ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Re: кое ЦСКА?

Мнениеот baraba » 15 юли 2016 16:48

Betchualeng Arnaikem написа:Доста от оранжевите армейци много се стараят да ни убедят, че са фенове именно на ЦСКА. Стигнаха дотам, че се позоваха на наличието на играчи, име и дори закривания в миналото. Ти може и да не убеждаваш никого, ама бая от пребоядисаните го правят непрекъснато.

Я да видим , ти как ще реагираш ,ако аз почна да ти викам , че ти си фен на Спартак , а не на Левски , ммм :roll: Сещаш ли се , че също толкова нелепо е и който и да е да иска някакво доказателство , кой на кого е фен ;) Единственото доказателство , кой на кого е фен и кой , кого признава е на стадиона , когато десетки хиляди отидат на стадиона и скандират името на даден отбор това е истината , другото е .... алабалализми и чесане на езиците за ефтини запалянковски заяждания ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
1982

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот 1982 » 15 юли 2016 16:50

Къде съм нарекъл Стоичков с обидни квалификации, че пишеш това ??! Или май много ти се иска да го нарека.

Иначе, отговор нямаш май по питането ми. Щото всички знаем истината - вие използвате името на Стоичков, за да му приписвате какви ли не неща и да си ширите пропагандата. Тази псувня на майка към цесекари беше най-крайното, до което достигнахте. Едно платено от Гриша Ганчев сайтче, което не спря да лее помия и лъжи. Не се посвени и Стоичков да употреби за гнусните си цели.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 15 юли 2016 16:51

Betchualeng Arnaikem написа:
baraba написа:Именно , Ицо Стоичков НЕ е писател или журналист за да пише , има си хора за това , неговата работа е да се подпише и да застане зад името си , това е :idea: Така идентифицира написаното , все едно той го е казал , за разлика от едни дето се подписваха от името на .... фирмичка ;) Един вид .... анонимници :idea:

Така е, не е писател. И да, нормално е да си има служител, който да оформи мислите му в приемлив, разбираем за публиката и привличащ нейното внимание вид.

Стига това да е негово мнение.. а не нещо, което е позволил да напишат от негово име без оглед на личното му виждане. И да подчертая: аз не твърдя, че това не е негово мнение.

Отново сам си противоречиш :idea: Чети , недей само да писателстваш :mrgreen: Стои ЗАД ИМЕТО СИ = Да Аз , казвам това :idea:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 15 юли 2016 16:56

1982 написа:Къде съм нарекъл Стоичков с обидни квалификации, че пишеш това ??! Или май много ти се иска да го нарека.

Иначе, отговор нямаш май по питането ми. Щото всички знаем истината - вие използвате името на Стоичков, за да му приписвате какви ли не неща и да си ширите пропагандата. Тази псувня на майка към цесекари беше най-крайното, до което достигнахте. Едно платено от Гриша Ганчев сайтче, което не спря да лее помия и лъжи. Не се посвени и Стоичков да употреби за гнусните си цели.

И защо е необходимо да напишеш думичката лайно , например , като можеш да кажеш , мирише като онова дето го кацат мухите ;) А ти си цар , на такива манипулацийки , колегата ти каза , ти си от партията на вечно - недоволните , щом става въпрос за ЦСКА или Г.Ганчев или па Стоичков , досега друго не си доказал с постовете си :idea: Това те определя на всичко друго , но не и на фен на ЦСКА :idea:
Изображение

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 15 юли 2016 17:06

1982 написа:
baraba написа:
Betchualeng Arnaikem написа:Честно казано и аз това си казах като го прочетох. В смисъл.. тук няма да говоря дали е прав или не. Просто от лични впечатления съм убеден, че той не може да го съчини така гладко и с подобен речник. Но както и да е, много известни хора си имат някой, който да им пише изявленията.

Именно , Ицо Стоичков НЕ е писател или журналист за да пише , има си хора за това , неговата работа е да се подпише и да застане зад името си , това е :idea: Така идентифицира написаното , все едно той го е казал , за разлика от едни дето се подписваха от името на .... фирмичка ;) Един вид .... анонимници :idea:

Пак да попитам - Ицо стои ли зад псувнята на майка към нас, изречена от негово име уж ???

