http://www.sportal.bg/news.php?news=613385
Ангел Рангелов беше участник в най-горещите събития около ЦСКА през миналата седмица. Той се появи на първата тренировка на "червените" и беше атакуван от феновете на ЦСКА-София. После пък участва в прословутото събрание на славните ветерани. Геле Рангелов, както е известен бившият защитник на армейците, хвърли светлина върху изминалите дни пред "7 дни спорт".
...
"В крайна сметка какво решихте вие, ветераните?
- Че искаме среща с Васил Божков, да разберем от първа ръка намеренията му за ЦСКА. Обеща да ни съдейства Димитър Джамов. За мен няма друг вариант! Аз съм от юноша в ЦСКА. Този клуб ме създаде като футболист, той ме пенсионира. Той ми е дал всичко на света. Не мога да се отрека от него и да стана от някакъв изкуствен отбор. Това с Литекс е изкуствена история. То е незаконно. Литекс беше изхвърлен от "А" група и не е изтърпял наказанието си. Смениха цяла наредба само и само да угодят на един клуб.
- Мнозина ще кажат, че срещу вас тежи думата на легенди като Паро Никодимов, Димитър Пенев, Христо Стоичков?
- Вие чули ли сте го лично Христо Стоичков да казва такова нещо?
- Не съм, признавам. Защо?
- Защото според мен Христо Стоичков никога няма да прости обидата, нанесена му през 2013 година.
- Говорите за историята с акциите?
- Разбира се, Ганчев и тогава го подлъга и после изостави Стоичков да се оправя сам с акциите. За капак го махна и като треньор на Литекс. Говореше се, че цялата работа е била именно с тази цел. Да се освободи от Стоичков. Христо никога няма да прости тази обида. Димитър Пенев? Позволявате ли да се обърна към него?
- Давайте?
- Господин Пенев, кой ви би с 8:0 като треньор на ЦСКА, нанасяйки най-голямата загуба в историята на клуба? Този отбор, който ви победи, той ли е ЦСКА!? "
ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
- River Plate
- Контакти:
russia написа:САМО ЦСКА ей, калпазани! Само ЦСКА!
Не ЦСКА-София-Ловеч-Етрополе...последния да затвори вратата!
Айде, припознавайте си със здраве, и вие душа носите!
Носят душа, ама припознаваческа, не автентична

[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ≠ ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]
[center]
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
- River Plate
- Контакти:
russia написа:http://www.sportal.bg/news.php?news=613385
Ангел Рангелов беше участник в най-горещите събития около ЦСКА през миналата седмица. Той се появи на първата тренировка на "червените" и беше атакуван от феновете на ЦСКА-София. После пък участва в прословутото събрание на славните ветерани. Геле Рангелов, както е известен бившият защитник на армейците, хвърли светлина върху изминалите дни пред "7 дни спорт".
...
Сега припознавачите ще ревнат, че Ангел Рангелов не е никаква легенда, защото има само.... 120 мача за ЦСКА

ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
Геле Рангелов:
- Господин Пенев, кой ви би с 8:0 като треньор на ЦСКА, нанасяйки най-голямата загуба в историята на клуба? Този отбор, който ви победи, той ли е ЦСКА!?

- Господин Пенев, кой ви би с 8:0 като треньор на ЦСКА, нанасяйки най-голямата загуба в историята на клуба? Този отбор, който ви победи, той ли е ЦСКА!?

THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
- River Plate
- Контакти:
russia написа:Геле Рангелов:
![]()
Цялото интервю е много силно и смислено

И то от юноша на ЦСКА, не от наемници и предатели. Каквито са и братята Зафирови и баща им

ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]
baraba написа:ЦСКА не е Литекс , това и децата го знаят , май само вие не сте , че го повтаряте като в захласДовиждане .... довиждане .... довиждане ..... помиш ли го това скандиране на публиката за провалили се на сцената
Как го знаят бре?Дай някъде черно на бяло.Стига общи приказки.Кога Литекс купи нещо което да има общо с ЦСКА?Ти явно си дете, щом знаеш нещо което друг никой не знае.

golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
River Plate написа:russia написа:http://www.sportal.bg/news.php?news=613385
...
Сега припознавачите ще ревнат, че Ангел Рангелов не е никаква легенда, защото има само.... 120 мача за ЦСКАи има само 4 титли с ЦСКА. Друго си е Джуджето, Манчев и Пифа.
Споко , няма , защото Гелето не знае ,че е давал това интервю все още

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
Обиден ли сте от първата тренировка на ЦСКА онзи ден, когато фенове на хибрида ви псуваха?
- Псуваха, обиждаха, наричаха ме предател. Мен - юношата на ЦСКА, републикански шампион с тима още от детска възраст. Капитан на ЦСКА. Аз съм предателят? Аз, с чийто трансфер беше направено осветлението на "Армията". Бях първият професионален играч на ЦСКА, продаден в чужбина. Заминах за Ираклис Солун срещу 80 000 долара. С тях поставиха осветлението.
- Така излиза, предател е този, който победи Нотингам няколко часа след като баща му умира, но въпреки това настоява да играе?
- Така излиза. Хората от Нотингам разбраха тогава, че баща ми е починал в навечерието на мача. И като жест изпратиха венец на гроба му. Е, аз ли не знам кое е ЦСКА? Пенев, Никодимов, призовавам ви! Не помните ли в кое ЦСКА играхте, в кое станахте хора, кое ви направи национали? В кое ЦСКА бяхте треньори!

- Псуваха, обиждаха, наричаха ме предател. Мен - юношата на ЦСКА, републикански шампион с тима още от детска възраст. Капитан на ЦСКА. Аз съм предателят? Аз, с чийто трансфер беше направено осветлението на "Армията". Бях първият професионален играч на ЦСКА, продаден в чужбина. Заминах за Ираклис Солун срещу 80 000 долара. С тях поставиха осветлението.
- Така излиза, предател е този, който победи Нотингам няколко часа след като баща му умира, но въпреки това настоява да играе?
- Така излиза. Хората от Нотингам разбраха тогава, че баща ми е починал в навечерието на мача. И като жест изпратиха венец на гроба му. Е, аз ли не знам кое е ЦСКА? Пенев, Никодимов, призовавам ви! Не помните ли в кое ЦСКА играхте, в кое станахте хора, кое ви направи национали? В кое ЦСКА бяхте треньори!

HekakaB написа:baraba написа:ЦСКА не е Литекс , това и децата го знаят , май само вие не сте , че го повтаряте като в захласДовиждане .... довиждане .... довиждане ..... помиш ли го това скандиране на публиката за провалили се на сцената
Как го знаят бре?Дай някъде черно на бяло.Стига общи приказки.Кога Литекс купи нещо което да има общо с ЦСКА?Ти явно си дете, щом знаеш нещо което друг никой не знае.
Ма ни мЪ интресуАш ве чуЕк

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
Гриша, ти тези факти от историята на ЦСКА знаеш ли ги?
Като се бараш за собственик на ЦСКА, вземи понаучи нещо за този велик клуб бе, тапишон!
Като се бараш за собственик на ЦСКА, вземи понаучи нещо за този велик клуб бе, тапишон!