ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот RockSeeker » 04 сеп 2015 23:17

Кашчей написа:Много ги разбирате нещата с договорите на футболистите , признавам ви го!
Сега, ако кажеш, как футболист, подписал тригодишен договор миналата година, вече е с едногодишен, без да е късал с отбора, ще те призная, както признах и Беладона.

А ти ако ми кажеш на какво отгоре очакваш, че ще коментирам каквото и да било с теб...е, пак няма да те призная, най-много да се посмея допълнително. Зависи колко се постараеш :) Пусни си някое видео на Сашо Тодоров (той орева света с това, откакто не ни дадоха лиценз), Пламен Марков също го обясни и ще си отговориш. Ако те двамата не са в час или нарочно заблуждават - значи и аз съм заблуден. И дори така да е - това не означава, че ще седна да ровя административни бумаги. Аз съм фен на играта футбол и любимия си клуб. Коментирам, колкото да си чеша езика, защото развитието на темата съвсем естествено ме вълнува, макар да не мога да му влияя. Чиновник също нямам стремеж да ставам. Моята "работа" е да се наслаждавам, ядосвам, да живея с отбора си. От мен не зависи как ще се управлява любимия ми клуб и дори "да знам" повече от някой директор - какво от това като в него е властта да управлява, а не в мен. Да не говорим, че самият факт толкова упорито да ровиш и "следиш" за спазването на правила в държава като България граничи с психически проблеми... Това за по принцип. Членовете и дребнавите дървенофилософски поучения (а някой път откровени заяждания и то без покритие отзад) ги оставям на теб - очевидно са ти любими. Толкова по отношението ми твоето присъствие в темите за ЦСКА - досега не съм влизал в полемика с теб, защото просто само четях преди/след мач чат-пат. Пиша от 1-2 седмици някъде. Имал съм обаче (не)щастието да се забавлявам с твои постове. Признавам, че особено в началото, когато почнах да чета тук - вършеха работа, развеселяваха. Обаче в последствие почна да разочароваш - доста скучновато мелене на едно и също, та вече си е чисто губене на време и мисля просто да ги прескачам. Отговарям за първи и последен път, защото и на теб ти е първо обръщение към мен - да си знаеш. Пък ако искаш продължавай да репликираш, да търсиш членове и да си чакаш - няма да ми пречиш ;) Чудя им се на други как ти се връзват, ама тяхна си работа :)
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 сеп 2015 23:24

RockSeeker написа:
Кашчей написа:Много ги разбирате нещата с договорите на футболистите , признавам ви го!
Сега, ако кажеш, как футболист, подписал тригодишен договор миналата година, вече е с едногодишен, без да е късал с отбора, ще те призная, както признах и Беладона.

А ти ако ми кажеш на какво отгоре очакваш, че ще коментирам каквото и да било с теб...е, пак няма да те призная, най-много да се посмея допълнително. Зависи колко се постараеш :) Пусни си някое видео на Сашо Тодоров (той орева света с това, откакто не ни дадоха лиценз), Пламен Марков също го обясни и ще си отговориш. Ако те двамата не са в час или нарочно заблуждават - значи и аз съм заблуден. И дори така да е - това не означава, че ще седна да ровя административни бумаги. Аз съм фен на играта футбол и любимия си клуб. Коментирам, колкото да си чеша езика, защото развитието на темата съвсем естествено ме вълнува, макар да не мога да му влияя. Чиновник също нямам стремеж да ставам. Моята "работа" е да се наслаждавам, ядосвам, да живея с отбора си. От мен не зависи как ще се управлява любимия ми клуб и дори "да знам" повече от някой директор - какво от това като в него е властта да управлява, а не в мен. Да не говорим, че самият факт толкова упорито да ровиш и "следиш" за спазването на правила в държава като България граничи с психически проблеми... Това за по принцип. Членовете и дребнавите дървенофилософски поучения (а някой път откровени заяждания и то без покритие отзад) ги оставям на теб - очевидно са ти любими. Толкова по отношението ми твоето присъствие в темите за ЦСКА - досега не съм влизал в полемика с теб, защото просто само четях преди/след мач чат-пат. Пиша от 1-2 седмици някъде. Имал съм обаче (не)щастието да се забавлявам с твои постове. Признавам, че особено в началото, когато почнах да чета тук - вършеха работа, развеселяваха. Обаче в последствие почна да разочароваш - доста скучновато мелене на едно и също, та вече си е чисто губене на време и мисля просто да ги прескачам. Отговарям за първи и последен път, защото и на теб ти е първо обръщение към мен - да си знаеш. Пък ако искаш продължавай да репликираш, да търсиш членове и да си чакаш - няма да ми пречиш ;) Чудя им се на други как ти се връзват, ама тяхна си работа :)

