Гент - Левски 01.12.2010 г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

parvanoff
Контакти:

Re: Гент - Левски 01.12.2010 г.

Мнениеот parvanoff » 02 дек 2010 17:16

Нека четат хората, които могат да излязат в открита и културна дискусия с мен. Ако искат и другите, но се съмнявам много хора да си поиграят да прочетат толкова дълго мнение-такава си ни е държавата за съжаление!

Та да започнем едно по едно.
1. Господата червени, бенбени и всякакви други-не визирам всички-не са в позицията да говорят глупости и по-нататък ще обясня защо са глупости. Да не говорим, че е странно малко да се гледат тръните в очите на другите без да се погледнат тези, които са в техните очи-хората са си го измислили навремето и са доста прави!
2. Относно мача-предлагам моят коментар, който претендирам да е безпристрастен-някой ако иска може да го оспори. ;) Първото полувреме играхме напълно равностойно и нямам забележки. Второто ни смазаха-това е истината, но какви са причините? Едва ли някой може да бъде точен. Аз ще кажа, че на такива терени дори в България се отлагат мачове, та дори и със скромния словенски Артмедия стояха по-добре нещата. Защо ли? Може би си има причина... Моето мнение е, че ние изиграхме доста повече мачове този полусезон-може би най-много от години назад, може би и най-много за цялото ни съществуване. Умората е ясно, че я има, а който е бягал на сняг ще разбере, че тогава умората се отразява и още повече. За техниката го казаха някои-по-техничните отбори страдат. Нашите колоси като Жо, Дани Младенов, Хмариян, Станчев, Лъчо дори е ясно, че не могат да се преборят дори с лошият терен, пък камо ли и с мощни играчи-такива са им храктеристиките. Така де-фактор първи-умора. Причини много-многото мачове, както споменах, много контузии-това са нещата, които не зависят от треньорите-контузии има в цял свят и повечето се получават именно след натоварена програма. Слаба физическа подготовка-това зависи от треньорите, но е проблем във всички български отбори, така че никой колега от другите отбори не може да се обади за това! Без Европа смятам, че щяхме да мачкаме наред в България-това е мое предположение, което не мога да докажа-може да не се взема предвид като меродавно! За мен основен фактор, на който се дължат слабите ни игри след силното начало. Слаба резервна скамейка! Вина на треньорите, но и нали те са „виновни” и за силните попълнения! Това се дължи и на фактът, че сме отбор от страна, където във финансово отношение нещата не са розови и трудно може някой отбор да си позволи повече от 10-тина играча на сносно европейско ниво. Отчитаме и някои други фактори в тази насока. Иса започна много добре и беше нормално за него да се заблудят треньорите, а и знаем какво правеше в преотстъпените отбори. Втори смекчаващ факт-налагане на юноши-няма как да си позволим да сме отбор от някаква класа без юноши, но манталитетът на българите ги прави от добри юноши в посредствени мъже! Все пак трябва да се опитва. Може би трябва това да е и работа на психолога да успее да види кой юноша ще има амбицията да се развива на футболния терен, а не в Син Сити и подобни! За това няма вина треньора-псувайте психоложката хаха. Много хора искаха юноши, сега пък много не искат. В този аспект ето моята критика за юношите. Мое мнение, което не смятам за супер меродавно, защото не съм треньор и познавач е, че Огнянов със сигурност трябва да си ходи. Стефан Станчев, Сашо Киров да се преотстъпят. Лъчо да му се даде шанс, както и на Щърков-по преценка на треньора последният. Ицо Йовов и Сашо Александров да влизат само в краен случай. Другите мисля, че могат да продължат и пролетта!
2. Относно интервютата след мач, плюенето и т.н.-как се отразяват на играчите. Това е проблем на психологията и с известна ирония забелязвам, че голяма част от вас са психолози по рождение, а може би и с няколко дипломи в тази насока в джоба хаха. Примери има и в двете посоки-мнения също, но да наричате хората, които не са съгласни с вас с обидни прозвища е меко казано нагло. Ето това е наглост-именно господата, които смятат, че не трябвало да се говори така след мач. И колко български отбори разцъфтяха, когато са били критични след всеки мач? Чакам примери за разцъфване, защото освен Левски друга бяла птица аз не виждам последните 15 години на българският футболен небосклон-най-вече визирам Европа, но да отбележа и сезонът, когато изкъртихме всички отбори в А-група със срамни резултати, както и сезонът, в който подобрихме резултатността в А-група! Треньорите и играчите са преценили, че така се надъхват-ами аз нямам право да ги критикувам. Те изказват мнения, с които не задължават никого. Едва ли така са видяли мачът, но сигурно има причина така да говорят! Който не я знае и е далеч от психологията ще го помоля да замълчи. Да, трудно е да похвалиш, но всеки може да критикува и плюе!
