eMs1 написа:sedem_!_dva написа:А знаеш ли защо ЦСКА играе с по-силни отбори, а Левски винаги е поставен в жребия в предварителните кръгове... Да не мислиш, че от УЕФА просто така им дават на Левски по-леки противници, ама кво ти приказвам аз, то за да напишеш тази глупост значи не ги разбираш много много. И какъв е този луд късмет на Левски до 1/4 финала, елеминираш Оксер(1/2 финалист от миналата година в турнира), после в най-тежката група с Марсилия, ЦСКА М(носител на купата), Херенвеен(с Хунтелар, Самарас и още няколко известни играчи), Динамо Б(отстранил Евертън след победа с 5:1 и то играем само 3 седмици след тази победа с тях), след групите отбори отпаднали, като 3-ти в групите си от ШЛ- Артмедия и Удинезе, на 1/4 финала спрени от Райли с/у Шалке... Какъв е този луд късмет в една поредица от 12 мача, айде в един, два, три, четири късмет, ама в 12 ми се струва граничещо с фантастиката. Айде помисли си по това и после пак пиши глупости, защото не ви беше леко тогава знам...по наблюдения в/у приятели, фенове на ЦСКА.

Ама нищо, вие продължавайте да се радвате на загубите на Левски в Европа и тук там някоя победа с/у силен отбор на реванша без значение на 5-6 години.

Когато умаловажаваш успехите на друг, защо очакваш от него да признае вашите???
Да направихте един пробив в Европа, каде с късмет, каде с умения.....и изведнъж най-велики на земята....Но успехите на ЦСКА независимо кога са постигнати нямат никаква стойност...евала
Но когато пишеш така пояснително "...ЦСКА М(носител на купата), Херенвеен(с Хунтелар, Самарас и още няколко известни играчи), Динамо Б(отстранил Евертън след победа с 5:1 и то играем само 3 седмици след тази победа с тях)..." явно много държиш да поясниш нещо, колко е бил силен отбора с който сте играли, ето ЦСКА (М) НОСИТЕЛИ НА КУПАТА НА УЕФА....браво почетна загуба от тях, но ако аз напиша ЛИВЪРПУЛ (актуален носител на КЕШ), за тебе е само причина да се подиграваш......
Ама аз не умаловажавам успехите преди 1989 година на ЦСКА, независимо как са били постигнати и с какви играчи са били в отбора(почти целия национален отбор). Факт е, че имате по една победа с/у голям европейски отбор на 5-6 години в мач без значение след падането на комунизма. Защо като бяхте толкова силни не бихте Ливърпул тук в София в първия мач, защо не си напълнихте даже и стадиона на който играхте, а имаше 17000

...въпроси и за тебе да помислиш. Частичен успех е да биеш Байер и да влезнеш в групите на УЕФА и с това се изчерпва всичко постигнато от ЦСКА в Европа за последните 10 години, тук там някоя победа с/у Бешикташ, Стяуа и нищо друго, както успех е и да биеш Ливърпул в реванша след като те са те били с 3:1 в София, но той не може да се сравнява изобщо с постигнатото от Левски в Европа в последните 10 години, никой не казва, че Левски е най-велик на земята, а просто че в момента Левски е най-добрия БГ отбор като излезне в Европа, въпреки загубите от Тампере, БАТЕ, Жилина и Беверен, което говори още по-лошо за другите ни представители.