Българскити отбори в ЕКТ 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: Зловещата перспектива да останем без eвроучастници

Мнениеот Blue_Lion » 20 юли 2012 11:09

Sardukar написа:
Blue_Lion написа:За кво ни е да играем в Европа, ако се мъчим срещу някакви дървари като Сараево и Мура ?

хахаха Какво значение ще има как сме елиминирали един отбор, когато играем с/у друг съперник? Какви са тези идиотски сметки? По тази дебилна логика вчера ЛЕВСКИ трябваше да вкара поне 3-4 гола, защото съперника беше пуснал толкова в предишния кръг :lol: Не мога да разбера след като всички циврим, че имаме слабо първенство как очакваме да играем силно в Европа? А да не говорим как решаваме, че съперниците ни са ботушари и трябва да ги бием с 4-5 :roll:

ПП Хаха Лудогорец ги направихме богове, защото "играели" добре. Да създаваш положения, които пропускаш левашката не е добра игра :!:

Точното мнение брато...извинявай прав си Изображение

Сега обяснявам - по желание може и да опитам да ти го нарисувам, но не гарантирам за качеството на произведението ми, защото художникът в мен спи последните няколко десетилетия. :mrgreen:

Малта -> професионален футбол -> Йок !
Малта -> тренировки -> 3 пъти седмично по два часа !

ИЗВОД : Ниво на футбола в Малта - любителско Изображение => хората там са професионалисти т.е. готвачи, келнери, лекари и прочее...но не и футболисти в професионалния смисъл на думата :mrgreen:

Сараево /сравнително професионален отбор/ допускат 6 /шеС/ гола от малтийски отбор => Сараjево e shit team Изображение => такъв отбор тряа да го пляскаме с поне няколко гола разлика, да не кажа, че всички бошняшки "грандове" сме ги били с разлика.

Истината - ние вчера играхме shit football, и там е проблема. /Тва май важи и за цска, ма тях не съм ги гледал/

КАПИШ, Амиго ?

П.П. Все още мисля, че можем да минем напред, но ще треперим бая !
Изображение

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Re: Жребий за 3-ти кръг на ЛЕ

Мнениеот Жоржиньо » 20 юли 2012 11:09

Къде мога да видя разбивките и за другите отбори изобщо за целия турнир

vasko1
Контакти:

Мнениеот vasko1 » 20 юли 2012 11:13

Жоржиньо написа:Къде мога да видя разбивките и за другите отбори изобщо за целия турнир

http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/ne ... 41869.html

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 20 юли 2012 11:15

Мерси :)

milen_4o0o
Контакти:

Мнениеот milen_4o0o » 20 юли 2012 11:34

След като вчера гледах мача на АИК и исландците ... ЛЕВСКИ - АИК! :) :lol:
цска-Спартак Търнава :lol: :lol:
Локо - Маритимо
Лудогорец - Шамрок/Екранас
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 20 юли 2012 11:53

За да е пълно шоуто, препоръчвам ви когато започне жребият, да се настроите на канала на сайта на Крум с култовите водещи Хлапето и Ко., и Човека зад кадър.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 20 юли 2012 11:53

СВОБОДЕН написа:Прав си в опасенията си. Може да се случи. Но защо да не се случи точно обратното. Лудогорец в по-голямата част от мача беше по-добрия отбор. Хърватите са по-опитни и измъкнаха хикса. Но пред Лудогорец не стои директивата за задължителна победа. За това те могат спокойно да си играят играта и там въпреки публиката на съперника. За да продължат не е задължително непременно да бият. Левски постигна трудна победа, а играта не беше много убедителна. Но за да ни отстранят им трябва гол, а за да го постигнат ще трябва да нападат. Това обаче ще отвори пространства за контри, а имаме по-класните футболисти. Но и да не вкараме гол, то достатъчно е да не получаваме. Тук успяха да направят някои добри контри, но не съм сигурен, че там ще имат сили да ни подложат на тотален натиск. ЦСКА не игра нищо, но това 0:0 като гост си е приличен резултат. И тук може да не играят кой знае какво и пак да бият. А това е най-важното, резултатът. Локо ПД получи, но и вкара 4 гола. Витес е холандски отбор, но щом е получил 4 гола от Локото не трябва да бъде вземан чак толкова на сериозно. Там може да си вкарат и по пет гола. Разбира се може всички наши отбори да отпаднат. Това не би било нито трагедия или изненада, а нещо реално с оглед нивото на клубния ни футбол. И може да е за добро, ако при това положение някои хора вземат да се замислят по-сериозно.

Общо взето съм съгласен с теб, само че според мен пред Лудогорец стои директивата за задължителна победа. Не може българският шампион инвестирал толкова много и показал наистина стойностни неща да отпадне във втория кръг на ШЛ срещу когото и да е играе. А Динамо не са Реал Мадрид и се видя че разликата в класите не е много голяма. Според мен шансовете им за успех в никакакъв случай не са под 50% и ако си играят играта съм убеден че ще продължат и ще влезнат с единия крак в групите на ШЛ. Пак повтарям трябва да бъдем оптимисти, трябва да напълним Васил Левски за реванша на ЦСКА, трябва да бъдем милиони пред ТВ за реваншите на другите ни представители и колкото е възможно повече на съответните стадиони. Безрезервна подкрепа докрай и това е!!! :twisted: Сигурен съм че ще имаме поне по един представител в групите на двата турнира.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 20 юли 2012 11:53

хаха национал, а правиш ли разлика в ПОДХОДА КЪМ СРЕЩАТА??? Нека ти го обясня като на пр0! Ако играеш шах с дете и играеш шах с гросмайстор еднаква ли ще е нагласата ти, как да си развиеш фигурите? Въобще даваш ли си сметка колко ще се променят нещата докато(ако) стигнем до съперник, който ще бъде припознат от теб като достоен да ни бие :lol: Да се обадим на Испания да върнат световната купа, щото паднаха първата среща от Швейцария, а ми тръгнали да стават шампиони :lol: Или ае да го кажем още по *******: ти смяташ ли, че малтийците щяха да вкарат гол, ако Сараево бяха излезли да играят както вчера :roll: Става ли ясно КВО се опитвам да ти кажа :?: По такива ИДИОТСКИ сметки някой фенове на Барса си мислиха, че ще вкарат 5-6 гола на ЧЕЛСИ с лекота, защото Наполи им вкарали цели 4 и изпуснали още толкова :lol: Ае със здраве :mrgreen:
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 20 юли 2012 11:55

И още нещо. Бас държа че босненските, словенските, черногорските и т.н. фенове не пускат такива теми във форумите си!
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 20 юли 2012 12:03

ehh написа:За да е пълно шоуто, препоръчвам ви когато започне жребият, да се настроите на канала на сайта на Крум с култовите водещи Хлапето и Ко., и Човека зад кадър.

И аз съм решил да ги гледам ;)
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Върни се в “Архив”