3. Относно треньорът. Не смятам, че е с лоша визитка, но въпрос на мнение. Въпросът е какво направи в Левски. Той привлече тези добри играчи-факт! Той взе до момента 4 точки в лига Европа и ни накара да се чувстваме горди в толкова мачове-факт! Той преодоля два отбора, които бяха силови и в разгара на първенството им-тип Тампере, Жилина, Беверен, Олимпия и т.н.-отбори, с които много други, че дори по моему и по-добри треньори не успяха да се справят-факт! Още помня едни думи на Томето Русев по посока на Мъри след един мач-бяха нещо от сорта: „ Всички помним думите-оставете го Мъри, къде ще се учи на гърба на Левски. Оставете го Мъри, той не става. Оставете го Мъри, той не се е доказал. Сега не огромен, а мегаогромен кредит на доверие...” Нещо, което не му дадоха и на Мъри и то голяма част от публиката не му даде, защото сме такива... за съжаление! Вие като плюехте Бербатов играеше ли добре? Грънци-добре, че напусна България, за да стане футболист, както и сега тези плюеници му се отразяват на играта, а е футболист на огромен клуб! Какво като сме Левски-трябва играчите ни да търпят да ги псуват и плюят ли? На всеки ще му се отрази това-това е факт! А и го погледнете от тази страна-хората се мъчат да направят нещо, често дават всичко от себе си, защото аз съм сигурен, че те дадоха всичко от себе си вчера, а и не само вчера и какво получават насреща-плюене... Радвам се, че има толкова много хора, които въпреки негативизмът у мнозина все още са зад отбора и го подкрепят безрезервно-казвам го с една дума-„Велики!!!”. Това е публиката на Левски и аз съм щастлив от този факт! Но не всички може да са еднакви де-аз лично смятам да опонирам на всеки победолюбец. Човек, който обича истински обича дори, когато жена му остарее и погрознее с течение на времето. Само, че тя никога няма да стане млада, докато Левски утре пак ще е по-силен-аз съм убеден в това! Така че според мен трябва да се даде шанс на Ясен, а и на Гонзо по същите причини. Да, грешат-и двамата са млади, а Гонзо и прохожда в тази професия! Така че не мога да се съглася с вашите критики-можем да дискутираме!
3. Футболът ни като цяло-на много ниско ниво, така че не можем да имаме свръхочаквания. Според мен Левски и цска тази година надхвърлиха очакванията в Европа! Това им се отрази и на представянето в България. Сигурен съм, че ако нямаха толкова мачове класирането нямаше да изглежда така-но и това е предположение, не съм ясновидец, за да съм сигурен, но това е моето мнение! Има добри школи, но хората, които тренират в тях не стават! Футболът за голяма част от тях е нещо междудругото, а не трябва да е така, за да си добър в даден аспект!!! Нямам идея как може да се разреши този проблем-освен с някакви пълни пансиони и желязна дисциплина, но незнам дали не се нарушават правата по този начин на хората! Нямаме и пари за суперкласни играчи-такава е реалността. От нищо-нещо не се прави. Всички отбори, с които играем са от държави, които са по-добре икономически от нас-факт! Единиците други си ги бием без проблеми!
Много неща изписахте, но не всички ми останаха в акъла, но моето мнение, че представянето и на Левски, и на цска е повече от добро! И някакви сравнения кой бил средно-европейски, кой бил посредствен са абсолютно субективни и не отговарят на истината. То от мач на мач има разлика, та камо ли през целия сезон да оценяваш някого и то с някакви старнни сравнения с отбори от други държави и т.н. Нарочно не нападам никой конкретно, защото нямам нищо против никой-това е ясно-да не вземете пък да си го помислите хах.
Последна промяна от parvanoff на 02 дек 2010 17:23, променено общо 1 път.
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 02 дек 2010 17:20

