Мнениеот danko_sot » 03 авг 2011 12:14
Мисля, че този левскар дето се е изказал тук или нищо не разбира от футбол или просто завижда на играчите и качеството в ЦСКА в момента. Дребен джи съм изненадан и от неговото мнение. Първо за Мораеш- страхоте играч и много скоро ще се убедите в това. само да е всичко наред с картотекта и правата му. Не само техника има, но и бързина, голмайсторски усет, връща се много назад и в защита да помага, пресира, видях го и поне 3-4 пъти на крилата, изключително работоспособен нападател. И има много злоба в краката. Някои може да ми се смеят, но по стил на игра ми напомня за Уейн Руни.
Второ: За какви слаби резерви ми бълнувате тук, когато точно това е ОСНОВНАТА разлика между ЦСКА сега и ЦСКА миналия сезон. Вгледайте се в състава титулярния сега и миналия сезон. Срещу Литекс разликата беше Зику, е и Дечев, но само защото Бандата беше контузен. Така че на пръв поглед няма голяма разлика в състава на ЦСКА сега и миналия сезон. Разликата обаче идва от долу. Именно в широчината на състава и резервите. Питали са ме миналата година : Защо Радукана не прави смени или ги прави в края? Много просто- щото миналата година нямаше една свястна резерва почти и съставът беше късичък. Къде е разликата обаче между сеа и тогава??? Логично- Разликата е в резервите. Сега има много класни, млади и надъхани и талантливи момчета, доста от които са готови да влезнат и да заместят някои от титулярите, ако се контузят или просто се наложи ротация. Няма да изброявам имена, тези които следят отбора ги знаят. Това неминуемо ще доведе до цялостно повишаване на класата на отбора.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]