ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Кажете си просто че гуруто ви си докара отбора и го припознахте, колко па да е сложно.
- Yan_Bibiyan
- Контакти:
Много сте забавни! Когато сайтът на УЕФА ви противоречеше, тук се цитираше ФИФА. Сега този на УЕФА вече е "верен" за "оздравителите" и забихте на него. Обещавам щом нещата се уредят и на сайта им, аз да ви върна жеста с линкове към него. Ежедневни, за да бъде пропорционално на вашата кампания в момента (известна сред народа като "Цитирай услужливо - хвани шаранче живо"). Та продължавайте, докато всичко приключи (а то ще приключи добре за ЦСКА, Ицо Янев, играчите и Ганчев)! Тогава ще има: Ама нали мислеха това за нас? Как стана така, че те осъзнаха нещата, а вие не?
Я кажи, експерте, Ботев с много левскари в себе си Ботев Пловдив ли е или става Левски София? По твоята логика трябва да се отбия при едни канарчета и да ги сдухам, че Металик Сопот не им е проблема, а вече са неавтентични заради периодите със засилено присъствие на левскари в отбора им. Споко, ще изтъкна заслугите ти за това епохално откритие, за да минат за разяснения!
Томи, пропускаш факта, че Етрополското АД се преименува и премести в София преди да осъществи каквато и да било сделка с Литекс! Та вече не е важно дали Етрополе е в същата област или не. Има и други детайли, но не са твой проблем. Ама как да очаквам левскар да знае законите - вие си решавате нещо и веднага законите се погазват, за да стане на вашата! Не сте свикнали да четете с разбиране и да вниквате в ситуацията. Прсотено ви е - само си гледайте отбора и не учете другите на закони, че там сте като Дяволът с Библията.
Я кажи, експерте, Ботев с много левскари в себе си Ботев Пловдив ли е или става Левски София? По твоята логика трябва да се отбия при едни канарчета и да ги сдухам, че Металик Сопот не им е проблема, а вече са неавтентични заради периодите със засилено присъствие на левскари в отбора им. Споко, ще изтъкна заслугите ти за това епохално откритие, за да минат за разяснения!
Томи, пропускаш факта, че Етрополското АД се преименува и премести в София преди да осъществи каквато и да било сделка с Литекс! Та вече не е важно дали Етрополе е в същата област или не. Има и други детайли, но не са твой проблем. Ама как да очаквам левскар да знае законите - вие си решавате нещо и веднага законите се погазват, за да стане на вашата! Не сте свикнали да четете с разбиране и да вниквате в ситуацията. Прсотено ви е - само си гледайте отбора и не учете другите на закони, че там сте като Дяволът с Библията.
Ето защо оздравителите никога няма да се съгласят с нас - за тях Англия и Шотландия са една и съща държава.
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!
soilwork написа:[center]Пак ти казвам: драматизираш излишно ,хващаш се за отделни цитати като удавник за сламка....гледай малко по-глобално приятел ! Стига с този негативизъм! Айде лека !1982 написа:И този гнусен ГЕРБ-аджия ли се изкара армеец от малък ??! Майко мила, какви лъжи се съчиняват ....
Иначе и той ви го е казал:Няма вариант ФИФА и УЕФА да не припознаят клуба. Така или иначе клуба фигурира с ЕКТ или как се казваше там на Литекс. Литекс е чист клуб, Чавдар (Етрополе) е чист клуб. Това дали е изкупено, обединено или т.н. за УЕФА няма никакво значение. Това са чисти клубове, които нямат пречка да играят в УЕФА. Затова нямаме никакви притеснения, че ако добием право ще участваме в европейските турнири.[/center]
Колко и "глобално" да гледам, Емо Фаса директно си ви казва, че сте си Литекс.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
eMs1 написа:Микренската юридическа школа във вихъра си![]()
Бисер след бисер!Yan_Bibiyan написа:Tommi написа:Ако имаш предвид Етрополе, няма никакви законови изисквания за неговото участие в схемата.
А правилото на БФС, касаещо отбори, чиито седалища са в различни региони? Или ще кажеш, че АД-то на Литекс и това на ЦСКА не са в такива - нерде Ловеч, нерде София? Седни си - слаб 2! Щом не знаете нищо, защо вдигате ръка, а?
Кои правла, тези дето ги отмениха?
baraba написа:
Не няма , защото не си довършил процедурата : Следва ИЗКУПУВАНЕ на ТД с новото име ПФК ЦСКА - София ЕАД от ПФК ЦСКА 1948 АД и НОВОТО ТД приема името ПФК ЦСКА - София ЕАД , колкото до 15 броя играчи на Литекс , малко повече има от ПФК ЦСКА АД и е жалко да се опираш на такава несъстоятелна логика , директора на ДЮШ лично аз съм щастлив , че ще е този доказан специалист , ще ме прощава Спас , ама нещо не му се получаваха нещатаСпортен директор ОЩЕ НЕ СЕ ЗНАЕ КОЙ ЩЕ Е , да в момента Ст. Стоилов е поел функцията и по-добре , защото и той се е доказал за разлика от много други
За мен горе изброените ти уж аргументи ми приличат на хленч на малко дете , ама аз не искааааааам , дете , което не го интересува по-правилно или по-добро от по-неправилно и по-зле
Понеже непрекъснато говорите за НОВО дружество и "преобразуване", "вливане", "сливане" и т.н., поне си направи труда, отвори ТЗ виж чл.262 и следващите и ми кажи тук какво общо има. Може и да си отговориш на въпроса "Кога се получава НОВО дружество" и защо при Цска-София това не е така.
