ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: кое ЦСКА?

Мнениеот icko65 » 15 юли 2016 18:51

baraba написа:
icko65 написа:
baraba написа:
Betchualeng Arnaikem написа:Доста от оранжевите армейци много се стараят да ни убедят, че са фенове именно на ЦСКА. Стигнаха дотам, че се позоваха на наличието на играчи, име и дори закривания в миналото. Ти може и да не убеждаваш никого, ама бая от пребоядисаните го правят непрекъснато.

Я да видим , ти как ще реагираш ,ако аз почна да ти викам , че ти си фен на Спартак , а не на Левски , ммм :roll: Сещаш ли се , че също толкова нелепо е и който и да е да иска някакво доказателство , кой на кого е фен ;) Единственото доказателство , кой на кого е фен и кой , кого признава е на стадиона , когато десетки хиляди отидат на стадиона и скандират името на даден отбор това е истината , другото е .... алабалализми и чесане на езиците за ефтини запалянковски заяждания ;)

Не е баш така..ТИМ преобразуват Спартак 1918 на ПФК Черно море1913 и това АД става собственик на ПФК Черно море което си сменя името на Спартак Варна.Аз на кой отбор ще съм фен?На Спартак или Черно море? :roll:..При вас проблема е че не осъзнахте че прегърнахте ПФК Литекс за ЦСКА.Щото Литекс имаше подадени документи за лиценз но като ЦСКА-София.

Ти както винаги нищо не си разбрал , ама бързаш да се обаждаш :idea: Кой ти говори за Спартак Варна , защото аз не съм ;)

Дадох ти пример със СпартакВн.Не ти отърва-добре.Кое не разбра от това че Литекс подаде документи за лиценз?Това коментирай тогава.Къде е ЦСКА в схемата?
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

crvena.zvezda

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот crvena.zvezda » 15 юли 2016 18:51

1982 написа:
baraba написа:
1982 написа:Къде съм нарекъл Стоичков с обидни квалификации, че пишеш това ??! Или май много ти се иска да го нарека.

Иначе, отговор нямаш май по питането ми. Щото всички знаем истината - вие използвате името на Стоичков, за да му приписвате какви ли не неща и да си ширите пропагандата. Тази псувня на майка към цесекари беше най-крайното, до което достигнахте. Едно платено от Гриша Ганчев сайтче, което не спря да лее помия и лъжи. Не се посвени и Стоичков да употреби за гнусните си цели.

И защо е необходимо да напишеш думичката лайно , например , като можеш да кажеш , мирише като онова дето го кацат мухите ;) А ти си цар , на такива манипулацийки , колегата ти каза , ти си от партията на вечно - недоволните , щом става въпрос за ЦСКА или Г.Ганчев или па Стоичков , досега друго не си доказал с постовете си :idea: Това те определя на всичко друго , но не и на фен на ЦСКА :idea:

Ти, който редовно цитираш тук онзи гнусен и платен от Гриша Ганчев "сайт", не ми говори за манипулации. Просто е абсурдно и комично. ;)

Гриша Ганчев има един сайт ,срещу 101 лайномета от медиите :idea: !
Анархия мать порядки!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 юли 2016 18:55

djd написа:Проблемът в медийната кампания на двете групи за мен беше следния.
Едната група се води от Зарков, другата - от Москов. Припомнете си колко помия изляха тези нищожества върху ЦСКА.
Спецове по правните въпроси бяха Руди и Градев. Припомнете си тези двамата имат ли общо едно чисто действие в българския футбол. Само далавери и скандали.
Значи хора, които са нанесли огромни щети върху имиджа на ЦСКА, други имат известен принос за натрупването на някои задължения, се разделят и почват да защитават едната от двете каузи - на Гришата и на Божков.
Демек, ние каквото и да изберем, от тия паразити отърване няма.

Ако прочете по-назад онзи мой цитат, втория транш от Лех е "прихванат" точно от фирма на Градев, оттам двамата с Руди, които тогава бяха тандем и бачкаха за ТИТАН, са си делнали тези 66 000 евра.

