Илиан Илиев [фен тема]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Re: Илиан Илиев [фен тема]

Мнениеот veni__85 » 10 апр 2013 23:23

Докато се взимат такива недоказани чужденци на това положение ще е отбора. С какво Силва е по-добър примерно от Вутов , сигурен съм , че има още много млади футболисти , които за разлика от прехвалените чужденци ще изорат терена само заради фланелката и емблемата на клуба.
Ако запитам господата Пинто , Силва , Рамос и т.н , кой е Геотги Аспарухов дали ще могат да ми кажат.Мисля , че не , защото едва ли знаят историята на клуба. Те знаят , че като дойде въпросната дата ще получат заплатите си независимо как са играли , за това са тук.
Един пример -Силва за 17 мача има 3 гола и 1 асистенция ,Илиян Йорданов за 15 мача има 4 гола и 3 асистенции.........
Да нека има чужденци , но добри и доказани. Защо освободиха Райков и Цветков ? Станислав Ангелов и Христо Йовов са дали много на Левски , но вече не стават.
Не е нужно да си голям специалист и велик треньор , за да видиш тези факти.........

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 апр 2013 09:28

veni__85 написа:Докато се взимат такива недоказани чужденци на това положение ще е отбора. С какво Силва е по-добър примерно от Вутов , сигурен съм , че има още много млади футболисти , които за разлика от прехвалените чужденци ще изорат терена само заради фланелката и емблемата на клуба.
Ако запитам господата Пинто , Силва , Рамос и т.н , кой е Геотги Аспарухов дали ще могат да ми кажат.Мисля , че не , защото едва ли знаят историята на клуба. Те знаят , че като дойде въпросната дата ще получат заплатите си независимо как са играли , за това са тук.
Един пример -Силва за 17 мача има 3 гола и 1 асистенция ,Илиян Йорданов за 15 мача има 4 гола и 3 асистенции...

Чужденци, или българи, ситуацията щеше да е същата.
Човек, Левски започва всеки мач без стратегия и виждане за провеждането му.
Нищо им няма на играчите ... Точно отделните индивидуални качества на някои, ни държат все още в битката.

Колкото и да се раздава един играч, колкото и да тича, когато е погрешно трениран, и са му зададени задачи, нехарактерни за неговите качества, се получава това, на което ставаме свидетели в момента.
Да вземем например Гари ...
Момчето ги разцепи в първите си 2 мача ... Но колкото повече минава времето, толкова повече му пада формата.
И не само на него ... Това е константно за целият тим !

Всички ще се съгласят, че в мача с Черноморец бяхме свежи, разнообразни и лъхаше на футбол ... Значи играчите могат !
Но ето, с напредването на полусезона, играта ни деградира, както и представянето на отделните единици ...
Това за какво говори ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Lionheart
Контакти:

Мнениеот Lionheart » 11 апр 2013 10:35

Вчера при посрещането на мърдите при сектор В, и след като се качиха по колите наакани, се проведе културен разговор с един изключително неадекватен човек, известен още като Илиан Илиев. Този човек си вярва, че може да прави нещо и я разбира тази професия. Трябвало да ходим повече хора по мачове, за да бъдат мотивирани играчите. А ти защо не можеш да ги мотивираш, бе? Ако правят бойкот, той какво прави повече в Левски?

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 11 апр 2013 10:52

Къш бе, марш от Левски!!! Еб.хти бездарният треньор! Махай се от Левски, повече нямаш място там!!! :evil: :evil: :evil:

Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 11 апр 2013 11:49

THE G.A.M.E написа:
veni__85 написа:Докато се взимат такива недоказани чужденци на това положение ще е отбора. С какво Силва е по-добър примерно от Вутов , сигурен съм , че има още много млади футболисти , които за разлика от прехвалените чужденци ще изорат терена само заради фланелката и емблемата на клуба.
Един пример -Силва за 17 мача има 3 гола и 1 асистенция ,Илиян Йорданов за 15 мача има 4 гола и 3 асистенции...

Чужденци, или българи, ситуацията щеше да е същата.
Човек, Левски започва всеки мач без стратегия и виждане за провеждането му.
Нищо им няма на играчите ... Точно отделните индивидуални качества на някои, ни държат все още в битката.

Колкото и да се раздава един играч, колкото и да тича, когато е погрешно трениран, и са му зададени задачи, нехарактерни за неговите качества, се получава това, на което ставаме свидетели в момента.
Да вземем например Гари ...
Момчето ги разцепи в първите си 2 мача ... Но колкото повече минава времето, толкова повече му пада формата.
И не само на него ... Това е константно за целият тим !
Всички ще се съгласят, че в мача с Черноморец бяхме свежи, разнообразни и лъхаше на футбол ... Значи играчите могат !
Но ето, с напредването на полусезона, играта ни деградира, както и представянето на отделните единици ...
Това за какво говори ?

За мача с Черноморец мухльото беше наказан.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 11 апр 2013 18:27

Да се маха .Много ни станаха грешките

Потребителски аватар
Niksyy
Контакти:

Мнениеот Niksyy » 11 апр 2013 19:59

Каквото и да си говорим Илиан няма как да е най-големият виновник.Защо? Колкото и да е некадърен Илиан не може играчи, претендиращи, че искат да играят в ЕКТ да не могат да бият Монтана, Пирин Гд и ЧМ (в моментната им форма). Това е, жалки са играчите и всеки си мисли, че като се смени треньора нещо ще се случи.Още нещо, не може Илиан да е виновен за това, че не са мотивирани след като Боримиров е спортен директор, отделно играят в Левски и им се плаща всичко на момента , че даже и премии. Според мен Илиан трябва да остане треньор и да даде шансове на юношите с тези играчи не става това е!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 11 апр 2013 20:16

ЕМИЛ написа:Да се маха .Много ни станаха грешките

A, помниш след след мача с Монтана какво говореше и го подрепяше, когато аз и още хора от форума му искахме оставката ;)

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 11 апр 2013 21:28

Niksyy написа:Каквото и да си говорим Илиан няма как да е най-големият виновник.Защо? Колкото и да е некадърен Илиан не може играчи, претендиращи, че искат да играят в ЕКТ да не могат да бият Монтана, Пирин Гд и ЧМ (в моментната им форма). Това е, жалки са играчите и всеки си мисли, че като се смени треньора нещо ще се случи.Още нещо, не може Илиан да е виновен за това, че не са мотивирани след като Боримиров е спортен директор, отделно играят в Левски и им се плаща всичко на момента , че даже и премии. Според мен Илиан трябва да остане треньор и да даде шансове на юношите с тези играчи не става това е!

Треньора или гради стил и играта се подобрява, или не прави нищо и играта се влошава. Илиан Илиев нито ги е научил на нещо, нито ги е надъхал за някой важен мач. Резултатите вече са налице. А именно слабата игра на иначе един от най-добрите бекове в България (Нуно Пинто). Друг пример е ужасяващо слабата форма на Рамос, който нито прави пробиви вече, нито дава един свестен пас! Илиан не е в състояние да смени схемата на отбора в движение. Страх го е да играе нападателно и си налага стила от Берое. Защита и контраатаки, които доста често не се и получават, защото нашите не могат да си подадат 3 последователни паса. Ти ако не смееш да излезнеш и да мачкаш с 2-3 нападателя който и да е отбор в България, значи не си за Левски!
Изображение

Върни се в “Архив”