Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

AMON AMARTH

Re: Селския пак се изпусна нещо...

Мнениеот AMON AMARTH » 14 май 2009 15:54

Fallen_Angel написа:
AMON AMARTH написа:Аре оставете човека на мира бе.Не стига,че сам ви идържа отбора толкова време а един лев не е взел.

Пич... нарочно ли ти е за цел да идваш тук и да предизвикваш скандали?

Това беше ирония.Извинявам се.

kanar4o
Контакти:

Re: Ще вадим ли отбора?

Мнениеот kanar4o » 14 май 2009 15:54

black&white написа:Преди да започнете да ме псувате защо съм във форума ви, да ви кажа, че наистина ми се гледа дербито в последния кръг. И не защото искам именно ние да ви пратим в Б група, а защото мисля, че дотогава ще сте се спасили вече - имате по-лесна програма от другите кандидати и мисля, че няма да опрете до този мач. Затова и ще се получи един истински мач, в който и двата отбора ще играят за честта си, без да им виси класиране/изпадане на главата. Съответно и едно истинско шоу за нас и за вас по трибуните.
А иначе по темата - личното ми мнение е, че не трябва да правите глупости, защото Селския и без това е притиснат отвсякъде. Но...вие си знаете.

Е ,нормално е да не искаш ... ще ни биете с минимум 7 гола ;)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
spiker
Контакти:

Мнениеот spiker » 14 май 2009 16:07

Истината е че не само ръководството е виновно. Саидходжа, Какалов и Христов направиха така, че Ботев да вземе възможно най-малко от техните трансфери...
1934---1938---1982---2006

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Мнениеот athom » 14 май 2009 16:18

2 години вече чета клетви, псувни и кво ли не по адрес на Селю...ама Селю си е жив и здрав и си свирка...

:?:
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Потребителски аватар
bultrasa
Контакти:

Мнениеот bultrasa » 14 май 2009 16:27

athom написа:2 години вече чета клетви, псувни и кво ли не по адрес на Селю...ама Селю си е жив и здрав и си свирка...

:?:

Спестил си си......... доста години!Мисля,че всяка грешка от негова страна относно сигорноста му може и да е фатална!Не се знае.....знае ли се! ;)
100 години ПЛОВДИВСКИ футбол

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Мнениеот athom » 14 май 2009 16:32

Това че съм си ги спестил ми е ясно.
Просто от 2 години насам драмата ми стана интересна.

Но това че са още повече само говори лошо за феновете на Ботев.
Отстрани погледнато изглежда като "Селю си свирка, феновете на Ботев си джафкат "там някъде".

И това го пиша без каквито и да било лоши или подигравателни чувства към въпросните фенове.
Така може да си го кълнете докато не почине от старост Селю...после сигурно ще се носят легенди как "дългогодишната борба е дала най накрая резултат".
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 14 май 2009 16:35

dobermanche написа:това което мене ме притеснява да не стане-продължаване на мъките просто в по-долна девизия...знам ли,нека поне се види как ще тръгне мача и така..

10 години все чакаме да видим какво ще стане ...и к'во ?

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 14 май 2009 16:36

Всички в неделя на мача да покажем кой е Ботев! А тук нека не слушам глупости и подкрепи за селския, щяли сме да му спестим разходите, а приходи ще имали? И ако не са в професионалния футбол отбадат договорите на футболистите, така че не може да вземе и стотинка от тях, но най-вече няма да берем срам да ни бие всеки и всички да се подиграват с нас, че от 10 г не можем да се справим с "един честен и почтен човек".

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 14 май 2009 16:40

Христолов си взе за тях даже повече от колкото трябва, с какво мислиш че живее? не слушай какво се говори за христов, за него взе под масата 300 000 лв. Смърт или свобода!

Потребителски аватар
asenkolev
Контакти:

Мнениеот asenkolev » 14 май 2009 16:45

Пичове, в неделя пернишката публика ще ви подкрепи, каквото и да сте решили да правите. Само ще ви помоля да се замислите, преди 8 години, когато ние прекратихме мача с обора, в знак на протест срещу всичката мафия в БФС, как реагира България срещу нас. Бяхме обявени за изроди, град не заслужаващ отбор в А група, както каза ония .....! Никой не прозря истината, която беше на стадион Миньор!!!! Журналистите подеха песента на Лавчис и Сираков и никой не посмя да каже какво се случи всъщност на стадиона. Надявам се поне вашите действия да бъдат възпритети по различен начин.
Последна промяна от asenkolev на 14 май 2009 16:52, променено общо 1 път.
Изображение
Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!

Върни се в “Архив”