Как да разберем дали наистина той стои зад купищата неща, които тук се приписват на негово име ??!

Псувнята беше от оня лайнар Зарков. Баси мастията е тоя!
То беше някакъв пасквил, в който се твърдеше какво би казал Стоичков.
А това е обръщение от Стоичков. Едва ли би позволил да пускат нещо от негово име, без да го е погледнал поне. И това е печатно издание - в.Труд.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 15 юли 2016 17:10

djd написа:
1982 написа:
baraba написа:
Betchualeng Arnaikem написа:Честно казано и аз това си казах като го прочетох. В смисъл.. тук няма да говоря дали е прав или не. Просто от лични впечатления съм убеден, че той не може да го съчини така гладко и с подобен речник. Но както и да е, много известни хора си имат някой, който да им пише изявленията.

Именно , Ицо Стоичков НЕ е писател или журналист за да пише , има си хора за това , неговата работа е да се подпише и да застане зад името си , това е :idea: Така идентифицира написаното , все едно той го е казал , за разлика от едни дето се подписваха от името на .... фирмичка ;) Един вид .... анонимници :idea:

Пак да попитам - Ицо стои ли зад псувнята на майка към нас, изречена от негово име уж ???

Как да разберем дали наистина той стои зад купищата неща, които тук се приписват на негово име ??!

А това е обръщение от Стоичков. Едва ли би позволил да пускат нещо от негово име, без да го е погледнал поне. И това е печатно издание - в.Труд.

Казвал съм ти, че си пичага и пак ще го потвърдя въпреки че разбиранията ни леко се разминават!

Само ЦСКА!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 15 юли 2016 17:16

Проблемът в медийната кампания на двете групи за мен беше следния.
Едната група се води от Зарков, другата - от Москов. Припомнете си колко помия изляха тези нищожества върху ЦСКА.
Спецове по правните въпроси бяха Руди и Градев. Припомнете си тези двамата имат ли общо едно чисто действие в българския футбол. Само далавери и скандали.
Значи хора, които са нанесли огромни щети върху имиджа на ЦСКА, други имат известен принос за натрупването на някои задължения, се разделят и почват да защитават едната от двете каузи - на Гришата и на Божков.
Демек, ние каквото и да изберем, от тия паразити отърване няма.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 15 юли 2016 17:16

ugly bug написа:
djd написа:
1982 написа:
baraba написа:

Казвал съм ти, че си пичага и пак ще го потвърдя въпреки че разбиранията ни леко се разминават!

Само ЦСКА!

Само ЦСКА!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 юли 2016 17:29

djd написа:Проблемът в медийната кампания на двете групи за мен беше следния.
Едната група се води от Зарков, другата - от Москов. Припомнете си колко помия изляха тези нищожества върху ЦСКА.
Спецове по правните въпроси бяха Руди и Градев. Припомнете си тези двамата имат ли общо едно чисто действие в българския футбол. Само далавери и скандали.
Значи хора, които са нанесли огромни щети върху имиджа на ЦСКА, други имат известен принос за натрупването на някои задължения, се разделят и почват да защитават едната от двете каузи - на Гришата и на Божков.
Демек, ние каквото и да изберем, от тия паразити отърване няма.

Руди е адвоката на Титан - не може до вчера да го плюеш, че е докарал клуба до фалит, днес да го вееш на знамето. Не, че и Черепа до вчера не го вееха на знамето, а днес е човек на Пеевски.
Цялата им работа е такава на някои...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 15 юли 2016 17:31

Betchualeng Arnaikem написа:
baraba написа:Именно , Ицо Стоичков НЕ е писател или журналист за да пише , има си хора за това , неговата работа е да се подпише и да застане зад името си , това е :idea: Така идентифицира написаното , все едно той го е казал , за разлика от едни дето се подписваха от името на .... фирмичка ;) Един вид .... анонимници :idea:

Така е, не е писател. И да, нормално е да си има служител, който да оформи мислите му в приемлив, разбираем за публиката и привличащ нейното внимание вид.

Стига това да е негово мнение.. а не нещо, което е позволил да напишат от негово име без оглед на личното му виждане. И да подчертая: аз не твърдя, че това не е негово мнение.

Ами тогава какво твърдиш?

Върни се в “Архив”