ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ /А ГРУПА, 9 КРЪГ/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ /А ГРУПА, 9 КРЪГ/

Мнениеот delqnski47 » 23 окт 2012 13:45

THE G.A.M.E написа:
mistreated написа:Втрещяваш ме с твоите постоянни дитирамби, как футболистите на Левски са на някакво уникално световно ниво. Цяла зима ме убеждаваше, че Левски има най-добрите футболисти в България и как пролетта ще мачка всичко наред. Е мачка... до третия кръг.

Междудругото, няма как да го разберем, но ако не бяха махнали Ники Костов, Левски нямаше да има проблеми с титлата ...
И това го знаем много добре и двамата !

Не съм писал, че играчите в Левски са на световно ниво.
Но са сред най-добрите в България и лично, са с над 2 класи на тези в ЦСКА. ;)

Нали бяха ''с една идея'' по добри?Сега пък ''с 2 класи'' ли се оказа,че сте?
Това ви беше първият сериозен мач!
И само да те светна,че точки се дават за отбора,който е играл по добре в дербито и е вкарал гол!То и България е с 5 класи под Италия,но кво я топли,че направи равен с нас?
Не знам с колко класи сте над нас и изобщо не ми пука!Ние да си ви пръскаме,пък вие бъдете с 5 класи над нас!
А иначе ми стана интересно какъв аргумен имаш,че сте по силни от нас?Как го определи?Всички мачове на ЦСКА и ''Левски'' ли гледа от началото на сезона?Как сравни играчите на двата отбора и кой с кого сравнява и определи кой от двата е по силен?Всички играчи ли анализира?
Отговори ми на всичките въпроси!Аз ще ти кажа само едно....кой е по силен се вижда като се играе 1 в 1!А не срещу Монтана ии там кой още беше на Герена!А там за разни конспирации и т.н.,както си почнал да говориш(защото това е най-лесното,макар и най-изтъркано неоснователно и без никакво покритие оправдание),няма лошо!Какво беше там...''директивата в действие нали''!
Последна промяна от delqnski47 на 23 окт 2012 13:52, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 23 окт 2012 13:52

Срам ме е че ни би отбор с играчи които се запознаваха на терена и с треньор който подигравателно наричат Тройчо-Шесторчо ,а сега вече и Сакото и в главата му са само директиви конспирации и все някой друг му е виновен като загуби с две думи слаба ракия като треньор,затова и загубата е болезнена което означава колко пък ние като отбор, откъм треньори и шефове сме зле.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 23 окт 2012 14:00

onegavon написа:Първата буква в абревиатурата е Ц- централен и стадиона ни е в центъра, а вашия къде е ?

Ако няма какво да напишеш за мача си трай! Къде се сети за Мендоса, напиши нещо и за кървавия гол и сините прашки на Гонзо.Темата не е историята на " вечното дерби".

Само ще добавя , че след разбора на бившия съдия Генов в " Пред банята" останах с впечатление,че резултата мй е трябвало да бъде 2:0.

Ти пък какво пишеш за мача я прочети освен заяждане на дребно друго не виждам,да питам ако не съм разбрал играете ли мачовете на централния си стадион.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 23 окт 2012 14:19

Каква грешка виждате на Пламен Илиев при гола не зная.
Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 23 окт 2012 14:29

onegavon написа:Първата буква в абревиатурата е Ц- централен и стадиона ни е в центъра, а вашия къде е ?

Ако няма какво да напишеш за мача си трай! Къде се сети за Мендоса, напиши нещо и за кървавия гол и сините прашки на Гонзо.Темата не е историята на " вечното дерби".

Само ще добавя , че след разбора на бившия съдия Генов в " Пред банята" останах с впечатление,че резултата мй е трябвало да бъде 2:0.

Уж си цскар, а не знаеш. Вече ЦСКА НЕ означава Централен Спортен Клуб на Армията. Махнаха го това.
Сега името на отборът ви се състои просто от 4 букви без никакъв смисъл.
Би трябвало като цскар да го знаеш.
А нашият стадион беше на мястото на сегашния национален, но ни изгониха оттам.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 окт 2012 15:02

delqnski47 написа:Това ви беше първият сериозен мач!

Офф да, "единственият сериозен" ... :roll:

По-същата логика аз мога да кажа - Това ви беше поредният уреден мач.
И че всички ви мачове, дето сте ги спечелили досега, са плод или на случайност, или на договорка ( реанемиране ) ... Но не е имало начин да спечелите нищо без това. :?

delqnski47 написа:Как сравни играчите на двата отбора и кой с кого сравнява и определи кой от двата е по силен?Всички играчи ли анализира?

Ами приеми, че съм голЕм специалист, и ми е нужно да гледам някого около 10-на мин. за да определя, каква му е класата и става ли за нещо. :lol:

delqnski47 написа:кой е по силен се вижда като се играе 1 в 1!А не срещу Монтана ии там кой още беше на Герена!

Аха, сега това е критерият, но иначе, като ви казваме Ние, че Левски е по-големият и силен Клуб, защото общата статистика е в негова полза, вие изтъквате, че не се гледали преките двубои, а титлите ... :lol: :mrgreen:
Ми то лесно бре, за да имате повече титли, след като отстъпвате в статистиката, значи нещо не е ред !
Някои са скачкали повече на Левски, докато срещу вас са играли ръченица ...
И малките деца го знаят това.

Така че, разберете се сега, помежду ви - Кое е по-важно ... Преките мачове, или повечето точки, титли трофеи и т.н.
Престанете да си мените мнението, както ви отърва !

