Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот CTAHKO » 16 юни 2011 17:21

Chelsea Forever написа:
CTAHKO написа:За Дрогба ще се наложи да изчакат още 2-3 годинки за да се включи направо в мъжкия им отбор :lol:

Ами,ако им дадем някой на 19 при не при юношите,а при децата ли ще го сложат? :? :roll:

Може да го помислят за сукалче :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Chelsea Forever
Контакти:

Мнениеот Chelsea Forever » 16 юни 2011 17:30

Видях ти подписа и се сетих за този виц:
Дузпа, дузпа”, крещи Дани Алвеш, без да осъзнава, че се е подхлъзнал в банята! :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 16 юни 2011 17:38

Chelsea Forever написа:Видях ти подписа и се сетих за този виц:
Дузпа, дузпа”, крещи Дани Алвеш, без да осъзнава, че се е подхлъзнал в банята! :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Човещинка си е
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Chelsea Forever
Контакти:

Мнениеот Chelsea Forever » 16 юни 2011 17:41

Защитник на Челси идва в Байерн, ако сделката с Боатенг пропадне

Шефовете на Байерн Мюнхен вече имат резервен вариант, ако не успее да се разбере с Манчестър Сити за привличането на защитника Джером Боатенг. "Баварците" са си харесали бранителя на Челси Алекс и вече са готови с конкретна оферта за него.

Бразилецът загуби титулярното си място на "Стамфорд Бридж", след като бе преследван от контузии през последния сезон и в клуба бе привлечен неговия сънародник Давид Луис. Така че, ако от Байерн предложат достатъчно интригуваща оферта както за клуба, така и за самия играч, нищо чудно наистина да се стигне до преминаването му на "Алианц Арена" през лятото.

[offtopic]НЕ ТРЯБВА ДА ДАВАМЕ АЛЕКС![/offtopic]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 16 юни 2011 17:46

Глупости ... Наскоро отхвърлихме оферта на някой от руските клубове за около 18 милиона, така че трансфер в Байерн е в графа невъзможни, освен ако не го разменим за друг играч. Няма да е лошо да си върнем Робен :oops:

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 16 юни 2011 19:43

Тука чувам за някакви размени на Снайдер и Рамиреш. Това би било абсурдно. Рамиреш на мен много ми харесва като играч. Понякога прави някои тежки нарушения, но това е нормално, все пак може да играе и като дефанзивен халф. ;) Я си представете, че Снайдер не се наложи. Какво другия сезон ще го заменим за Кака ли?! :!:

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 16 юни 2011 19:49

На мен пък не ми харесва... А ако ще взимаме нов халф, някой ще седне на пейката, а мисля е повече от ясно кой ще бъде ;) Есиен и Лампард са бетон и както казах преди известно време, остава само едно място. Толкова и ще са ни трансферите в халфовата линия. Остават още 2 предполагаеми трансфера според Гърлей. Единият вероятно ще е Арда Туран и остава още един трансфер, за който ни остават уж 40 милиона + всичко, което изкараме от продажби. Нещо не се връзват изказванията на ръководството, но да видим ... Дали няма да има един трансфер за 40 + милиона ??? :? Или ще купим повече от трима играчи ??? Да видим ... Да не се окаже само, че нямаме пари, но ми се струва малко вероятно, а пък и офертата за Модрич ми изглежда показателна. Даже мога да гарантирам, че до 2 дена ще сме качили на поне 25, :roll: :lol: А пък Рамиреш с нищо не е показал, че е по-добър от Джош. Аз съм напълно съгласен да го продадем и да му дадем игровото време на Макекрън, който го превъзхожда във всичко, освен в бързина.

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 16 юни 2011 19:59

Аз съм с две ръце ЗА МакЕкран. ;) Много е добър. Много ми се ще той, Стъридж, Ван Анхолт и Какута да се наложат в първия състав. Тогава няма да има разправии като тези с Неймар, Лукаку, Снайдер, Агуеро, Модрич и т.н. :|

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 16 юни 2011 20:12

fireblood написа:Аз съм с две ръце ЗА МакЕкран. ;) Много е добър. Много ми се ще той, Стъридж, Ван Анхолт и Какута да се наложат в първия състав. Тогава няма да има разправии като тези с Неймар, Лукаку, Снайдер, Агуеро, Модрич и т.н. :|

Сравни Агуеро със Стъридж, Снайдер или Модрич с Макекрън и Какута с Неймар ...... :roll:
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 16 юни 2011 20:20

tatusindo написа:
fireblood написа:Аз съм с две ръце ЗА МакЕкран. ;) Много е добър. Много ми се ще той, Стъридж, Ван Анхолт и Какута да се наложат в първия състав. Тогава няма да има разправии като тези с Неймар, Лукаку, Снайдер, Агуеро, Модрич и т.н. :|

Сравни Агуеро със Стъридж, Снайдер или Модрич с Макекрън и Какута с Неймар ...... :roll:

Че кой е казал, че трябва да се сравняват ? А потенциала на тези играчи е огромен, освен на Какута, който не става за нищо.

Върни се в “Архив”