Ясен Петров/Георги Иванов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

vvessel
Контакти:

Re: Трябва ли да се смени Ясен Петров ??

Мнениеот vvessel » 30 окт 2010 22:24

slash1912 написа:Момчета,не ми е работа да съм в този форум,но някои неща ми направиха силно впечатление и затова ще споделя моето мнение с вас.
Не знам дали трябва да смените Ясен,но виждам че повечето от вас са и против Гонзо!Хайде,Ясен не е левскар,да кажем,че той може лесно да бъде жертван,но да си против легенда като Гонзо :o нямам думи...Много бързо забравят някои какво е дал той на Левски,а може би тогава още не са ходили на стадиона!

Темата е да сменим ли Ясен. А тези които са против Гонзо просто не са левскари. Или са на по 14-15 години и не знаят какво значи Гонзо за Левски и какво е направил той за отбора. И пак той ни измъкна от дупката миналата година. Но с новия треньор хич не ги виждам нещата. По-точно той хич не ги вижда. Стискам палци да ме опровергае до края на годината та и следващата ама не съм нито с розови нито със сини очила. Жалко че Гонзо нещо се сдърпа с Илиан Илиев. Той показа че от нищо може да направи нещо. А Ясен е на път от нещо да направи нищо .Дано бъркам, много се надявам да не е така

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 30 окт 2010 22:30

vvessel написа:Ясен вече е ясен какъв треньор е. За един месец 5 загуби !!! (слагам и тая от приятелския мач с Черноморец) Почна се от загубата от Спортинг на 30.09 с 5:0 та до днес 5 броя. Дано е последна за годината ама не ми се вярва. До края на септември Левски игра добре защото имаше добри футболисти и треньора все още не бе успял да ги обърка. Сега колкото повече започва да му се усеща влиянието, толкова по-зле става. Почти всеки мач се вижда объркан състав, объркани смени, объркана тактика. Не съм кой знае какъв специалист , но нещата се виждат и от обикновени запалянковци. Според мен нито защитата е виновна, нито средната линия. Виновен е треньора , който не може да ги подреди. Спасението е на Нова Година Левски да се поздрави с нов треньор, който наистина се е доказал и с тези добри играчи да постигне нещо.

+100
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 30 окт 2010 22:30

slash1912 написа:
фифи перото написа:
slash1912 написа:Момчета,не ми е работа да съм в този форум,но някои неща ми направиха силно впечатление и затова ще споделя моето мнение с вас.
Не знам дали трябва да смените Ясен,но виждам че повечето от вас са и против Гонзо!Хайде,Ясен не е левскар,да кажем,че той може лесно да бъде жертван,но да си против легенда като Гонзо :o нямам думи...Много бързо забравят някои какво е дал той на Левски,а може би тогава още не са ходили на стадиона!

Ходили сме...и ще дойдем и във В група да ви видим...

Ние вече няма да сме там... :lol: :lol:

Когато Ясен ви е треньор ли? :)
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 30 окт 2010 22:32

НЕ Е виновен Ясен,а този ,който не търпи чуждо мнение и не търпи МЪЖЕ като треньори-Гонзо
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 30 окт 2010 22:33

Hellkeeper написа:
Къде видя да ги сравнявам? Давам ти го като пример, че в Англия не сменят треньорите след няколко загуби! Ти искаше ли да си ходи, като отстранихме Калмар, АИК, след победата над Гент и ЦСКА?

Когато ги отстранихме имахме отбор с 5-6 нови футболисти които тепърва се сработваха и тогава надделяваха индивидуалните качества пред треньорските указания. Ето 2 месеца по-късно след сериозна работа на треньора резултатите са плачевни. Не ми се мисли пък за пролетта. Обаче ако паднем от Лил и Славия, което не е чудно с тая игра ще си замине още средата на ноември. Не му го пожелавам, ама натам отиват нещата

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 30 окт 2010 22:33

ХАХАХА май и вие влизате в криза ;) Така е когато нещата не вървят първия който е виновен, това е треньора и това е нормално.Според мен,ще паднете от Лил в четвъртък и ако се окажа прав,следващия ви мач с Славия,ще е много тежък,но той ще покаже нещата такива каквито са.Най-вероятно отново влизате в криза и нещата покрай вас отиват на зле.Може би добър вариант за вас ще е смяната на Ясен ,защото с идването на нов треньор и мотивацията на играчите скача .... Добре дошли в кризата, от която ние вече толкова много време не можем да излезем :)
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 30 окт 2010 22:35

Мисля,че Ясен в момента си има отбор.
Напълнете стадиона в четвъртък и подкрепете мощно отбора!Успех от мен!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 30 окт 2010 22:45

slash1912 написа:Мисля,че Ясен в момента си има отбор.
Напълнете стадиона в четвъртък и подкрепете мощно отбора!Успех от мен!

Да,но отборът няма треньор...Благодаря...Успех във В група...След 10 години да сте в Б;)
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 30 окт 2010 22:45

vvessel написа:

Темата е да сменим ли Ясен. А тези които са против Гонзо просто не са левскари. Или са на по 14-15 години и не знаят какво значи Гонзо за Левски и какво е направил той за отбора. И пак той ни измъкна от дупката миналата година. Но с новия треньор хич не ги виждам нещата. По-точно той хич не ги вижда. Стискам палци да ме опровергае до края на годината та и следващата ама не съм нито с розови нито със сини очила. Жалко че Гонзо нещо се сдърпа с Илиан Илиев. Той показа че от нищо може да направи нещо. А Ясен е на път от нещо да направи нищо .Дано бъркам, много се надявам да не е така[/quoю

Как определяш кой е левскар и кой не.Аз не съм 14 а на 3 по 14 и това, че Гонзо е бил сносен футболист не значи, че е добър ръководител.Смятам, че не му сече пипето да не казвам нещо по-лошо. А с Ясен двамата съсипват добри футболисти в момента защото хал хабер си нямат от тактика. Направо не мога да го повярвам, че ще го кажа но да взимат Балъков да им оправи защитата.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 30 окт 2010 22:48

milen_4o0o написа:Стига глупости !!! Заради 2,3 или 5 мач не трябва да правим такива трагедии,а да подкрепим отбора. Гонзо каза,че истинското лице ще се види след НОВА ГОДИНА !!!

Миленчоо, и аз всичко бих направил за Левски и едно от нещата 'ЗА' Левски мисля че ще е смяната на треньора.Толкова треньори се смениха съвсем безсмислено че мисля че този вече има причина да се смени. Но Гонзо трябва да остане!
Стоилов го смениха само за една загуба от Локо Сф. После паднахме още 3-4 пъти от тях. Вуцов го махнаха след 1 загуба от БАТЕ. Сега те си играят всеки сезон в Шампионска лига и то много добре. Велев го махнаха след като станахме шампион. Сега ако навъртим още 2 загуби от Лил и Славия що да не го махнат тоя. Да не би на някой да му харесва стила на отбора??

Върни се в “Архив”