Междудругото, вече на няколко пъти в последните дни чух мнения от върли цесекари, че "Титан-ите" всъщност не били толкова лоши. :mrgreen:
Сланчоглед партия сте си от едно време, такива и ще си останете !
После - "Що никой не ви взЕмал на сериозно ... Ами ....... :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 23 окт 2012 15:15

Е аз още след мача казах, че няма засада на Венков при втория гол на Нюанджи, ама кой да ме чуе. Чак Борето Касабов от пенене, че било засада, накрая вика "добре, на една линия са, пак е засада", забравяйки, че когато нападател и защитник са на една линия засада няма.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 23 окт 2012 18:21

mistreated написа:

Е аз още след мача казах, че няма засада на Венков при втория гол на Нюанджи, ама кой да ме чуе. Чак Борето Касабов от пенене, че било засада, накрая вика "добре, на една линия са, пак е засада", забравяйки, че когато нападател и защитник са на една линия засада няма.

Къде видяхте втори гол?!? ВСИЧКИ футболисти на Левски спряха да играят, след като видяха, че флагът е вдигнат....иначе дали топката щеше да стигне до Нинамдджи, дали Венков щеше да бъде оставен да центрира така спокойно?!? Това, че оня ритна топката в мрежата и айде отменен гол......Друг е въпроса, че засада нямаше..... :)
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 окт 2012 18:52

THE G.A.M.E написа:
delqnski47 написа:Това ви беше първият сериозен мач!

Офф да, "единственият сериозен" ... :roll:

По-същата логика аз мога да кажа - Това ви беше поредният уреден мач.
И че всички ви мачове, дето сте ги спечелили досега, са плод или на случайност, или на договорка ( реанемиране ) ... Но не е имало начин да спечелите нищо без това. :?

delqnski47 написа:Как сравни играчите на двата отбора и кой с кого сравнява и определи кой от двата е по силен?Всички играчи ли анализира?

Ами приеми, че съм голЕм специалист, и ми е нужно да гледам някого около 10-на мин. за да определя, каква му е класата и става ли за нещо. :lol:

delqnski47 написа:кой е по силен се вижда като се играе 1 в 1!А не срещу Монтана ии там кой още беше на Герена!

Аха, сега това е критерият, но иначе, като ви казваме Ние, че Левски е по-големият и силен Клуб, защото общата статистика е в негова полза, вие изтъквате, че не се гледали преките двубои, а титлите ... :lol: :mrgreen:
Ми то лесно бре, за да имате повече титли, след като отстъпвате в статистиката, значи нещо не е ред !
Някои са скачкали повече на Левски, докато срещу вас са играли ръченица ...
И малките деца го знаят това.

Така че, разберете се сега, помежду ви - Кое е по-важно ... Преките мачове, или повечето точки, титли трофеи и т.н.
Престанете да си мените мнението, както ви отърва !

Междудругото, вече на няколко пъти в последните дни чух мнения от върли цесекари, че "Титан-ите" всъщност не били толкова лоши. :mrgreen:
Сланчоглед партия сте си от едно време, такива и ще си останете !
После - "Що никой не ви взЕмал на сериозно ... Ами ....... :roll:

Много така избирателно си ми отговорил на коментара!
Сериозните ви мачове са следните:мачовете в Пловдив,Варна,Разград,Ловеч,Бургас и двете дербита!Вие ''най добрите и най могъщите'' единият от тези мачове вече го изиграхте!
За това,че дербито е уговорено си го повтаряй всеки път за успокоение,когато си спомниш момента с онова тонгоанче дето вкарва първият си гол в живота си срещу вас
За това,че си голем специалист-по точно си голем писател!

ЦСКА е най-титулованият футболен клуб в България(Шампион се става като си постоянен)!Но няма такова животно като ''най силен'' и кво беше написал там...''могъщ''!За кой период говориш?И какво общо има статистиката?Статистиката не определя силата,тя показва само резултати от вкарани голове!Да,1 в 1 е истината!Не винаги по силният побеждава,но в такъв мач трябва и психика!А в този последният мач ние ви бихме тактически,психически и как си искаш го наречи!Аз коментирам това,което виждам!Ти ако виждаш конспирации си е твой проблем!Не знам колко са верни,но си ги повтаряй,ако те успокояват!
За нас(а и по принцип) титлите са най-важни!Но титла се печели като си постоянен!А това дали си силен или не..зависи от периода,от конкретния мач дали излизаш срещу опонента,който претендираш,че си по силен от него,от това дали си повече тактически и психически настроен от съответния опонент,от късмета и т.н...а не от някаква статистика!В повечето ситауции ви се е получавало,евала!Но ние коментираме този мач!Ние в момента сме по силни от вас!Може да имате по добри футболисти,но ние имаме по добра психика(а тя е 100 пъти по важна от първото!Примери безброй)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 23 окт 2012 19:05

Остави го сливналията той и Ямболската лавина са най- запознати с положението в Левски.Само,че втория поне имачувство за срам и се покри.Като стана дума за статистика оказа се ,че откакто Батков е начело на Левски клубът има отрицателна статистика от един гол в мачовете с ЦСКА, обаче има повече титли.Това го пиша във връзка със статистиките. Значи ли това ,че има нещо гнило?Да не издребняваме във взаимно заяждане все пак ви препоръчвам да прочетете статията на Румен Илиев от Блиц за мача . Само един малък цитат пускам- "Главният рефер и единият от помощниците му - Венцислав Гаврилов отмениха гол, по-чист и от водите на Седемте рилски езера. Никой обаче не отчете фрапантната грешка ".И не е само той който видя тази грешка.Просто пак се опъна медийния чадър и работата се разми.Дали Левски е наистина слаб ще си проличи в Разград.Обаче загубите ли и там просто нямате място за оправдания.

Върни се в “Архив”