1982 написа:Yan_Bibiyan написа:Точно пък вие да ми говорите за аргументиране... Още от сутринта чакам аргументиране от ваша страна защо има разлика между ново АД и вече използвано. Т.е. защото второто да не може да стане наследник на друго, а чистак новото може.
Ма, може бе, никой не е казал, че не може, научи се да четеш, Бибиянчо. Има си процедури, които да свържат юридически Литекс с ЦСКА. Ама те носят и пасивите ...... щото само с активи не става, правоприемствеността ти носи всичко - и активи, и пасиви, няма как да наследяваш само каквото на теб ти изнася.

Не си честен! Твоят никнейм няма как да се обърне в умалителна форма.
Та можеш ли да ме запознаеш с документалната уредба на тези процедури? Не, че те наричам лъжец, но предпочитам да го видя от източник, на който вярвам, а това определено не е който и да било потребител тук. За това си има закони и нормативна база.

П.С. Томи, ти можеш да спориш и дали има вода в Космоса. В живота се спазва реда - още от сутринта призовах всички от вашия отбор (в това число и теб) да докажете тези си думи. Но някакси е по-удобно да се въртите и да се правите на професори, които изпитват студенти. Ако само вие ще искате аргументация, аз пасувам! В този живот трябва и да даваш, а не само да вземаш. А тук чета разни твърдения за търговски марки (но без приложени документи към тях), за приемственост чрез пасиви (ама пак общи лафове), а сега се оказва, че вие можете да си приказвате на воля, а аз да се обяснявам като съпруга след брачната нощ, когато я питат "Ама ти нали уж беше девствена?" Няма да стане тази работа - първо вие и тогава аз! Е, чакам ви и ще чакам толкова, колкото е нужно самочувствието ви да се пречупи и да вземете да извадите нещо, различно от редовните ви линкове, които не потвърждават тези ваши твърдения.