W84me написа:Искате млади играчи, получихте ги. Сега нямало да вдигнат класата на отбора, нямате угодия.
Аз искам Левски да купува КЛАСНИ играчи , ако ще да са и на 35

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
W84me написа:Искате млади играчи, получихте ги. Сега нямало да вдигнат класата на отбора, нямате угодия.
bilyaletdinov написа:W84me написа:Искате млади играчи, получихте ги. Сега нямало да вдигнат класата на отбора, нямате угодия.
Аз искам Левски да купува КЛАСНИ играчи , ако ще да са и на 35Тактически грамотни футболисти , които да правят разлика в големите мачове и да вдигнат нивото на отбора . Досега Левски не е привлякъл такива футболисти (изкл. Мишо Иванов) , така че не виждам причина да съм доволен от селекцията в момента .
bilyaletdinov написа:W84me написа:Искате млади играчи, получихте ги. Сега нямало да вдигнат класата на отбора, нямате угодия.
Аз искам Левски да купува КЛАСНИ играчи , ако ще да са и на 35Тактически грамотни футболисти , които да правят разлика в големите мачове и да вдигнат нивото на отбора . Досега Левски не е привлякъл такива футболисти (изкл. Мишо Иванов) , така че не виждам причина да съм доволен от селекцията в момента .
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Димов е младежки национал, сигурно е перспективен. Не сме Реал или Юнайтед, за да взимаме готови играчи.
bilyaletdinov написа:W84me написа:Димов е младежки национал, сигурно е перспективен. Не сме Реал или Юнайтед, за да взимаме готови играчи.
След като не можем да си позволим да купим средна класа играч , какъв отбор сме тогава и какви цели имаме ? В момента се опитваме да направим от нищо нещо . Еми няма как да се получи по този начин . Или се решаваш да си налагаш собствени кадри или купуваш класни чужденци - това са двата начина за отбор от нашия ранг . Ние не правим нито едно от двете ...
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:
Виж сега, не е толкова лесно да вземеш класен чуженец както ти си мислиш. Кой класен иностранец ще иска да се забие в България да рита срещу Монтана или Етър? А пари за заплата? Ти да не мислиш че звездите играят ей така, за здраве и тонус
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта