Мнениеот POPCORN » 16 мар 2010 00:01
delqnski47 написа:POPCORN написа:еми незнам какво мислите вие.Ама няма по хубаво от това да видиш отбора си да играе в Европа като се има предвит какво ни е първенстото.Не стига, че гледаме никакъв футбол , ами ако не трявба да гледам моя отбор през лятото е на какво да се радвам.Само аз си знам какво ми е било като Лупи ни разката играта и не играхме цяло лято.И гледах другите отбори как играят.Няма какво да си кривим душата.По-добре Левски в Европа отколкото Черноморец и кой ли не!А вие където казвате , че не искате да играете в Европа не го разбирам!Поне за мене там гледаме нещо, събираме се доста хора по стадионите интересно е , атомосфер ее?Кога става тука в България?Едни мижави 10 хилияди на ЦСКа - Левски!
Колега,виж сега,според мен ако ''Левски'' не са готови за Европа,най добре е да не бъдат там!Има отбори,които са много по добре подготвени от тях(нарочно не визирам ЦСКА,да не си помислите,че мнението ми е пристрастно) и е редно те да са на тяхно място!Но ако покажат нужната игра,то лошо нЕма...
прав си и съм съгласен с мнението ти.Но помни ми думата, ако Левски не играе в Европа ЦСКа може само нещо да направи!Другите няма да направят нищо!Те и Литекс всяка година играят що годе добре и тука Бате ги насра!Така че, ако стане да се класират всички в Лига Европа кво по хубаво от това.Но реалноста е друга!Дано да не съм прав и да греша!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !