quote]
Добре де ,какво значение има това ,което ме питаш,по отношение на ЦСКА и младежите на ЦСКА!?А ако наистина не знаеш как са във В група Литекс ще ти обясня-използваха АД-то на Луковит,на които не им се играе във В група и...те така
Нещо си се объркал - не лицензите получават и използват АД-та, а точно обратното.
Има значение за това, че това във В група е нищо повече от Ботев(Луковит), който се премести в съседния град. Това НЕ Е Литекс, без значение, че така се казва.
Ще ти го обясня с твоята "аргументация" - ОТБОРЪТ на Ботев(Луковит) се премести в Ловеч. Разбираш ли - отборът - нали той има значение, а не АД-то?[/quote]
А ако отборът на Ботев Луковит, е в А областна група по същото време :? ...Мистерия :o
Отборът не може да съществува на две места едновременно,поне според мене ;) А дори и да не съществува,не значи ,че след време не може да се появи отново!По твоята(вашата) логика,смъртта на АД-то е край на отбора и край на футбола(спорта),защото има множество такива трансформации и то не само в България,нали така!По твоята логика,ако отбор с име ЦСКА се бе появил в А областна(не ,че не се появи :) ),той с какво би бил повече от този ,който чрез трансформация на АД играе в ППЛ :roll:[/quote]

По всяко време може да се появи нов отбор с каквото си иска име и от които си иска град, но започва на чисто от АОФГ. Всичко друго е врътка с лицензи, местене на седалища и дивотии. Но щом БФС го толерира, няма лошо. Доста хора носят реплики на Ролекс и си ги харесват.[/quote]
Реплика е смешното тимче на Коцива,Дучето,Зафето и сие :!: :idea: Оригиналът е на стадион „Българска Армия“,в собственият си дом :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

bellamy_99

Мнениеот bellamy_99 » 16 авг 2016 10:25

eMs1 написа:
bellamy_99 написа:
Пич, и какво значение има кога съм регистриран във форума? Форумът не е достъп за хора без регистрация ака гост? Вярно живеем в 21 век и доста толерасти се навъдиха напоследък. Няма проблем, не ти харесва Ганчев -ок. Всеки си има тъклувания по въпроса. Аз не споделям твоето мнение, не ти преча да си изразяваш мнението, но в друга тема. Гейовете също не са ми проблем. Да се обичат. НО не ми харесва да ми се навират в очите. Та като едно обобщение - ако имаш какво да кажеш съществено по въпроса - давай. Коментар за мача срещу Нафтата, очаквания за този срещу Пирин. А да бръщолевиш глупости - не мерси. Нямам намерение да чета през коментар някакви пълни простотии. КАПИШ? МЕРСИ!

Значение има когато казваш за някои, че са излезли от миши дупки и са налазили темата, а всъщност ти си точно пример за това!
100 пъти се е коментирало, защо, все още, се пише в ТАЗИ тема, като искаш да си коментираш мача с Нефтохимик и Пирин, има си теми за тях, отивай там.
КАПИШ?

Да четем може ли? ТЕМА: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Та сега по темата, къде са ти новините, мненията, анализите за мачовете? Аз нямам никакво желание да се правя на проповедник, но някаква комплексари да ми дават наклон на оная работа, няма да търпя.. Айде като са толкова големи- в темата за лилавите да отидат и да почнат да проповядват, че Шиши им е собственик или че са на държавна издръжка,а... Защо не коментираш, какво е казал Христо Стоичков, а?
Проблемът е, че правата на сегашните модератори са безсрочни и те блокират всякакви опити да организираме избор на нови. Моля, отнесете това оплакване до някое отговорно лице, което да осигури възможност да проведем избори на нови модератори.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 16 авг 2016 10:26

russia написа:
bellamy_99 написа:На мнение ли ви плащат или?

На буква.
А това е форумът на ЦСКА и коментирам съдбините на клуба.

Нали се отрече от него,кво ти дреме вече! :(

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 16 авг 2016 10:28

russia написа:
Mitata написа:Това е ЦСКА, разбира се! Дружеството е ново, клубът продължава да е ЦСКА с трите звезди. Отново забравяте, че нямаше юридическа правоприемственост между дружествата на Павлов и на Божков, но звездите и историята на ЦСКА се запази. Защо до сега никой от вас не оспори звездите и титлите на ПФК ЦСКА АД?

Дружеството е на Чавдар, а лецензът на Литекс.

И кво от това :roll:

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 16 авг 2016 10:28

bellamy_99 написа:Да четем може ли? ТЕМА: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Та сега по темата, къде са ти новините, мненията, анализите за мачовете? Аз нямам никакво желание да се правя на проповедник, но някаква комплексари да ми дават наклон на оная работа, няма да търпя.. Айде като са толкова големи- в темата за лилавите да отидат и да почнат да проповядват, че Шиши им е собственик или че са на държавна издръжка,а... Защо не коментираш, какво е казал Христо Стоичков, а?

Така де! За мачовете - в темите за самите мачове. Тук иде реч само за "възраждането", дето не се случва, за съжаление.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 16 авг 2016 10:30

russia написа:
Mitata написа:
russia написа:
Mitata написа:Това е ЦСКА, разбира се! Дружеството е ново, клубът продължава да е ЦСКА с трите звезди. Отново забравяте, че нямаше юридическа правоприемственост между дружествата на Павлов и на Божков, но звездите и историята на ЦСКА се запази. Защо до сега никой от вас не оспори звездите и титлите на ПФК ЦСКА АД?

Дружеството е на Чавдар, а лецензът на Литекс.

Това е на книга, прави се за да имаме ново дружество и да се избегнат дълговете, към онези, които с помощта на държавата се опитаха да унищожат ЦСКА. Вие така и не проумяхте, че се опитаха да ни унищожат, като ни натрапиха боклуците. Намери се човек, който се нави да ни извади от батака, в който мафията ни набута. Вие вместо да се радвате, настоявате този път сами да се самонабутаме в БЛАТОТО. Докато Левски постоянно е бутан от държавата, вие настоявате да се самоунищожим. Пишман фенове!

Това е ясно. Колкото до новото дружество, ново е на Локо Сф - там няма сливания и ползване на чужди лицензи. Открий разликите с ЦСКА-София.

И кво от това :roll: !?

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 16 авг 2016 10:31

russia написа:
bellamy_99 написа:Да четем може ли? ТЕМА: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Така де! За мачовете - в темите за самите мачове. Тук иде реч само за "възраждането", дето не се случва, за съжаление.

То се случи :idea: ,не си в час-двойка :!:

bellamy_99

Мнениеот bellamy_99 » 16 авг 2016 10:32

russia написа:

"Няма полза от това делене. Има някои хора, които не мисля, че милеят за спорта. Проявяват някакви различни симпатии и коментират. Всеки си има глава на раменете. Но ЦСКА няма да се промени. През годините хората не са спрели да стоят зад него, виждаме, че и сега го подкрепят. Да погледнем какво става и по трибуните - идват Жеков, Якимов, Пенев …да не изброявам всички ветерани, които подкрепят клуба", коментира Пенев, който е твърдо зад участващия в Първа професионална футболна лига отбор на ЦСКА-София.
Проблемът е, че правата на сегашните модератори са безсрочни и те блокират всякакви опити да организираме избор на нови. Моля, отнесете това оплакване до някое отговорно лице, което да осигури възможност да проведем избори на нови модератори.

Върни се в “Архив”