ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Just1948
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Just1948 » 03 авг 2016 14:25

Тогава как ПФК ЦСКА АД през 1999г. придобива историята на ЦСКА ?
Щом един път е станало,значи пак може да стане.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 авг 2016 14:27

Yan_Bibiyan написа:Точно пък вие да ми говорите за аргументиране... Още от сутринта чакам аргументиране от ваша страна защо има разлика между ново АД и вече използвано. Т.е. защото второто да не може да стане наследник на друго, а чистак новото може.

Ма, може бе, никой не е казал, че не може, научи се да четеш, Бибиянчо. Има си процедури, които да свържат юридически Литекс с ЦСКА. Ама те носят и пасивите ...... щото само с активи не става, правоприемствеността ти носи всичко - и активи, и пасиви, няма как да наследяваш само каквото на теб ти изнася. ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 авг 2016 14:31

Yan_Bibiyan написа:Точно пък вие да ми говорите за аргументиране... Още от сутринта чакам аргументиране от ваша страна защо има разлика между ново АД и вече използвано. Т.е. защото второто да не може да стане наследник на друго, а чистак новото може. Да имаш нещо за мен или ще ми излизаш с това за аргументирането на другия при очаквано такова от теб (когато човек издиша, започва да разправя такива неща)? Все пак вие постоянно режете примери с вашия си аргумент "не е прекръстил този на онзи". Е, доказателства, че има разлика когаааа? Да не съм на изпит, че ще ви се отчитам на вас, професорите - щом вие не се аргументирате и аз ще ви спестя удоволствието, докато не докажете основната си опорна точка без която теориите ви увисват. Ама да я докажете неоспоримо, а не с "защото аз/Колев/Попов каза/х така! А щом теориите ви увиснат, какво значение има по-нататъшния спор? "Той умрял, ма!" :)

С теб спорихме за друго нещо, но се правиш на разсеян. :) Няколко странички назад го има, ставаше въпрос за използването на Етрополе. Аз изложих моите аргументи, ама твоите ги няма. ;)
По новия ти въпрос, правоприемствеността не зависи толкова от вида дружество (ново или старо), а от начина, по който е извършена.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 03 авг 2016 14:31

venom написа:
Tommi написа:
venom написа: Търговската марка носи със себе си историята.

Търговската марка не носи нищо със себе си. Това е просто един знак, който отличава продуктите и услугите на един търговец от останалите.

Естествено, че носи, търговското дружество не носи нищо със себе си. Търговската марка е отличителния знак на самия продукт, така знаеш, че става въпрос именно за него, а не за някое менте или имитация. Търговската марка "Каменица" в момента е собственост на белгийски консорциум, те имат право да произвеждат и запечатват "Каменица" във всеки един свой завод по света. Това същата бира отпреди 100 години, която е печелила международни медал ли е - не. На етикета на бирата има ли медали от международни състезания, в рекламите й твърди ли се, че е на 100 и нещо години - да. Защото търговската марка си е същата и тя носи със себе си цялата история на продукта.

Стига сте се излагали с тези умствени напъни.То не бяха примери с автомобили,фирми за производство на автомобили,
дрехи,парфюми,софтуерни продукти и още какво ти дойде на ум.Даже един мастит бизнесмен даде пример с работни
облекла.Няма смисъл вече.Вие не признавате нито БФС,УЕФА,ФИФА,даже и папата да ви го каже.
Така ще бъде докато не започнат да ви налагат със санкции.Като циганите-и те само от бой разбират.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 авг 2016 14:32

Old_death написа:
Tommi написа:
Old_death написа:
Tommi написа:
baraba написа: Следва ИЗКУПУВАНЕ на ТД с новото име ПФК ЦСКА - София ЕАД от ПФК ЦСКА 1948 АД и НОВОТО ТД приема името ПФК ЦСКА - София ЕАД

При така описаната схема няма ново дружество.

Най - накрая открихте топлата вода . Това се разбра още през ноември , но вие изтрихте по три клавиатури в писане на глупости . Много пъти ви се казваше да не избързвате със заключенията .

Аз не съм спирал да твърдя, че юридически това са преименувани Етрополе и Литекс, а не нови дружества.

А аз продължавам да твърдя , че мнението на един левскар не ме интересува .

За какво ме цитираш тогава и ми приказваш небивалици? :roll:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 03 авг 2016 14:34

baraba написа:
2016/2017 - Завръщане в професионалния футбол
На 2 юни 2016 г. ПФК Литекс Ловеч 1921 променя юридическата си структура от "Професионален Футболен Клуб "Литекс - Ловеч"" АД на "Професионален Футболен Клуб ЦСКА – София" ЕАД. Седалището на клуба се променя от Ловеч в София. На същия ден юридическото лице на ПФК Чавдар (Етрополе) - "ПФК Чавдар" АД се преструкторира на "ПФК ЦСКА - 1948" АД, като то е вписано като едноличен собственик на "ПФК ЦСКА – София" ЕАД. Собственици на "ПФК ЦСКА - 1948" АД са Христо Стоичков, Юлиян Инджов и Гриша Ганчев. На 7 юни Българският футболен съюз обявява, че ПФК Литекс Ловеч 1921 е подал документи за участие в новосформираната Първа професионална футболна лига под името ПФК "ЦСКА - София". Бъдещето на досегашното дружество, представлявало отбора - "ПФК ЦСКА" АД е неясно.

