Формула 1 - Сезон 2011 (Официална тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой пилот ще спечели титлата във Формула 1 ?

Себастиан Фетел (Редбул)
36
33%
Марк Уебър (Редбул)
0
Няма гласове
Люис Хамилтън (Макларън Мерцедес)
17
16%
Дженсън Бътън (Макларън Мерцедес)
5
5%
Фернандо Алонсо (Ферари)
33
31%
Фелипе Маса (Ферари)
2
2%
Михаел Шумахер (Мерцедес ГП)
14
13%
Нико Розберг (Мерцедес ГП)
0
Няма гласове
Роберт Кубица (Рено)
1
1%
Друг
0
Няма гласове

Общо гласове: 108

THE G.A.M.E

Re: Формула 1 - Сезон 2011 (Официална тема)

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 мар 2011 11:26

Да, спора е безпредметен, след като и съдии, комисари, стюарди ... и от Макларън заявиха, че няма нищо нередно !
Освен това, Бътън така или иначе завърши пред Маса ...

То разбирам това да беше битка за подюума ... а ние такъв спор му ударихме ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 29 мар 2011 15:25

THE G.A.M.E написа:Да, спора е безпредметен, след като и съдии, комисари, стюарди ... и от Макларън заявиха, че няма нищо нередно !
Освен това, Бътън така или иначе завърши пред Маса ...

То разбирам това да беше битка за подюума ... а ние такъв спор му ударихме ... :lol:

Игра, в момента се криете зад крайният резултат! Въпроса е принципен! Още с първото състезание за сезона и почнаха авантите към Ферари! Показах ви го много ясно с видео клип! Така че стига глупости! Обясних защо Макларън нищо не правят, а комисарите и съдиите... е те нали са на заплата от ФИА! След като ФИА иска да подпира Ферари (както винаги) много ясно, че ще вземат такова ОЧЕВИДНО грешно решение!

Просто искам поне веднъж да бъдете обективни и да признаете ОЧЕВИДНОТО!

Barcelona - Mes que un club

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 29 мар 2011 15:26

Blue_Girl написа:Нека приключим спора, защото и да го обсъждамее вече свършен факт
:evil:

Спора няма да приключи, докато не признаете, че Макларън бяха порязани в полза на Ферари! (Както винаги)!

Аман от затваряне на очите...

Защото да, Маса в крайна сметка финишира зад Бътън, но и Алонсо трябваше да бъде зад него! Испанеца с този си болид посмъртно не можеше да изпревари Бътън!!!

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 29 мар 2011 16:20

megan fox написа:
Точно тук е проблема (за вас), че аз както съм фанатизиран на тема Барселона, така съм фанатизиран на тема Формула 1 и в частност Макларън! Понеже от край време споря с феновете на Ферари дали ФИА ги подпира (независимо дали умишлено или не) използвам всяка една подобна ситуация да им докажа, че са свръх заслепени или лицемерни като отричат ОЧЕВИДНОТО - фаворитизирането, което прави ФИА по арес на Ферари! За капак понеже такъв ми е характера и бързо се паля + че мразя лицемери, които виждат с очите си как стоят нещата и все пак казват на черното бяло... просто издивявам! Да, аз съм пристрастен, но въпреки това смея да твърдя, че съм обективен! Просто се вбесявам как така всичките спорни/тънки решения са все в полза на Ферари и от това, че техните фенове не го признават! Един от тях да кажа "да, наистина е така" и ще спра на мига с този спор!

Точно понеже си фанатизиран и в случая виждаш нещата както ти харесва - Макларън ощетени, Ферари отново "черните овце". ФИА винаги подпирала Ферари, а Хамилтън защото получи малко аванти през последнтие два сезона! Макларън не оспорват, Бътън поне аз никъде не видях да казва, че е взето грешно решение. Прегледах сайта на Ф1 и там нищо, как от толкова много фенове на формулата само ти видя това "подпиране" на Ферари? Дори беше казъл в едно от мненията ти, че Бътън си заслужавал наказанието! После казваш, че Алонсо нямало как да го изпревари, е нали си заслужавал наказанието? Има ли смисъл да припомням, кой е отбора крадец във Ф1?

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 29 мар 2011 17:01

Е Алонсо как мина пред Бътън?! :? Да не би да го изпревари?! Не, просто се възползва от наказанието на британеца, иначе посмъртно Алонсо не можеше да изпреаври Бътън! ФАКТ!

Колко пъти да обясня, че Макларън НЕ МОГАТ ДА ОБЖАЛВАТ НАКАЗАНИЕТО - ТАКИВА СА ПРАВИЛА!!! FFS! Вземете ги научете най-после! :evil: :evil: :evil:

А от Макларън да се оплакват на арменският поп (примерно) файда никаква! След като ФИА ще подпира Ферари... Макларън няма изгода да настройва още ПОВЕЧЕ ФИА срещу себе си!!!

