mite.1979 написа:Батков:Феновете на левски ги бият жените им!затова си избивали комплексите срещу него!цитат от 168 часа
Абе чорбар мазен, първо изчети цялото интервю и не се опитвай да създаваш интриги. А ето тука нещо, което на мен много ми хареса в интервюто и мисля, че това трябва да е акцента, който да коментираме:
- Защо скъпоструващите чужденци в тима се представят толкова неубедително?
- Вие следите ли Шампионската лига? Смятали ли сте колко хора от отбора на "Барселона" са от тяхната школа и колко са наемниците? Имах коле-бания. Говорих с техния президент Лапорта. От титулярния състав в мача с "Байерн" шестима на терена били юноши, а още четирима на пейката. В това число слагам и Меси, защото те го взеха на 12-13 години. Щом най-богатите са осъзнали къде е истината, чудя се какво правим ние. Помислете колко деца на "Левски" имаше срещу "Локомотив". Вътрешно отдавна го знам, но явно дойде времето да го приложа с огън и меч. Не може дублиращият отбор, където играят 90% юноши на 18-19 години, да бие с по 8:0 или 10:0, а батковците, които са скъпоплатени и големи звезди, да ме докарат до инфаркт. Това не може да продължи по този начин. Този отбор не е "Левски". Поемам вината, защото се оставих на течението да угаждам на всякакви треньорски прищевки. Велев не е имал други претенции, става въпрос за предишните наставници. Нямам желание да има лов на вещици. Разчитаме на сегашните футболисти на "Левски". Необходима е трайна промяна. Това е основната ми идея да вкарам Хаздай като помощник. Омръзна ми да посреднича кой да играе в първия отбор и кой в дубъла. Кои юноши от старшата да влизат в дублиращия тим. Честно да ви кажа - писна ми. Получава се ревност и някакви такива истории. Щом ще налагаме млади футболисти - тогава Бисер става помощник треньор. Самият той искаше това да стане още през ноември. Гръбнакът на отбора трябва да бъде от хора, които от малки са яли хляба на "Герена".
За ваша информация Батков не е любимия ви Лупи и за най-голямо ваше съжаление няма да източи Левски, да го остави без лиценз и да го докара до В група и закриване! Ясно е, че и той е човек и той греши като всички ни, но поне като взема решение мисли за отбора, а не за собствения си джоб. Тва че се осра с махането на Мъри и Наско на всеки е ясно. Но както и да е...