XXXIII кръг: Левски - ЦСКА (плейофи) 1:3

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: XXXIII кръг: Левски - ЦСКА (плейофи)

Мнениеот Кировец » 15 апр 2014 15:28

vaskonti написа:Преди странния мач в Разград имахме още по-странен в Перник. Разбира се, Локо Пд са доста по-сериозен отбор, но предвид последните събития при тях, както и добрите ни игри напоследък, се очакваше да ги бием - точно както се очакваше да бием в Перник. По принцип историята рядко се повтаря 1:1, но в България човек никога не знае. Едните имат важен юбилей, другите са налели едни милиони кинти и са под крилото на силните на деня... Ще видим какво ще стане.

По-скоро се очакваше да ги бием-Локо Пд, както го направихме в онзи сезон. Но тогава въпреки всичко имахме един топ нападател от европейска класа - Жуниор Мораес.
Само заради това момче Армията взе да се пълни... Да го гледаш как играе и как се раздава си е истинска наслада.
Майсторче.

Както и да е. Ако не загубим ще е прекрасно.

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 15 апр 2014 17:09

Време е за последния пирон в "ковчега". 8-)
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 15 апр 2014 21:22

Имам някакво чувство, че тия умрелочи този път ще ни бият :|
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 15 апр 2014 21:45

AnalBreaker написа:Имам някакво чувство, че тия умрелочи този път ще ни бият :|

Е, те умрелочите от Лаута ви скриха топката, та кво остава за подуенските... Вие поне сте живелочи, половината ви отбор е дартанян и има нужда от кислородни бутилки, даже чичо Здравко и чичо Марто, барабар с Делев-Гиганта ви надбягваха по тъча, ама и толкоз ли да не е?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 15 апр 2014 21:50

sin4ec написа:

Е, те умрелочите от Лаута ви скриха топката, та кво остава за подуенските... Вие поне сте живелочи, половината ви отбор е дартанян и има нужда от кислородни бутилки, даже чичо Здравко и чичо Марто, барабар с Делев-Гиганта ви надбягваха по тъча, ама и толкоз ли да не е?

Тук си в тотална заблуда, ама ТОТААААЛНА. Точно ние, смея да твърдя, сме отборът с най-добрата физическа подготовка. И това, че някои от футболистите са "дартаняни", както ти се изрази, въобще не се отразява на физическото им състояние, ако не си забелязал. Пребихме всички отбори след Нова година през второто полувреме. Факт.
Това не се случи само в последния мач, но там идея си нямам какво се случваше.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 15 апр 2014 22:13

memnto написа:Тук си в тотална заблуда, ама ТОТААААЛНА. Точно ние, смея да твърдя, сме отборът с най-добрата физическа подготовка. И това, че някои от футболистите са "дартаняни", както ти се изрази, въобще не се отразява на физическото им състояние, ако не си забелязал. Пребихме всички отбори след Нова година през второто полувреме. Факт.
Това не се случи само в последния мач, но там идея си нямам какво се случваше.

Бих поспорил по въпроса, но темата е за Левски-ЦСКА и доста излязохме от нея. Физическата подготовка е цяла наука. И ако е сбъркана, 5-6 мача бягаш като откачен, но после свършваш въздуха. Това се вижда при вас, докато при нас тече обратния процес. Келфайда. ЧМ смачкаха и вас, и Лц , и нас по този показател. Да видим в дербито кой как ще е, но не се изненадвай, ако спукате гумата в 60 минута. ;)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 15 апр 2014 22:31

sin4ec написа: Физическата подготовка е цяла наука. И ако е сбъркана, 5-6 мача бягаш като откачен, но после свършваш въздуха. Това се вижда при вас, докато при нас тече обратния процес. Келфайда. ЧМ смачкаха и вас, и Лц , и нас по този показател. Да видим в дербито кой как ще е, но не се изненадвай, ако спукате гумата в 60 минута. ;)

Господи :shock:
Тая теория дори и от пълен аматьор не съм е чувал. Какви са тези измишльотини? Може ли да ми обясниш научному, как става така, че бягаш 5-6 мача и после си капут? Интересно ми е как реши точно в този диапазон от 5-6 мача, без да конкретизираш период. Примерно първите 5-6 мача, или последните.

Влизаме като фаворити в мача, онея са яко депресирани, общо взето, ако не ни мине котка път мача си го взимаме. Дано и Господ ги накаже отново!
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 15 апр 2014 23:59

И аз мисля, че във физическо отношение стоим доста добре и това до голяма степен помага да постигаме предимно положителни резултати след Нова година. (Особено се възхищавам на Бадема, който на тази възраст всеки мач 90 минути не спира да търси топката по целия терен.) Не отстъпвахме физически нито на "Черно море", които в това отношение винаги са стояли добре, нито на "Лудогорец", които пък свикнаха да играят в сгъстен цикъл. Дори в последния кръг мисля, че запазихме сили до края на мача, но просто срещу себе си имахме съперник, който не беше по-зле от нас по този показател (същото важи и за другите 2 споменати отбора). Може би само в дербито на 8-ми март се забеляза явна умора в края на мача, но тогава 40 минути бяхме с човек по-малко, така че е обяснимо. Срещу "Литекс" и "Ботев" също имаше някакви подобни признаци, но минимални, пък и аз може да съм се заблудил.
При "Левски" положението в това отношение беше много зле в началото - най-ярко си пролича в реванша с "Ботев", когато бяха много по-добри първото полувреме, а второто бързо свършиха въздуха. Последното Вечно дерби така и не го гледах дори по ТВ, но коментарите, които съм чел, ме навеждат на мисълта, че и тогава след почивката сме запазили сили доста по-дълго от тях. Постепенно се забелязва подобрение при тях, макар че издъхнаха през второто полувреме срещу "Лудогорец".
Разбира се това е само един от многото фактори, които решават даден мач. Не може да разчитаме, че ще бъде така, както е било последния път, а ако не е, то трябва да покажем нещо смислено и градивно, ако искаме положителен резултат.
Иначе след няколко поредни добри резултата срещу "Левски" е нормално с всеки следващ мач все повече да се засилва усещането, че серията ще спре - в това усещане няма нищо нелогично. Не би трябвало изобщо да ни интертесуват обаче статистики и други подобни неща.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 16 апр 2014 10:01

Няма да ни бият, но евентуален равен резултат срещу осакатения им отбор се доближава до загуба. :roll: Покажем ли играта, с която играхме срещуя тях преди, срещу Литекс и Ботевъ, резултата е ясен - победа за ЦСКА.

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 16 апр 2014 18:18

Ще ги изпердашим с 2 гола за последно тоя сезон
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Върни се в “Архив”