Нещо не мога да ги разбера журналистите. От материала на Грънчаров излиза, че те са повече фенове, отколкото журналисти. Абе как така в началото на сезона играчите бяха велики, отборът имал огромен потенциал, можел да стигне далеч, а сега се окзава, че "възможностите на отбора били малки". ЗАщо не го написаха това след мачовете с Калмар и АИК, с Гент в София, с Лил? Значи и те се влияят от резултатите - щом бият, всички са велики, щом падат - не стават за нищо? В едно е прав - извадихме късмет със селекцията, защото ако бяха направени исканите от Гонзо трансфери, нещата щяха да изглеждат така - вместо Дембеле - Камбуров, вместо Сержиньо Грийн - Атанас Борносузов, вместо Дъстли Мюлдер - Иван Бандаловски. Щеше да е още по-страшно.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 02 дек 2010 17:21

blue avalanche написа:
santi_santi написа:Факт е снощи бяхме смазани,факт е че двама пловдивски градски съсипват отбора.Чета,че Станчев бил виновен,Огнянов и Балтанов не ставали т.н е как ще стават като няма тренировки и развитие.Примерно Станчев беше преостъпен в Пирин треньор там беше Стефан Грозданов момчето стигна до младежкият национален отбор,върна се и се вече не става дори и за селските групи първо Гонзо го започна сега гледам Ясен го довърши,Дани Младенов дойде пак от Пирин пак Стефан Грозданов беше треньор поигра два месеца на добро ниво докато не си пролича истинската работа на Ясен,Иво Иванов в Берое при Илиян Илиев стигна до най-проспериращ млад играч защитник получи повиквателна за национала,сега вече може да получи покана само за село и за най-регресиващ играч заслугата за това е отново пловдивският Джанини.Стил на игра от 50-60 години когато се е строил Хаимбоаз бетонна бригада отвсякъде,вкарани голове като гост в ЛЕ 0 може и да бъркам е не мога да бъда доволен от това състояние на отбора ми!!!

Много играчи блестят в махленските си отбори,но в Левски е съвсем друго.Той и Диего блестеше във Вердер,ама в Ювентус къде е?Г.Христов Ясен ли го "съсипа"?

Новопривлечените футболисти тръгнаха силно в Левски защото са си добри футболисти , но след усилена "работа" на треньорското ръководство формата им се срина тотално. И това важи не само за Иво Иванов, Дани Младенов и Станчев, ами също и за Жоазиньо, Мюлдер, Иса и дори Гара Дембеле. Представям си след зимната подготовка на какво ще приличаме щом за 5 месеца стигнахме до тук.

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 02 дек 2010 17:24

dodo7271 написа:Нещо не мога да ги разбера журналистите. От материала на Грънчаров излиза, че те са повече фенове, отколкото журналисти. Абе как така в началото на сезона играчите бяха велики, отборът имал огромен потенциал, можел да стигне далеч, а сега се окзава, че "възможностите на отбора били малки". ЗАщо не го написаха това след мачовете с Калмар и АИК, с Гент в София, с Лил? Значи и те се влияят от резултатите - щом бият, всички са велики, щом падат - не стават за нищо? В едно е прав - извадихме късмет със селекцията, защото ако бяха направени исканите от Гонзо трансфери, нещата щяха да изглеждат така - вместо Дембеле - Камбуров, вместо Сержиньо Грийн - Атанас Борносузов, вместо Дъстли Мюлдер - Иван Бандаловски. Щеше да е още по-страшно.

Да благодарим на Наката Борносузов че избра Румъния пред Левски и на Гигов че не пусна Камбуров при нас. :lol:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 02 дек 2010 17:34

parvanoff написа:Ето поредният .... Няма да го казвам да не се обидиш-ти факторът умора отчиташ ли бря!!! Как да те нарече човек ми кажи? Ужас направо....

Като говориш за умора, да те питам , мислиш ли че Гент имат по-малко мачове от Левски този сезон и дали те не са уморени,а? И понеже ме дърпаш за езика ще спомена и един неприятен за мен отбор, който тръгна много зле,класира се с клизма в групите, но последния мач в Европа не изглеждаха никак уморени и биха във Виена. А имат точно толкова мачове колкото и Левски. И междувременно са с трети или четвърти треньор от началото на сезона. Не че и те са цъфнали, но говорим за умора.
И гледай реално фактите и виж как играха тези футболисти август и септември и как играят сега.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 02 дек 2010 17:40

vvessel написа:
parvanoff написа:Ето поредният .... Няма да го казвам да не се обидиш-ти факторът умора отчиташ ли бря!!! Как да те нарече човек ми кажи? Ужас направо....

Като говориш за умора, да те питам , мислиш ли че Гент имат по-малко мачове от Левски този сезон и дали те не са уморени,а? И понеже ме дърпаш за езика ще спомена и един неприятен за мен отбор, който тръгна много зле,класира се с клизма в групите, но последния мач в Европа не изглеждаха никак уморени и биха във Виена. А имат точно толкова мачове колкото и Левски. И междувременно са с трети или четвърти треньор от началото на сезона. Не че и те са цъфнали, но говорим за умора.
И гледай реално фактите и виж как играха тези футболисти август и септември и как играят сега.