Като не си фен на административни бумаги не давай "компетентни" мнения по административни въпроси! Гледай си отбора, радвай му се, но не пиши глупости, особено когато касаят друг отбор, в случая "Литекс". Всичките им играчи били с едногодишни договори, сякаш целият им отбор е подписвал договори преди месец-два!
Относно моите постове-да, те развеселяват, когато опонентът няма какво да противопостави като аргументи, и това му е единственият аргумент..тоест те са два-три:трол, хейтър, живеещ в нета. Ако имаш нещо ново да добавиш, ще го прочета с интерес!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 04 сеп 2015 23:25

гражданин от село написа:
RockSeeker написа:изведнъж се окаже, че още догодина има Вечно дерби.

В Б група ли? :mrgreen:

Аз лично нямам нищо против и там да е :lol: Има си своя чар всяка от групите - кога ще играем иначе с тези отбори, ще има такава по-различна ситуация :) Липсата на интрига във В е най-големият недостатък на сегашното положение лично за мен като фен, но в Б предполагам ще е по-добре :lol: Иначе съставът е големия плюс - прави, криви, някак си много по-отвътре ми идва да следя изкъсо представяне/развитие на български момчета. Чужденецът го знам, че е дошъл за пари, интересува ме за кратък период от време, а и ако заиграе по-добре изчезва веднага. При тях има вероятност и за по-дълго да останат, но и да хванат пътя - наше момче си е, продължавам да го следя в общия случай :) Малко са чужденците като Мораеш, които що-годе следя и след престоя им в ЦСКА.

Beladona

Мнениеот Beladona » 04 сеп 2015 23:39

vaskonti написа:
Beladona написа:
vaskonti написа:
Beladona написа:Петко, моля ти се ....не видя ли, че не си правя ташак със сериозните неща ! Помисли сам, защо ганчев сега се съюзява с дъртия манджук и отива на вариант А окр ????

На теб какъв ти е проблемът - че Божков не направи същото, което евентуално ще прави Ганчев ли? Или ти е проблем, че много от дълговете към Градевци и Вучковци и ще се изпарят? Само не ми казвай, че си обикновен фен, който има прозрения и познава какво ще стане. Добре помня кога се появи тук - веднага след като Божков се отказа, а Ганчев се появи на хоризонта. Може би си нищо повече от фен, дошъл да ни отвори очите за гадния модел Литекс?

Чудя се, с какво е по-различен модела на Божков, щом не е да развива силна школа и да оправи базата?

Васко , прав си ! Не съм обикновен фен дошъл да бие камбаната за лошият модел литекс , дойдох тук вбесен, че се пишат дитирамби и лъжи , че някой щял да оздрави едно фалирало дружество ! Че ще се играе в А група и серия лъжи и бъртвежи .... Всеки път ме учудваш , че следиш точно написаното от мен , лошото е , че след като го следиш , пак ти се прокрадват некви мисли , че мога да имам интерес от дълговете на ЦСКА !!!! Черепа и ганчев нямат нищо общо като личности и бизнесмени ! Те са на различни планети !!!! Въпреки това не мисля , че черепа трябва да се връща в ЦСКА !!! Него го видяхме какво може 2000 - 2006 , а то не беше кой знае какво ! Аз съм обикновен фен , който си казва мнението !!! Аз съм за : да се тръгне от А окр с ново АД , с нови собственици , различни от черепи и гриши , защото техните резултати ги виждам и не ми задоволяват вижданията !!! Защото нито черепа успя да направи футболен бизнес , нито гришата !!! Моите виждания за футболен бизнес са Байерн и Арсенал !!! Всичко друго е дотации !!! всичко друго е някаква времянка и конюнктура !!!

