Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

way
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот way » 05 юни 2012 15:26

zlatan написа:blue,точен въпрос и ти ми отговори.
Според теб-Вутов,близнаците или някой друг от младоците би ли решил важен мач за Левски?
Способени ли са тези млади пичове да донесат така жадуваната титла а нас?
Съгласен съм че трябва да им дват шанс,но нека да покажат че го заслужават.
Не знам какво е мисленето на Илиан за футбола не познавам стила му,не знам методите му,знам само едно.
Искам силен Левски-дори и с 11-чужденци в отбора.
Пък ако ще и с 11-юноши на отбора.

Младият талант на Левски Антонио Вутов направи своя дебют за тима още на 15-годишна възраст.

Офанзивният футболист обяви, че се надява да успее да се утвърди в отбора от стадион "Георги Аспарухов" при новоназначения треньор Илиан Илиев. Футболистът заяви, че се възхищава на Месут Йозил, а любимият му отбор е Реал Мадрид.

"Не съм говорил със следващия ни наставник, нито сме се виждали с него, но имам информация, че трябва да започна подготовка с първия отбор. Имам желанието да се наложа в Левски", каза Вутов.

"Не знам дали ще стане, но мисля само за футбол и няма да се възгордея, че играя в първия отбор на Левски. Нашата цел за следващия сезон е титлата, а аз ще се боря за място наравно с останалите", допълни младокът.

"На всяка една позиция се чувствам добре - зад нападателя, като опорен халф също съм полезен", не крие талантът.

way
Контакти:

Мнениеот way » 05 юни 2012 15:27

Ръководството на Левски е решило да съкрати допълнително разходите. Този път на прицел са комисионните на мениджърите и посредниците по сделките това лято.

Иво Тонев и неговият екип са преценили, че за клуба е по-добре играчите да се набелязват на базата на лични контакти и да се гледат на живо от скаутите, отколкото да се доверяват на преценката на различни агенти, каквато бе практиката в последните години.

След зачестилите неуспешни сделки и липсата на резултати, отговорните фактори при "сините" са категорични, че в договорите на привлечените свободни агенти ще бъдат фиксирани само минимални възнаграждения за техните представители.

В същото време изпълнителният директор на Левски Иво Тонев призна, че трябва да проведе разговор с на 99% сигурното попълнение Кевин Бру.

Както е известно, французинът мина успешно медицински прегледи на "Герена" и се очаква съвсем скоро да парафира с екипа на "сините".

"Все още чакаме Бру. Днес трябва да се чуя с него и да се изясним. Очаквам отговора му, но мисля, че трансферът е почти сигурен", сподели Тонев.

Босът на Левски не пожела да коментира, кой ще е новият шеф на школата: "Няма да казвам нищо по този въпрос, като е официално, ще научите какво се случва. Нямам отговор още от Ясен Петров за позицията".

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 юни 2012 16:15

milen.hristov написа:
blue avalanche написа:Във "високия" ти критерий за играчи на Левски как се "вписват" Н.Милованович,Ал.Дионисиев,Св.Бърканичков,Р.Гаучо,М.Савич,Л.Ферейра,У.Батиста,Бр.Рахим,С.Зимонич,Л.Любенов,Ат.Борносузов,...
Всички те доведени от...познай кой?

На тази тема сме писали вече. За мен първите трима не са лоши играчи,...

Какво значи нелоши по "критерия Старокин"?По-добри от него,по-слаби или ...?

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 05 юни 2012 16:22

blue avalanche написа:
milen.hristov написа:
blue avalanche написа:Във "високия" ти критерий за играчи на Левски как се "вписват" Н.Милованович,Ал.Дионисиев,Св.Бърканичков,Р.Гаучо,М.Савич,Л.Ферейра,У.Батиста,Бр.Рахим,С.Зимонич,Л.Любенов,Ат.Борносузов,...
Всички те доведени от...познай кой?

На тази тема сме писали вече. За мен първите трима не са лоши играчи,...

Малко по-добри, а Бърканичков дори с класи повече. От Старокин по-слаб играч на двата му поста от 1992 година насам не сме имали

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 05 юни 2012 16:36

Бърканичков е класа, няма две мнения по въпроса :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 юни 2012 16:54

milen.hristov написа:
blue avalanche написа:
milen.hristov написа:На тази тема сме писали вече. За мен първите трима не са лоши играчи,...

Малко по-добри, а Бърканичков дори с класи повече. От Старокин по-слаб играч на двата му поста от 1992 година насам не сме имали

Браво!Точно отговорът,който очаквах от един сираковист!И защо тогава,за 2 сезона,"класният" Бърканичков изигра 8(ОСЕМ) мача за Левски?
И не ми разправяй,че станал шампион с Локо Пд,защото това е 2(ДВЕ) години СЛЕД Левски! ;)

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 05 юни 2012 17:12

Бърканичков?! Изрусеното татуирано недоразумение, което участва в "Сървайвър"?! Are you f*ckin' kidding me? :lol:
Старокин е по-добър играч от него. И не разбирам какво е това деление - "сираковисти", "гонзовисти". В крайна сметка всички сме левскари, мамка му.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 05 юни 2012 17:50

Laetitia написа:Бърканичков?! Изрусеното татуирано недоразумение, което участва в "Сървайвър"?! Are you f*ckin' kidding me? :lol:
Старокин е по-добър играч от него. И не разбирам какво е това деление - "сираковисти", "гонзовисти". В крайна сметка всички сме левскари, мамка му.

Според мен Старокин, Димов и Гаджев трябва да останат...
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 05 юни 2012 17:58

blue avalanche написа:
milen.hristov написа:
blue avalanche написа:Какво значи нелоши по "критерия Старокин"?По-добри от него,по-слаби или ...?

Браво!Точно отговорът,който очаквах от един сираковист!И защо тогава,за 2 сезона,"класният" Бърканичков изигра 8(ОСЕМ) мача за Левски?
И не ми разправяй,че станал шампион с Локо Пд,защото това е 2(ДВЕ) години СЛЕД Левски! ;)

В случая Гонзо и Наско не са важни. Допусната е грешка, НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОЙ Я Е ДОПУСНАЛ. Важното е да бъде поправена

Cayman
Контакти:

Мнениеот Cayman » 05 юни 2012 18:15

Сравненията между Бърканичков и Старокин са неуместни - двамата играят на различни постове.Бърканичков беше атакуващ халф,а Старокин е дефанзивен халф,ляв и централен защитник.Бърканичков имаше талант но всяка вечер прекаляваше с пиенето,в Плевен още се носят легенди какви ги е вършил.Той трябваше да замести Кривия като креативен халф,но пиенето и к**вите го провалиха.Старокин се представя силно като дефанзивен халф и много слабо(в Левски) като ляв бек.Не разбирам как може да сравнявате креативен играч с футболист,който руши играта?!?!Каква е базата за сравнение?

Върни се в “Архив”