Гент не са български отбор! Това ми е отговорът!
Именно това са фактите-как могат да играят добре в началото, а после да не са добри! Най-логичният отговор е умора, а не твоят отговор! Другото е търсене под вола теле. Тактиката е същата, тренировките са същите-с какво точно е виновен треньорът?
само Левски и България

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 02 дек 2010 17:40

vvessel написа:

Гент може да нямат по-малко мачове,но със сигурност имат много по равностойни смени на основните си футболисти.При нас проблема е че нямаме адекватни заместници на Гаджев,Дембеле,Грийн,Мюлдер,Жо....тези футболисти от август до сега изнесоха всичките ни мачове няма футолист който да играе в цикъл четвъртак-неделя 4-5 месеца и да няма умора в него
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 02 дек 2010 17:47

За мен нещата опират само до манталитет. Ако се бяхме паднали в групата с Ювентус, Сити И Залцбург например /сходна с нашата миналогодишна група/, щяхме да пишем как голям успех ще е да вземем точка, как за нас класирането няма значение и т.н. и в никакъв случай не можем да се мерим с отбори с такъв бюджет /както сега се пишеше, че не можем да се мерим със Спортинг/. А един отбор от средата на полското първенство /в момента/ в тази група се класира за напролет ,кръг преди края ище отиде в Залцбург на екскурзия. Само че отборът е от велика нация. Това изчерпва всичко. Бих се радвал с Левски да не играят много българи и цулото спортно-техническо ръководство да е от холандци/французи/немци. Само не ще ни научат, че за разлика от много други области, точно в спорта всичко е възможно, само да го пожелаеш и да го погледнеш с широко отворени очи.
Както съм много доволен от представянето в домакинските мачове, така и съм безкрайно разочарован от страхливата, безволева и бездушна игра навън.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 02 дек 2010 17:51

drvasko98 написа:За мен нещата опират само до манталитет. Ако се бяхме паднали в групата с Ювентус, Сити И Залцбург например /сходна с нашата миналогодишна група/, щяхме да пишем как голям успех ще е да вземем точка, как за нас класирането няма значение и т.н. и в никакъв случай не можем да се мерим с отбори с такъв бюджет /както сега се пишеше, че не можем да се мерим със Спортинг/. А един отбор от средата на полското първенство /в момента/ в тази група се класира за напролет ,кръг преди края ище отиде в Залцбург на екскурзия. Само че отборът е от велика нация. Това изчерпва всичко. Бих се радвал с Левски да не играят много българи и цулото спортно-техническо ръководство да е от холандци/французи/немци. Само не ще ни научат, че за разлика от много други области, точно в спорта всичко е възможно, само да го пожелаеш и да го погледнеш с широко отворени очи.
Както съм много доволен от представянето в домакинските мачове, така и съм безкрайно разочарован от страхливата, безволева и бездушна игра навън.

Не е манталитет човече! Това е въпрос на реализом-много важно качество! Ювентус можеше и ние замалко да ги бием като гости се сещаш-предполагам де! И то с много по-добри играчи в състава си и много по-силни като цяло, а не беше много отдавна... Много неща играят роля-нашите не излязоха за равен-що не играха първото така?!? Просто се измориха-това е, простичко и ясно... Не можеш да сравняваш мач с мач никога, както го правиш-играят много фактори. Терен, нагласа, състави, амбиция и много други, много други...
само Левски и България

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 02 дек 2010 17:56

parvanoff написа:Гент не са български отбор! Това ми е отговорът!
Именно това са фактите-как могат да играят добре в началото, а после да не са добри! Най-логичният отговор е умора, а не твоят отговор! Другото е търсене под вола теле. Тактиката е същата, тренировките са същите-с какво точно е виновен треньорът?

В какво е виновем треньора? Ами отговорът е във въпроса ти. Идват добри, научени футболисти и след подготовка с ТОЗИ треньор стигат това ниво което са в момента. И какво като Гент не са български отбор. Преди 4-5 години с всеки изминал мач Левски играеше все по добре и влизаше в оптимална форма октомври-ноември.Играеше срещу силни европейски отбори по 2 полувремена а не по едно като вчера. И причината за сегашното състояние е точно лоша физическа и тактическа подготовка. (А нищо не споменаваш и за другия български отбор(да не му споменавам името), който не показа умора и победи във Виена.)
Ако си на 14 години и не си гледал Левски преди,е нормално да пишеш подобни глупости, иначе си просто заблуден. Ама много.

Върни се в “Архив”