Аз ви показах с клип ситуацията, там ясно се вижда, че предните колела на Бътън са пред тези на Маса и ви обясних какво казва правилнака в такава ситуация! Това, че на вас не ви устройва и отказвате да го видите... само показва, че аз съм прав! Ако имахте поне един ИСТИНСКИ довод, едно ДОКАЗАТЕЛСТВО, което да може да оборва моята теза и по-важното клипа, който ви показах... отдавна да сте го използвали!

Наистина не разбирам какво ще ви стане да признаете ОЧЕВИДНОТО?! - ФИА сгреши в полза на Ферари... за пореден път!

И много държа да ми кажете каква щеше да бъде вашата реакция, ако нещата се бяха развили огледално, т.е. Маса да е в ситуацията на Бътън (едно на ръка, че нямаше да бъде наказан), но тогава щяхте да обяснявате на длъж и на шир, че нарушаване на правилата нямало! Отлично ви знам вас фераристите, всичките сте един дол дренки! - слепи, когато ви се помага и първи на барикадата, ако някой дори с малко засегне интереса на любимият ви отбор! :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 29 мар 2011 18:07

Сигурен съм, че на някоя друга писта ще гледаме подобен сценарий, но с разменени роли. Тогава най-добре ще си проличи кой гледа реално и кой не. Толкова много неща се казаха около този спор, че на ме ми се струва изчерпан. Пък и както е тръгнало Ферари и Макларън май ще спорят за второто място.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 29 мар 2011 18:46

Пак повтарям, проблема си е на Бътън. Мисля, че минала година Алонсо изпревари по подобен начин и бе наказан. И стига с тея изцепки ама Маса така, Маса иначе. Какво да направи. Да пусне Бътън ей така. Нали трябва да има борба, хъс, напрежение. Или искаш да гледаш, понеже тоя зад теб е много по-бърз, да не се бориш... И фенщината на някои минава всякакви граници и стават за резил.
И да, признавам си, когато има реална нередност.
Връщам се на любимия момент на някои ненавиждащи Ферари. Състезанието в Австрия. Вината е изцяло на некадърника Барикело. Било му е наредено да пусне Шуми много по-рано. Ако имаше акъл щеше да измисли нещо. Я проблем при смяна на предавка или да излезе "без да иска" от трасето.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 мар 2011 15:46

megan fox написа:Игра, в момента се криете зад крайният резултат! Въпроса е принципен!

Стан, само искам да вметна нещо, което вярвам, че и ти няма как да не се съгласиш ...

Бътън е от страхливите пилоти !
Да, можеби звучи прекалено брутално едно такова определение, но се сещаш за какво говоря ...
При това превъзходство което имаше неговият болид ( на Бътън ) .. в онзи прословут момент, да не можеш да изпревариш почти два пъти по бавен пилот от теб .... си е - дигноза !

И двамата знаем, че ако в онзи момент на мястото на Бътън бяха пилоти от типа на Хамилтън, Алонсо, Уебър, "Пилето", Кобаяши ... Маса щеше да бъде изпреварен при макс - 2-3-ти опит !

А Бътън направи поне 10-на ....
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 30 мар 2011 17:52

THE G.A.M.E написа:
megan fox написа:Игра, в момента се криете зад крайният резултат! Въпроса е принципен!

Стан, само искам да вметна нещо, което вярвам, че и ти няма как да не се съгласиш ...

Бътън е от страхливите пилоти !
Да, можеби звучи прекалено брутално едно такова определение, но се сещаш за какво говоря ...
При това превъзходство което имаше неговият болид ( на Бътън ) .. в онзи прословут момент, да не можеш да изпревариш почти два пъти по бавен пилот от теб .... си е - дигноза !

И двамата знаем, че ако в онзи момент на мястото на Бътън бяха пилоти от типа на Хамилтън, Алонсо, Уебър, "Пилето", Кобаяши ... Маса щеше да бъде изпреварен при макс - 2-3-ти опит !

А Бътън направи поне 10-на ....

Тук си напълно прав и неслучайно аз Бътън не го харесвам и държа на Хамилтън от нашите пилоти, но все въпроса е принципен, че и Маса трябваше да бъде наказан, както миналата година наказаха недосегаемият Шумахер за идентична ситуация (само, че с Барикело)!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 30 мар 2011 17:58

MuFc1878 написа:Връщам се на любимия момент на някои ненавиждащи Ферари. Състезанието в Австрия. Вината е изцяло на некадърника Барикело. Било му е наредено да пусне Шуми много по-рано. Ако имаше акъл щеше да измисли нещо. Я проблем при смяна на предавка или да излезе "без да иска" от трасето.

Вече си ми ясен що за фен си! Твоите мнения занапред няма да ги чета, защото ще са чиста загуба на време! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

За теб не съществува феърплей, не съществува честна игра, важна е само победата, при това да е спечелена пинизчийски! Не мерси, с такива хора никак не ми е приятно да комуникирам... от друга страна какво ли се учудвам... все пак си фен и на МЮ - най-подпираният отбор (поне в Англия)! Т.е. очевидно ти си падаш само по пинизчийски отбори! EPIC FAIL!

Върни се в “Архив”