ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот soilwork » 10 юли 2016 11:00

Nuke написа:Прочетете мнението на Жеков. Сущий припознавач:

Тоест заставате зад проекта на Гриша Ганчев и Христо Стоичков за възраждане на клуба?
- Да, разбира се. Нали този отбор ще участва в А група и ще играе на „Армията"? Кой друг да подкрепя? Ицо Стоичков притежава 20% от клуба.
Беше направена силна селекция, а се чакат и още футболисти. Уредиха се много престижни контроли, сега с Динамо Киев идва мач, после с Интер, Удинезе ще ни гостна на „Армията"... А от другата страна какво имаме? Една група деца и юноши, която се подготвя за В група. Ами аз не искам повече да гледам срещи от трета дивизия. Ако искам да гледам как играят аматьори, ще си отида на село (смее се). ЦСКА трябва да е в А група, да се бори за титлата, за купата и за Европа. Какво повече да искаме?

Мен би ме било срам. Подигравка. Как една легенда може за миг да се превърне в едно нищо.
[center]Тва е положението! Кратко и ясно :Има само един ЦСКА и той ще играе на Армията !!! Останалото са брътвежи на Оздравители и левскари[/center]

Sith
Контакти:

Мнениеот Sith » 10 юли 2016 11:03

Altarf написа:Не ни остава нищо друго, освен да изчакаме с чаша вино в ръка последните дни на хората, които искаха ЦСКА в долните дивизии (независимо от причините).

Като истински лешояди...
Осъм, Кърпачев, Литекс, кои сте всъщност вие ??? .... знаем само, че сте припознавачи, оооо, припознавачи, шаляляла ...
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 10 юли 2016 11:04

Тоест заставате зад проекта на Гриша Ганчев и Христо Стоичков за възраждане на клуба?
- Да, разбира се. Нали този отбор ще участва в А група и ще играе на „Армията"? Кой друг да подкрепя? Ицо Стоичков притежава 20% от клуба.
Беше направена силна селекция, а се чакат и още футболисти. Уредиха се много престижни контроли, сега с Динамо Киев идва мач, после с Интер, Удинезе ще ни гостна на „Армията"... А от другата страна какво имаме? Една група деца и юноши, която се подготвя за В група. Ами аз не искам повече да гледам срещи от трета дивизия. Ако искам да гледам как играят аматьори, ще си отида на село (смее се). ЦСКА трябва да е в А група, да се бори за титлата, за купата и за Европа. Какво повече да искаме?

Мен би ме било срам. Подигравка. Как една легенда може за миг да се превърне в едно нищо.

Ма не мЪ интересуа ве чуек , какво би те засрамило , щом си съгласен да печелите титли по НЕспортменски начини , щом си съгласен да има различен аршин за наказанията от БФС , САМО за подуенци за нас си безгласна буква :arrow: :idea:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 10 юли 2016 11:04

djd написа:Така че чакаме още 2-3 дни и ще стане ясно кой какво реално е възнамерявал да прави. Щото едва ли юристите на Гришата и на Божков не са били наясно с процедурата.

Напълно наясно са. Затова сме напълно наясно и ние феновете, че оздравяването е невъзможно. Те самите не го желаят. И двамата имат еднакви планове за ЦСКА. Разликата е, че единият цяла година инвестира и застане с лицето си. Докато другия не го видяхме и един път, не е дал и стотинка.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 10 юли 2016 11:07

baraba написа:

Ма не мЪ интересуа ве чуек , какво би те засрамило , щом си съгласен да печелите титли по НЕспортменски начини , щом си съгласен да има различен аршин за наказанията от БФС , САМО за подуенци за нас си безгласна буква :arrow: :idea:

Абе, жрице ганчевска, що се правиш на улава? Отговорих ти на предната страница по тоя ти въпрос. Ебахти долното човеченце си!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 10 юли 2016 11:08

[center]Другата седмица ще четем сълзливи декларации за отказали се от ЦСКА -Оздравители.....ще е забавно :lol:[/center]

Потребителски аватар
samocska1
Контакти:

Мнениеот samocska1 » 10 юли 2016 11:17

Ганчев както премести Литекс от Ловеч утре може да реши да го премести в Пловдив и да го кръсти Ботев тогава какво ще правите припознавачи??

Потребителски аватар
Torino FC 1906
Контакти:

Мнениеот Torino FC 1906 » 10 юли 2016 11:20

soilwork написа:[center]Другата седмица ще четем сълзливи декларации за отказали се от ЦСКА -Оздравители.....ще е забавно :lol:[/center]

Наистина си прав ... от ден на ден става все по забавно :lol:
Шоуто е гарантирано когато почне Галактическата БГ лига с титаничните отбори на Верея,Нафтата и Чавдар-Литекс "ЦСКА" - от София ... циркът е гарантиран ;)

Между другото ... новият формат на първенството не ги ли направиха от "синьото" БФС за да се обслужат интересите на вашият нов БОГ от Микре с любезното съдействие на Тиквата ..., оп извинете г-н Бойко Борисов ?

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 10 юли 2016 11:21

Altarf написа:
djd написа:Така че чакаме още 2-3 дни и ще стане ясно кой какво реално е възнамерявал да прави. Щото едва ли юристите на Гришата и на Божков не са били наясно с процедурата.

Напълно наясно са. Затова сме напълно наясно и ние феновете, че оздравяването е невъзможно. Те самите не го желаят. И двамата имат еднакви планове за ЦСКА. Разликата е, че единият цяла година инвестира и застане с лицето си. Докато другия не го видяхме и един път, не е дал и стотинка.

Ако 24 млн лева означава невъзможно, как виждаш ти бъдещето на този клуб?
Нещо нов стадион, групи на ШЛ?

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 10 юли 2016 11:23

soilwork написа:[center]Другата седмица ще четем сълзливи декларации за отказали се от ЦСКА -Оздравители.....ще е забавно :lol:[/center]

Предлагам и други:
"Градев: Горанов отписа с лека ръка 15 милиона лева вземания на държвата. ГЕРБ повече никога няма да спечели избори"
"Божков: Никога не съм искал да оздравявам ПФК ЦСКА АД"
"Бивш тартор на Офанзива: Божков ни излъга"
"Зафиров: Подведоха ме! Извинявам се на момчетата"
"Полковника: ЦСКА е там, където е публиката"
---------------------------------------------------------------------------------
"Емил Коцев: Кизилос преучредява автентичното ЦСКА, започва от А окръжна. Бюджетът е 5 милиона на сезон"
7 Дни Спорт: "Нулев интерес към Литекс, продадени са само 30 абонаментни карти!"

Върни се в “Архив”