Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ktulu.
Контакти:

Re: Христолов на съд,Ботев на държавата?

Мнениеот ktulu. » 29 апр 2009 11:35

И държавата Зимбабве да ни вземе, пак ще е по-добре от сега!

Потребителски аватар
bai Momchil
Контакти:

Мнениеот bai Momchil » 29 апр 2009 11:36

Проданов, то това имущество отдавна е разсипано, баце ...

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 29 апр 2009 11:42

Някой може ли да ми даде пример за одържавен отбор,че не се сещам. :roll:
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

selby1912
Контакти:

Мнениеот selby1912 » 29 апр 2009 11:43

Не бързайте още,аз лично докато не видя,няма да повярвам.Иначе тоя Яне Янев ще го правим министър-председател :twisted:

Потребителски аватар
кан72
Контакти:

Мнениеот кан72 » 29 апр 2009 11:43

tprodanov написа:
кан72 написа:
tprodanov написа:Одържавяване на отбора определено не значи спасение и не ви го пожелавам по никакъв начин.
защо??държавата го дава на някои,който да и покрие дълговете,а такива бяха и Кръстева и Гергов,обаче селския искаше и за него около милион,ако не ме лъже памета,така че сега отбора излиза по евтин-така че ще има кой да го вземе.НА мен обаче не ми се вярва написаното в 7дни-,,Селския на съд,БОТЕВ на държавата,, прекалено е хубаво за да е вярно ;)

Защото този някой ще го вземе единствено, щото му е евтино и ще му дреме на оная работа за вас и ще бъде просто една перачница. Пак казвам - не ви го пожелавам, виждал съм подобни примери - най-добрия начин да съсипеш имущество е да го одържавиш.
пич,вярваш,ли някой който гледа и вижда кво става в момента,ша дойде и ша прави на селския номерата,не ми се вярва,който и да е той да е такъв малоумник като селската мастия ;)

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 29 апр 2009 11:45

bai Momchil написа:Проданов, то това имущество отдавна е разсипано, баце ...

Не е, не е. Не можеш да си представиш един клуб с история колко има.. Имущество не са само футболистите и базата.

ТНТ - аз пример за одържавен отбор не мога да ти дам, но съм виждал доста одържавено имущество, та затова ми е такова мнението.

Кан, вервай ми - селски мастии като селския има достатъчно!

Потребителски аватар
ktulu.
Контакти:

Мнениеот ktulu. » 29 апр 2009 11:46

selby1912 написа:Не бързайте още,аз лично докато не видя,няма да повярвам.Иначе тоя Яне Янев ще го правим министър-председател :twisted:

А, не бе :twisted:
Той да вземе да свърши работа пък...

TNT
Контакти:

Re: Ботве ,та Ботев...

Мнениеот TNT » 29 апр 2009 11:56

portokal написа:Евала на пичовете от Локо и Берое :)!

Това,че се обиждаме и псуваме по стадионите не означава,че си нямаме уважението един спрямо друг. :)
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

Jimmy8
Контакти:

Бареков: Ботев е отбор на страданието

Мнениеот Jimmy8 » 29 апр 2009 12:06

Николай Бареков помести коментар в личния си сайт във връзка със ситуацията в Ботев Пловдив:

Футболът е важна част от моя живот. Ако сте фенове на Ботев - Пловдив и Арсенал, значи сте мои братя по оръжие. Няма по-хубава привилегия от тази, да си роден под знака на тези два култови отбора. Ние не сме от отборите на успеха. Не сме разглезени от фалш, разкош и изкуствени диаманти. Ние сме от отборите на страданието и красотата. Ние сме отборите на гражданите. Ние сме демократи по душа и общество по манталитет. Имаме своето мнение и го отстояваме, въпреки всичко. Ние не обичаме, за да ни плащат с титли и слава. Нашата слава е разочарованието и поражението. Нашата победа има много висока цена. Болка и страдание. Ние обичаме до болка, но нямаме обяснение защо. Ние не измерваме любовта си в пари, килограми и злато. Нашата любов е от пръв поглед, завладяваща и изпепеляваща. Ние любим и мразим до смърт. Мразим софийските грандове и корупцията в българския футбол. Мразим селяните и техните последователи. За нас Христолов никога не е съществувал. Сложили сме едно празно бяло поле и сме заличили неговото присъствие от лицето на земята. Мразим парите на олигарсите във футбола - руски и наши.
Красотата във футбола е над всичко. Няма по-красива игра от играта на контраатака. Няма по-красив футбол от този на канарчетата през 80-те години и футболът на Арсен Венгер в Арсенал. Който не е бил на трибуна Изток на колежа в Пловдив, тогава и сега, той не знае за какво е измислен футболът. Който не е сънувал стадион Хайбъри в Северен Лондон, той не може да мечтае.
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 29 апр 2009 12:20

Ако това стане, евала на Яне Янев, ще излезе единствения политик който реално върши няква работа...

Върни се в “Архив”