Сега явно слугуват на различни стопани и затова са един срещу друг ..... уж.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 15 юли 2016 18:56

baraba написа:
icko65 написа:
гражданин от село написа:
icko65 написа:Грища Ганчев ви излъга точно с лиценза.Каза че варианта е да купите чужд лиценз.ОК.Но той купи Ад-то на Литекс преди да има лиценз.Там е тънкия момент.И с това АД преименувано на ЦСКА-София го получи.Не е използвал чуждия лиценз за ЦСКА а направо си създаде ЦСКА.И вие хоп...това е ЦСКА.Тц..не е.

Ганчев просто си прехвърли активите от старото в новото си предприятие.Не всички са ларж като теб 20г. труд и инвестиции да ги хвърлят на боклука.

И новото предприятие кво общо има с ЦСКА?След като никъде в сделката/далаверата/го няма ПФК олд..

Каквото и старото предприятие , нищо повече от юридическа форма !

И ти прие новата юридическа форма за ЦСКА?.. :roll: Пък уж тя нямаше значение за вас.Интересно.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 юли 2016 18:59

crvena.zvezda написа:
baraba написа:
vaskonti написа:
Altarf написа:
vaskonti написа:
djd написа:Проблемът в медийната кампания на двете групи за мен беше следния.
Едната група се води от Зарков, другата - от Москов. Припомнете си колко помия изляха тези нищожества върху ЦСКА.
Спецове по правните въпроси бяха Руди и Градев. Припомнете си тези двамата имат ли общо едно чисто действие в българския футбол. Само далавери и скандали.
Значи хора, които са нанесли огромни щети върху имиджа на ЦСКА, други имат известен принос за натрупването на някои задължения, се разделят и почват да защитават едната от двете каузи - на Гришата и на Божков.
Демек, ние каквото и да изберем, от тия паразити отърване няма.

Руди е адвоката на Титан - не може до вчера да го плюеш, че е докарал клуба до фалит, днес да го вееш на знамето. Не, че и Черепа до вчера не го вееха на знамето, а днес е човек на Пеевски.
Цялата им работа е такава на някои...

Адвокатите са инструменти. Не те взимат решенията. Когато ги ползват лоши ръце, гледаш на тях с лоши очи. Когато върши нещата така, че да ги одобряваш, гледаш на тях с добро око.

Интересно дали така смяташ и за адвоката на Пеевски, който е един от собствениците на "Левски"?

Значи по твоята логика , адвокатите на убийците , требе ги разстрелваме директно щото си вършат работата :roll:

Не виждаш ли,че някои хора се чудят как да си защитават позицията и търсят аргументи :idea:

Ще ви припомня това кледващя път когато се опитате да кажете, че "Левски" е на Пеевски. Понеже сте много принципни ама май само когато става въпрос за другите.
Ми дай да върнем и Спектакъуа, той също беше само служител на Титан? Да вземем и Тенгариня, човека просто е професионалист!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Re: кое ЦСКА?

Мнениеот baraba » 15 юли 2016 19:00

icko65 написа:
baraba написа:
icko65 написа:
baraba написа:
Betchualeng Arnaikem написа:Доста от оранжевите армейци много се стараят да ни убедят, че са фенове именно на ЦСКА. Стигнаха дотам, че се позоваха на наличието на играчи, име и дори закривания в миналото. Ти може и да не убеждаваш никого, ама бая от пребоядисаните го правят непрекъснато.

Я да видим , ти как ще реагираш ,ако аз почна да ти викам , че ти си фен на Спартак , а не на Левски , ммм :roll: Сещаш ли се , че също толкова нелепо е и който и да е да иска някакво доказателство , кой на кого е фен ;) Единственото доказателство , кой на кого е фен и кой , кого признава е на стадиона , когато десетки хиляди отидат на стадиона и скандират името на даден отбор това е истината , другото е .... алабалализми и чесане на езиците за ефтини запалянковски заяждания ;)

Не е баш така..ТИМ преобразуват Спартак 1918 на ПФК Черно море1913 и това АД става собственик на ПФК Черно море което си сменя името на Спартак Варна.Аз на кой отбор ще съм фен?На Спартак или Черно море? :roll:..При вас проблема е че не осъзнахте че прегърнахте ПФК Литекс за ЦСКА.Щото Литекс имаше подадени документи за лиценз но като ЦСКА-София.

