Tommi написа:Какво е това положение на Камбуров? Има ли видео?
Има го на видео. Но мисля, че не се акцентира на този момент.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Tommi написа:Какво е това положение на Камбуров? Има ли видео?
mistreated написа:tevez написа:[offtopic]Никаква дузпаСигурно се шегувате, нали? Милиев играе с топката и тя затова отива към корнера, а Камбуров е толкова добър в изпросването на дузпи и фаулове, че ако имаше наистина нещо щеше да почне да се тръшка и да протестира, както го направи след един фаул срещу Вутов и получи жълт картон за оспорване. Така че по-добре измислете някое друго положение.[/offtopic]
[offtopic]Камбуров не можеше да спори, защото вече имаше един жълт картон и можеше да получи втори такъв за оспорване на съдийско решение.[/offtopic]
tevez написа:mistreated написа:tevez написа:[offtopic]Никаква дузпаСигурно се шегувате, нали? Милиев играе с топката и тя затова отива към корнера, а Камбуров е толкова добър в изпросването на дузпи и фаулове, че ако имаше наистина нещо щеше да почне да се тръшка и да протестира, както го направи след един фаул срещу Вутов и получи жълт картон за оспорване. Така че по-добре измислете някое друго положение.[/offtopic]
[offtopic]Камбуров не можеше да спори, защото вече имаше един жълт картон и можеше да получи втори такъв за оспорване на съдийско решение.[/offtopic]
[offtopic]Човек, той дори не си вдигна ръцете,както правят всички след извършено срещу тях нарушение, не говоря да тръгне към съдията и да иска да го удуши. Просто стана и продължи да играе. Факт, е че няма дoбро повторение, но някой път и по езика на тялото на играчите можеш да разбереш дадена ситуация.[/offtopic]
Udoji90 написа:За спорните ситуации аз мнението си го изказах още вчера, но понеже гледам, че немалко хора споменават ситуацията с ръката на Янчев, не съм сигурен, но мисля, че това щеше да му е първи жълт картон, а не втори, както казват много хора. При дузпата беше показан картон, но не на Янчев, а на Вальо Илиев, който оспори отсъждането тогава.
И сега се сещам за нещо, което вчера пропуснах да спомена. От 6 минути добавено време поне 2 не се играха - 30 секунди за смяната на Жоро Илиев и преди това минута и половина при сблъсъка между Михайлов и Косоко. Логично беше да се удължи добавеното време до 8 минути, а то беше удължено само с около 15-20 секунди, което според мен беше в интерес на истината много по-очевидна грешка от всички останали ситуации (те поне не са безспорни, затова не можем да ги определим еднозначно като грешки).
Разбира се имаше и други неточности - немалко нарушения за "Черно море" в средата на терена и дори в нашата половина през последните 20-30 минути бяха подминати (може да е тръгнал да компенсира Тодоров, ако е решил, че преди това е сбъркал), задържането за главата на Сидибе не беше видяно (иначе изгонването на треньорите за бурната им реакция по принцип си е правилно). Както и да е, тези ситуации не влияят толкова.
Тези неща ги споменавам просто като аргумент в полза на като цяло посредственото представяне на рефера вчера. За най-спорните моменти по-назад изразих мнение, а то е, че не може да се каже категорично дали са отсъдени правилно или грешно. В този ред на мисли силно се изумявам, като ви чета коментарите и гледам как почти всички сте абсолютно сигурни в преценките си (и те са в двете крайности), при положение че ситуациите са изключително тънки.
Sh. Group написа:Udoji90 написа:За спорните ситуации аз мнението си го изказах още вчера, но понеже гледам, че немалко хора споменават ситуацията с ръката на Янчев, не съм сигурен, но мисля, че това щеше да му е първи жълт картон, а не втори, както казват много хора. При дузпата беше показан картон, но не на Янчев, а на Вальо Илиев, който оспори отсъждането тогава.
И сега се сещам за нещо, което вчера пропуснах да спомена. От 6 минути добавено време поне 2 не се играха - 30 секунди за смяната на Жоро Илиев и преди това минута и половина при сблъсъка между Михайлов и Косоко. Логично беше да се удължи добавеното време до 8 минути, а то беше удължено само с около 15-20 секунди, което според мен беше в интерес на истината много по-очевидна грешка от всички останали ситуации (те поне не са безспорни, затова не можем да ги определим еднозначно като грешки).
Разбира се имаше и други неточности - немалко нарушения за "Черно море" в средата на терена и дори в нашата половина през последните 20-30 минути бяха подминати (може да е тръгнал да компенсира Тодоров, ако е решил, че преди това е сбъркал), задържането за главата на Сидибе не беше видяно (иначе изгонването на треньорите за бурната им реакция по принцип си е правилно). Както и да е, тези ситуации не влияят толкова.
Тези неща ги споменавам просто като аргумент в полза на като цяло посредственото представяне на рефера вчера. За най-спорните моменти по-назад изразих мнение, а то е, че не може да се каже категорично дали са отсъдени правилно или грешно. В този ред на мисли силно се изумявам, като ви чета коментарите и гледам как почти всички сте абсолютно сигурни в преценките си (и те са в двете крайности), при положение че ситуациите са изключително тънки.
Пич нарушението срещу Сидибе го видяха и слепите, така че не говори глупости, а и за какво са петима съдии, като не могат да видят нещо очевидно. И как така да не е важно при положение, че Черно море изравниха от подобна ситуация.....
Udoji90 написа:Sh. Group написа:Udoji90 написа:За спорните ситуации аз мнението си го изказах още вчера, но понеже гледам, че немалко хора споменават ситуацията с ръката на Янчев, не съм сигурен, но мисля, че това щеше да му е първи жълт картон, а не втори, както казват много хора. При дузпата беше показан картон, но не на Янчев, а на Вальо Илиев, който оспори отсъждането тогава.
Пич нарушението срещу Сидибе го видяха и слепите, така че не говори глупости, а и за какво са петима съдии, като не могат да видят нещо очевидно. И как така да не е важно при положение, че Черно море изравниха от подобна ситуация.....
Какви глупости говоря? Ти осмисляш ли какво съм написал? Казах, че нарушението срещу Сидибе наистина го има и че е грешка да не се свири. (Под "не бе видяно" имам предвид "не бе отсъдено" - мисля, че си пролича какво казвам.)
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 1 гост