Шампионска лига (сезон 2023/2024)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: Шампионска лига (сезон 2023/2024)

Мнениеот doktora25 » 01 сеп 2023 00:02

Доволен съм от жребия на Байерн. Подобна група исках с един по-сериозен опонент традиционен дразнител за сверяване на часовника, с когото не сме играли скоро.
Приличен е жребият и на останалите групи. Има 3 от тях с изявени 2 фаворита (А, Же и Хаш). В останалите абсолютно всичко може да се случи и не се наемам с прогнози. Би следвало мадридските отбори да имат потенциала за класиране в тази компания, но от други предположения ще се въздържа. Очаквам криви сметки на букмейкърите и този сезон да не премине пак под диктовката на Сити.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 01 сеп 2023 00:06

doktora25 написа:Доволен съм от жребия на Байерн. Подобна група исках с един по-сериозен опонент традиционен дразнител за сверяване на часовника, с когото не сме играли скоро.
Приличен е жребият и на останалите групи. Има 3 от тях с изявени 2 фаворита (А, Же и Хаш). В останалите абсолютно всичко може да се случи и не се наемам с прогнози. Би следвало мадридските отбори да имат потенциала за класиране в тази компания, но от други предположения ще се въздържа. Очаквам криви сметки на букмейкърите и този сезон да не премине пак под диктовката на Сити.

Тайно ти липсва боксовата круша Барселона нали? Признай си

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 01 сеп 2023 00:08

Не бих казал, омръзва всяка година, макар че за елиминациите бих се замислил.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 01 сеп 2023 00:15

Определено очаквам Нюкасъл последни в тая група, не мисля, че се подсилиха както трябваше, имат къс състав и не ги виждам на 2 фронта. Отделно нямат и кой знае колко класни играчи, само със себераздаване няма да стане тук. Отсега си представям дърваря ДАН БЪРН срещу Леао и Мбапе :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: сори ама няма да стане.....и във ВЛ мисля, че ще са 6-7 ми тоя сезон, не вярвам да издържат с тоя къс състав
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 01 сеп 2023 18:15

Изображение Изображение

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 01 сеп 2023 19:47

Барселона голямо щастие че ще хванат ЛЕ

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 01 сеп 2023 20:02

Немците винаги си ни създавали проблеми. Вярно е, че Унион не е особено популярно име , но преди време отстранихме един страхотен Волфсбург към онзи момент. Струва ми се, че и статистиката също не е много добра, поне тази като гост.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 01 сеп 2023 20:15

wolf написа:Барселона голямо щастие че ще хванат ЛЕ

ти ни остави, по-лошото е, че вие се върнахте към нормалното си русло и сега я се класирате за ШЛ веднъж на 3-4 години... :mrgreen: другата година Салах си отива и трудно ще хванете 4 ка в следващите години. Ще се молите просейки с новите правила да влизате 5 или 6 ти че не ги знам как бяха точно :?
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 01 сеп 2023 20:16

kingofpop написа:

ти ни остави, по-лошото е, че вие се върнахте към нормалното си русло и сега я се класирате за ШЛ веднъж на 3-4 години... :mrgreen: другата година Салах си отива и трудно ще хванете 4 ка в следващите години. Ще се молите просейки с новите правила да влизате 5 или 6 ти че не ги знам как бяха точно :?

Не бой се, ще се видим тая година в ЛЕ и ще видиш пак откъде изгрява слънцето.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 01 сеп 2023 20:19

wolf написа:
kingofpop написа:

Не бой се, ще се видим тая година в ЛЕ и ще видиш пак откъде изгрява слънцето.

е със КОДИ ГАКПО трудно :mrgreen: не че и ние нямаме подобни некадърници в състава де....само като видиш че ОРИОЛ РОМЕУ ни е опорен халф

Върни се в “Архив”