Ти както винаги нищо не си разбрал , ама бързаш да се обаждаш :idea: Кой ти говори за Спартак Варна , защото аз не съм ;)

Дадох ти пример със СпартакВн.Не ти отърва-добре.Кое не разбра от това че Литекс подаде документи за лиценз?Това коментирай тогава.Къде е ЦСКА в схемата?

Ни мъ интересуа ве чуек :idea: Коментара беше за съвсем друга тема , не за документи и лицензи , както казах трудно ти се отдава четенето и разбирането , ама иначе писането ти е .... хоби ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 юли 2016 19:02

crvena.zvezda написа:Руди не сме го издигнали ние за адвокат,Гришата си го е избрал,разбираш ли?Клуба го докараха до фалит Лупи и пернишките боклуци,а дълговете почнаха при Черепа!Адвокатите са само изпълнители!

Айде бе ??! Траншът от Лех го откраднаха на своя глава, никой не им е нареждал, Руди сам признава по кой член там и закон, са си го "приспаднали" към тяхната фирма с Градев, ТИТАН не са им наредили, просто използваха вакуума между оттеглянето на ТИТАН и идването на Лупи, за да си гепят едни 120 000 лева. ;) ;)

Руди е такъв крадлив боклук, че нямам думи.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 15 юли 2016 19:05

vaskonti написа:Руди е адвоката на Титан - не може до вчера да го плюеш, че е докарал клуба до фалит, днес да го вееш на знамето. Не, че и Черепа до вчера не го вееха на знамето, а днес е човек на Пеевски.
Цялата им работа е такава на някои...
Адвокатите са инструменти. Не те взимат решенията. Когато ги ползват лоши ръце, гледаш на тях с лоши очи. Когато върши нещата така, че да ги одобряваш, гледаш на тях с добро око.
Интересно дали така смяташ и за адвоката на Пеевски, който е един от собствениците на "Левски"?
Значи по твоята логика , адвокатите на убийците , требе ги разстрелваме директно щото си вършат работата :roll:
Не виждаш ли,че някои хора се чудят как да си защитават позицията и търсят аргументи :idea:
Ще ви припомня това кледващя път когато се опитате да кажете, че "Левски" е на Пеевски. Понеже сте много принципни ама май само когато става въпрос за другите.
Ми дай да върнем и Спектакъуа, той също беше само служител на Титан? Да вземем и Тенгариня, човека просто е професионалист!

Човече спри се , че се излагаш , за какво да връщаме някой , който се е доказал , като НЕКАДЪРНИК , а Руди Василев може да е тарикат примерно , но в никакъв случай не е некадърник ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 15 юли 2016 19:14

Отбора играе на "Армията" ,играе с червени екипи и звездата на сърцето ,феновете пеят песни на ЦСКА .И некъв гагаузин ще ми казва ,че това било Литекс !Аре и леву !
Литекс си е в Ловеч !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 15 юли 2016 19:20

Руди като адвокат на отбора по времето на Титан е пряк участник в източването. Нима не е работа
на адвоката на отбора който пише договори после и да се опитва да разтрогва тези договори с преговори
с агентите на играчите? Ето ви го и най-добрия пример (знам че ще ме оплюете защото споменавам геренци)
но в Левски преговарят до дупка с ненужните им играчи и се опитват да ги накарат да подпишат споразумения
за прекратяване на договорите им по взаимно съгласие където при подписан такъв договор дължат много
по-малко от колкото ако играч отиде във ФИФА и си осъди отбора за всички дължими заплати, а това
се случваше постоянно по времето на Титан. Та Руди си чешеше макарите и си отбиваше заплатите
по "втория" начин за да не вземе да остане и той кредитор на "кирливото дружество".
Въобще не ми го хвалете въпросния адвокатин, той си гледа заплатката и хонорарите друго не го интересува.

Върни се в “Архив”