Модератор ЛокоПД написа:LordVOODOO написа:Добре де едно нещо не разбирам. Никой не купува нещо, за да го унищожи, защото така се набутва с парите! Да последните 2 години селският не дава пари за отбора ви, да отбора се издържа сам, с продажбата на играчи излезли от школата. Но това е така последните 2 години, а Христолов е собственик от преди това. Преди това той даваше пари за отбора! Та защо му е да си вкарва такъв автогол? Защо му е да се набутва така с парите? Т.е. какво го е накарало да намрази толкова много клуба ви, че да пожелае да ви затрие? Трябва да има все някаква причина и се чудя дали и вие феновете не сте виновни затова! Ок искахте отбора да е силен и да бие наред, ок селския ви лъга години наред с обещания за големи селекции и силен европейско "Ботев", но все пак той отначало издържаше клуба! И ако не се бяхте настроили така към него, а бяхте по-умерени и малко поне благодарни, че благодарение на него клуба ви съществува, сега нямаше да се стигне до тук и клуба ви да умира!!! Така че замислете се дали не сте сами виновни за съдбата на любимият ви клуб!
Вие започнахте тая война и това сега са последствията от нея! За мен лично не Димитър Христолов уби ПФК "Ботев" Пловдив, а феновете на отбора го убиха!!!
Лорде,определено не си в час.Не знаеш за какво става въпрос.Не си от Пловдив.Завивай

Този се мисли всеки път, за много голяма работа. Така е и с любимия си отбор, който не е и Български и му вика "нашите". Същият влиза в някакви несъстоятелни спорове, в полза на същия клуб (нашите) и представи си срещу кой...срещу най-великия клуб за всички времена - Реал Мадрид. И даже има наглостта, да съпоставя отбора си с него. А ти ми говориш, че сега се включва в спор за проблеми на Пловдив, в които са съпричастни, дори и кръвните врагове на Ботев - Локомотив Пд и оказват своята подкрепа. А въпросният LordVOODOO, неразбирайки психологията на темата, се изказва по несъстоятелен начин, както и при доводите си, в подкрепа за титлите на Барселона, съпоставени с тези на Реал Мадрид. Само че, там е по обстоятелствен и е по-комично някак, тъй като от колкото "кладенеца вода да извади", сам си знае, че от Реал Мадрид, по-велик клуб няма. Има само по-любим, специално за мен - това е Славия.