На 29 юни Лицензионната комисия на Българския футболен съюз издава лиценз на новото дружество „ПФК ЦСКА - София“ ЕАД за сезон 2016/2017 в Първа професионална футболна лига.

Така представено по човешки , на мен ми е достатъчно , който иска да гледа мачове по ТР - тв в лигата на ТЗ , да отива , аз съм фен и гледам мачовете на стадиона ;) За сайта на ЦСКА си прав , там съвсем скоро също ще има съвсем нов осъвремен сайт , така че изчаквам докато цялата процедура приключи :idea:

Ти беше този, който обясняваше "юридически" какво е станало, сега "представено по човешки" трябвало....
Ако кажеш, че не разбираш какво точно става, а просто си ходиш на стадиона, защото така си решил, няма никой да седне да ти говори за ТЗ и т.н. ;)

Beladona

Мнениеот Beladona » 03 авг 2016 14:34

Tommi написа:
Old_death написа:
Tommi написа:
Old_death написа:
Tommi написа:
baraba написа: Следва ИЗКУПУВАНЕ на ТД с новото име ПФК ЦСКА - София ЕАД от ПФК ЦСКА 1948 АД и НОВОТО ТД приема името ПФК ЦСКА - София ЕАД

При така описаната схема няма ново дружество.

Най - накрая открихте топлата вода . Това се разбра още през ноември , но вие изтрихте по три клавиатури в писане на глупости . Много пъти ви се казваше да не избързвате със заключенията .

Аз не съм спирал да твърдя, че юридически това са преименувани Етрополе и Литекс, а не нови дружества.

А аз продължавам да твърдя , че мнението на един левскар не ме интересува .

За какво ме цитираш тогава и ми приказваш небивалици? :roll:

Защото е припознавач , а те са доста объркани същества ....

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 03 авг 2016 14:34

Tommi написа:... правоприемствеността не зависи толкова от вида дружество (ново или старо), а от начина, по който е извършена.

Божеее , боже , поредните подуенски бисери : Правоприемност или ИМА или НЯМА , тя не се ИЗВЪРШВА драги ми смехурко ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 03 авг 2016 14:34

Home / ЦСКА / Диого Виана: Левски е добър отбор, но ЦСКА ще се бори само с Лудогорец за титлата! Млади сме, но сме много силни
Диого Виана: Левски е добър отбор, но ЦСКА ще се бори само с Лудогорец за титлата! Млади сме, но сме много силни
Автор: Стефан Петров
Крилото на ЦСКА Диого Виана заслужено беше избран за играч №1 на първия кръг в Първа лига след двата си гола във вратата на Славия. Португалецът получи цели 16 гласа в анкетата на Пресклуб България и днес получи
„Искам да благодаря на треньорите, които гласуваха за мен, това е голяма чест. Без съотборниците и треньорите ми тази награда нямаше как да е моя, защото през цялата седмица преди мача със Славия работихме заедно. Тази награда е също и за тях“, заяви Виана. Той изказа и впечатлението си от феноменалната публика на ЦСКА, която не спря да подкрепя отбора през всичките 90 минути срещу Славия.
„Атмосферата беше изумителна, помогна ни да играем по-добре. С тези фенове зад гърба ни, на терена шансът и желанието ни да победим се увеличават. Надявам се атмосферата на „Армията“ да продължи да е все такава, за да продължим да побеждаваме. В ЦСКА наистина феновете са 12-ият играч“, продължи португалецът. Според Виана, младостта в състава на армейците по никакъв начин няма да повлия на тима да преследва високи цели в шампионата“
„Не мисля, че понеже отборът ни е млад не можем да се справим с напрежението. Много сме млади, но имаме и много качества. Играчи като Малинов и Десподов са с невероятни качества, имат мачове за националния отбор. Това, че сме един от най-младите отбори в България не означава, че не можем да станем шампиони, имаме качествата за това. Според мен талантът е по-важен от опита“, каза още Виана

Това е истината !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 авг 2016 14:35

Между другото, след 7 дена е насроченият за 10-и август от 20:00 часа финал за суперкупата на България, между шампиона Лудогорец и носителя на купата ЦСКА ..... очаквам да ви видя отбора там, след като твърдите, че сте ЦСКА, а не Литекс :!:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Архив”