Мнениеот Udoji90 » 18 яну 2012 10:40
Диого ще бъде много полезен за отбора, но и мен много силно ме съмнява да дойде. Пък и да е истина, това би означавало, че Бандаловски си тръгва, тъй като Диого играе най-вече на неговата позииция, а не съм сигурен дали не е по-добре да разчитаме на 25-годишен българин, който е и сработен с другите в състава, отколкото на 28-годишен чужденец, който ще трябва да се сработва тепърва и има чепат характер (визирам боя с Фабиано), пък бил той с по-богата визитка от Бандата.
Да не говорим, че така биха се натрупали прекалено много промени в защитата. Сега например има разни слухове, а и Дуци май каза нещо такова, че Адемар ще бъде разкаран. Ако предположим, че Трифонов бъде наказан заради допинга, това значи, че ще имаме нов титулярен ляв бек, независимо дали Сапата или Паскуал, за чието идване все още силно се съмнявам. Като добавим и евентуалното наказание на К. Стоянов (дори да не го накажат, е трайно контузен), то логична централна двойка излиза Попов-Крачунов, които никога не са играли заедно в официален мач, защото просто вторият бе взет, за да запълни дупката, оставена от трайната контузия на първия. Ако ли пък Екстранд бъде взет, което също адски ме съмнява, тогава централната двойка става още по-нова (примерно Екстранд-Попов, след като досега беше Стоянов-Крачунов). Добавяме към това и Диого на десния бек и излиза, че ще играем с изцяло нова отбрана, което за мен е пресилено.
Сега много от вас биха казали, че Лудогорец с напълно нова защита (изобщо изцяло нов титулярен състав) играе добре и води в класирането, но все пак те обновиха отбора си в подходящ момент - лятната пауза, когато по принцип се правят повече трансфери. Зимният прозорец не е най-удачният период за обновяване на състава, но така се получава, когато по средата на сезона дойде нов треньор, имащ различни виждания от предишния.
Последна промяна от
Udoji90 на 18 яну 2012 10:41, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...