Ами къде са тия нови собственици? То и аз искам шейха на Бруней да ни купи и да сложи Бекенбауер за спортен директор, ама няма! И преди съм казвал - аз също съм против Ганчев, но като няма друг, какво?
Подозренията към теб са защото очевидно имаш достъп до вътрешна информация (не ми обяснявай , че просто имаш дарба да анализираш и прогнозираш), както и заради абсолютните ти глупости за гадния модел Литекс, заради който бил намалял фенския интерес. Моделът Литекс се свежда до - отлична школа, добра база и отлична трансферна политика. Всичко останало от твоя страна е ала-бала.

Васко , сега ще ти кажа какво е най - важното нещо , което няма моделът литекс ,
Ама искам да се концентрираш и да си отвориш очите и да прочетеш много внимателно ...другите фенове на модела литекс също може да четат и повече никога не искам да ме за имавате с вашите глупости за успешни футболни модели !!! та нещото , което няма моделът литекс е положителни финансови резултати !!! Само минуси, година след година ...загуба след загуба , всяка финансова година ....и като теглиш чертата за 20 години имаш една голяма ЗАГУБА !!! ганчев квито пари изкара от другите си бизнеси , налива в Модела литекс , утре недай си боже стане нещо с другите му бизнеси и КРАЙ с Великият модел !!!! Щом за 20 години не си докарал някаква печалба от футбол , значи не ставаш за тая работа !!! Благодаря за вниманието и концентрацията ти !!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 сеп 2015 23:44

Beladona написа:
Васко , сега ще ти кажа какво е най - важното нещо , което няма моделът литекс ,
Ама искам да се концентрираш и да си отвориш очите и да прочетеш много внимателно ...другите фенове на модела литекс също може да четат и повече никога не искам да ме за имавате с вашите глупости за успешни футболни модели !!! та нещото , което няма моделът литекс е положителни финансови резултати !!! Само минуси, година след година ...загуба след загуба , всяка финансова година ....и като теглиш чертата за 20 години имаш една голяма ЗАГУБА !!! ганчев квито пари изкара от другите си бизнеси , налива в Модела литекс , утре недай си боже стане нещо с другите му бизнеси и КРАЙ с Великият модел !!!! Щом за 20 години не си докарал някаква печалба от футбол , значи не ставаш за тая работа !!! Благодаря за вниманието и концентрацията ти !!!

Ми нали Литекс правят най-яките трансфери в чужбина :roll: Е, вярно, че в ЕКТ са кръгли нули, но няма ка` да си хем кръгъл, хем строен, като 1 или 7
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Beladona

Мнениеот Beladona » 04 сеп 2015 23:44

RockSeeker написа:
гражданин от село написа:
RockSeeker написа:изведнъж се окаже, че още догодина има Вечно дерби.

В Б група ли? :mrgreen:

Аз лично нямам нищо против и там да е :lol: Има си своя чар всяка от групите - кога ще играем иначе с тези отбори, ще има такава по-различна ситуация :) Липсата на интрига във В е най-големият недостатък на сегашното положение лично за мен като фен, но в Б предполагам ще е по-добре :lol: Иначе съставът е големия плюс - прави, криви, някак си много по-отвътре ми идва да следя изкъсо представяне/развитие на български момчета. Чужденецът го знам, че е дошъл за пари, интересува ме за кратък период от време, а и ако заиграе по-добре изчезва веднага. При тях има вероятност и за по-дълго да останат, но и да хванат пътя - наше момче си е, продължавам да го следя в общия случай :) Малко са чужденците като Мораеш, които що-годе следя и след престоя им в ЦСКА.

Пич , как викаш ще заиграем в Б група ?? Догодина е невъзможно , всъщност има само един начин ганчев да плати около 15 млн лева , което е 99,999999% невъзможно ....

Beladona

Мнениеот Beladona » 04 сеп 2015 23:48

Кашчей написа:
Beladona написа:

Ми нали Литекс правят най-яките трансфери в чужбина :roll: Е, вярно, че в ЕКТ са кръгли нули, но няма ка` да си хем кръгъл, хем строен, като 1 или 7

Трябва 20 години да прави трансфери още ( без да купува ) да покрие загубите от ранният ганчев , когато харчеше като луд за хидуед, силва и кой ли не , а разходите му по съдии, противникови играчи , отбори и прочее бяха колосални ....