А разликата между ЕАД и АД разбра ли я? Защото, ако не се лъжа не правеше такава
Всъщност като 2-3 човека пишат от 7-8 акаунта стават обърквания, та може и да не си бил точно ти, но не ми се рови месец назад в мненията.
Също така ПФК ЦСКА АД има повече играчи от ПФК ЛИТЕКС ?
12 Георги Китанов
3 Антон Недялков
4 Божидар Чорбаджийски
5 Рафаел Перес
2 Стойчо Атанасов
15 Кристиан Малинов
8 Борис Галчев
10 Арсенио Нунеш
7 Диого Виана
19 Кирил Десподов
9 Преслав Йорданов
1 Анатоли Господинов
24 Лазар Марин
28 Пламен Гълъбов
14 Самир Аясс
22 Никола Колев
6 Красимир Станоев
26 Густаво Кулма
Явно 5 е повече от 11.
Май ще трябва да се учим да смятаме отново?
Или Ицо Янев и Владо Манчев се броят за 10 ? Но все пак говориш за играчи, не за треньорски щаб
Като ще даваш пример с играчите , дай ВСИЧКИ играчи на ПФК ЦСКА - София ЕАД и да видим , колко са на Литекс и колко са си на ЦСКА , не ми скачай с участвалите в един мач , защото на следващия може и да не са те

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
- Yan_Bibiyan
- Контакти:
ceBep написа:Кажете си просто че гуруто ви си докара отбора и го припознахте, колко па да е сложно.
Кефиш ме достатъчно, за да ти пресуша алкохола, да ти почистя хладилника от храна с изтичаща годност и да те отменя в съпружеския дълг с жена ти или с гаджето ти, но не достатъчно, за да лъжа заради теб. А ти искаш това - да излъжа. Съдилищата са бавни, а някои лица умишлено ни мотаят и оттам се създава някаква илюзия за припознаване у хора, които не следят внимателно случващото се. В живота нещата стават по-бързо, а не на изключително забавен кадър както е тук по независещи от феновете и собственика причини. Ако ти не виждаш пълната картина, аз я виждам, та си е лъжа да говоря за чужди отбори и припознаване, когато такива няма и не е имало другаде освен в умовете на левскари и подобни на тях цесекари. Поискай си друго - това няма как да стане!
Ето защо оздравителите никога няма да се съгласят с нас - за тях Англия и Шотландия са една и съща държава.
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!
ceBep написа:djd написа:Пичуи, нема сми. Стига сме се обвинявали.
И Павел Маринов го каза, за това поне съм съгласен с него. И БФСто на културата го каза няколко пъти.
Нещата все още са в ръцете на съда.
Когато съдът реши да продава активите на ПФК ЦСКА, за да се покрият някои задължения и когато някой купи тези активи ама след решение на съда, тогава официално и тържествено ще бъде обявен за наследник на ПФК-то.
Както е станало с Рейнджърс примерно. Просто, за да кажат, че е законно и да си вържат гащите, им трябва решение на съда.
Да ама Рейнджърс не го прави по начина, по който го направихте вие с преименуване на два други отбори. Това е тънката разлика между останалите и Тирето. И вие я знаете и пак се правите.
Не е само това, че Рейнджърс не са прекръстили 2 други клуба и да са ги припознали, има и други разлики, там има прехвърляния и на други неща, на пасиви.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Yan_Bibiyan написа:...............
.........................
Томи, пропускаш факта, че Етрополското АД се преименува и премести в София преди да осъществи каквато и да било сделка с Литекс! Та вече не е важно дали Етрополе е в същата област или не. .......
Тоест за ПФК Чавдар (Етрополе) не важат същите правила, за които говореше в предишният ти пост??
Yan_Bibiyan написа:А правилото на БФС, касаещо отбори, чиито седалища са в различни региони?
baraba написа:
Като ще даваш пример с играчите , дай ВСИЧКИ играчи на ПФК ЦСКА - София ЕАД и да видим , колко са на Литекс и колко са си на ЦСКА , не ми скачай с участвалите в един мач , защото на следващия може и да не са теА Хр.Янев още предната година показа , че умее доста добре да използва ротацията при определяне на състава
Ами потърсих някакъв сайт на Цска-София, да намеря всички играчи, защото на cska.bg, има отразен мача със Славия, предстоящия с Верея, но на "Отбор" си седи отборът на ПФК ЦСКА АД...
Дай го ти целият състав, да броим.
Докато търсиш, може и ТЗ да отвориш, че тази част от поста ми, гледам не си я коментирал
Yan_Bibiyan написа:
Давай по-конкретно и ясно, защото така не е разбираемо. Аз казвам, че няма изискване от страна на БФС или някой закон Етрополе да участва в схемата и съм изброил защо. Най-важното е, че Етрополе се явява собственик на клуба, който иска да участва в първенството, а за собственика няма никакви ограничения от кой регион ще е. Сега ти обоснови с едно изречение твоето твърдение по-горе.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:venom написа: Търговската марка носи със себе си историята.
Търговската марка не носи нищо със себе си. Това е просто един знак, който отличава продуктите и услугите на един търговец от останалите.
Това им остана последната опорна точка, за да твърдят, че Литекс е/ще стане ЦСКА. Нея най-яростно ще я бранят, щото друга няма.
eMs1 написа:Yan_Bibiyan написа:...............
.........................
Томи, пропускаш факта, че Етрополското АД се преименува и премести в София преди да осъществи каквато и да било сделка с Литекс! Та вече не е важно дали Етрополе е в същата област или не. .......
Тоест за ПФК Чавдар (Етрополе) не важат същите правила, за които говореше в предишният ти пост??Yan_Bibiyan написа:А правилото на БФС, касаещо отбори, чиито седалища са в различни региони?
Човекът се оплете леко.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!