Мнениеот TristaNNN » 27 яну 2015 16:59 

Ихааа, малкото Саше се опитва да надмине голямия подсъдим престъпник по арогантност и наглост. 
Защо се вдигало шум, когато червените дължали, а не когато имали да взимат пита той? Ами може би, защото при красноармейците стана практика да лъжат навред с пари, а и споровете най-често свършват в съда. Как няма да се вдига шум, нали искаме да сме правова държава, нали искаме да се спазват правилата, договорите, дължимите заплащания да са навременни и куп други неща присъщи за нормалните държави. И защо наглото малко Саше не каза дали са платили на етрополците, по-конкретно на Димитров за Чочев, а? Ами не са, то и защо всъщност да го правят, така или иначе БФС пак ще си ги галне с перцето като дойде време за лицензите. Правилното в случая е да се разкрие новият мним враг, за да се омае червената общност, да се почувства ограбена и онеправдана, част от широкомащабна завера, а храбрите форумни армейци да насочът огъня на словото към жълтите. 
Че и твърди следното:  "Многократните ни усилия и сигнали към БФС, както и към Ботев и Лудогорец, удрят на камък и нямаме никаква обратна връзка или съдействие". 
И каква страна по спора между жълти и червени е Лудогорец? Никаква! Ала наглецът продължава да сее семката на конфликта и интригата, но дума не обелва защо не си търсят правата по каналния ред. Призовал бил господинчото, ама че наглост!

[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

[/offtopic]