Beladona

Мнениеот Beladona » 04 сеп 2015 23:50

Beladona написа:
Кашчей написа:
Beladona написа:

Трябва 20 години да прави трансфери още ( без да купува ) да покрие загубите от ранният ганчев , когато харчеше като луд за хидуед, силва и кой ли не , а разходите му по съдии, противникови играчи , отбори и прочее бяха колосални ....

ПП те са единственият европейски отбор с приходи от билети 1234 евро на година ...с това е уникален Моделът литекс, Васко !!!

Извинявм се , че някакси написах 2 мнения или по- скоро се самоцитирах и не знам как да изтрия едното ....

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 05 сеп 2015 00:15

Кашчей написа:Като не си фен на административни бумаги не давай "компетентни" мнения по административни въпроси! Гледай си отбора, радвай му се, но не пиши глупости, особено когато касаят друг отбор, в случая "Литекс". Всичките им играчи били с едногодишни договори, сякаш целият им отбор е подписвал договори преди месец-два!
Относно моите постове-да, те развеселяват, когато опонентът няма какво да противопостави като аргументи, и това му е единственият аргумент..тоест те са два-три:трол, хейтър, живеещ в нета. Ако имаш нещо ново да добавиш, ще го прочета с интерес!

хаха успя! Не те признавам, но успя пак да ме разсмееш :lol: Върна ми вярата хаха Мислех, че си доста заядлив, явно не е чак толкова. Просто наистина предпочиташ да философстваш повече, отколкото да четеш. Айде ще ти обясня защо стана за смях в случая, пък занапред - всеки си знае най-добре за себе си :) Не съм цитирал целия пост на колегата, затова и ти си се хванал на въдичката...за пореден път :lol: Ако се върнеш назад и си направиш труда да прочетеш мнението му, ще видиш, че той имаше в предвид, че играчите от сегашното ЦСКА ще разтрогнат и ще подпишат с новото, което ще се слее с Литекс. Не искам и не съм коментирал процедурите, защото са ми неясни. Дали е възможно, дали и защо има смисъл да се прави ново дружество и да се слива и т.н. Просто му отговорих, че ако се стигне дотам - няма какво да късат, защото нашите в момента са с едногодишни аматьорски договори и ако искат да вземат някой в "новото" ЦСКА, то той догодина така или иначе ще е без действащ договор. Нататък съм коментирал факти - къде видя компетентно административно мнение не знам :lol: Реформата в ДЮШ, изказването на треньора на Литекс не са ли факти? Другото са си свободни мои съчинения, но не виждам някъде да съм казал дали и как може/ще стане :) Просто съм прогнозирал, че "ако Гришата продължава да се занимава с нас и не се откаже, то до 1-2 години на практика няма да има Литекс", което ако ти е трудно да си го преведеш - и да има такъв клуб, то той няма да се бори за нищо и няма да е фактор. Пък дали ще се случи - времето ще покаже, просто така си мисля аз в момента. Предполагам имам право на своето предположение, още повече, че не съм изложил "некомпетентната" си логика, чрез която съм стигнал до него? хаха пълен смях ме напушва защо и как ти се обяснявам, обаче наистина успя да ме развеселиш :lol:
Иначе оценявам, че се опитваш да ми даваш наклон какво да правя (и то във форум, където си чешем пръстите и сме си точно никакви), но по-добре се насочи към любимите ти хартиени членове - тука няма да ти върже ;) Чудя се само защо не вземеш да се преориентираш професионално, вместо да остроумничиш някъде, където "знанията" ти нямат никаква тежест... Ако пък случайно си се ориентирал - какво се хабиш и тук, не се преработвай. Нали знаеш, че няма как да образоваш невежи, които нямат желание да ги образоваш - единствено можеш да станеш досаден и банален или да ни забавляваш :) Коментирай си с други "разбирачи", ако въобще целта ти е диалог, щото мене силно ме съмнява това... ;) Айде със здраве!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 05 сеп 2015 00:18

Дай успешният самоиздържащ и печеливш модел в световен мащаб?От най-големите отбори знам само, че Байерн са на ръба и с най-малки задължения.

Върни се в “Архив”