Chelsea Forever написа:CTAHKO написа:За Дрогба ще се наложи да изчакат още 2-3 годинки за да се включи направо в мъжкия им отбор
Ами,ако им дадем някой на 19 при не при юношите,а при децата ли ще го сложат?![]()
Може да го помислят за сукалче
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Chelsea Forever написа:CTAHKO написа:За Дрогба ще се наложи да изчакат още 2-3 годинки за да се включи направо в мъжкия им отбор
Ами,ако им дадем някой на 19 при не при юношите,а при децата ли ще го сложат?![]()
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Chelsea Forever написа:Видях ти подписа и се сетих за този виц:
Дузпа, дузпа”, крещи Дани Алвеш, без да осъзнава, че се е подхлъзнал в банята!
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Защитник на Челси идва в Байерн, ако сделката с Боатенг пропадне
Шефовете на Байерн Мюнхен вече имат резервен вариант, ако не успее да се разбере с Манчестър Сити за привличането на защитника Джером Боатенг. "Баварците" са си харесали бранителя на Челси Алекс и вече са готови с конкретна оферта за него.
Бразилецът загуби титулярното си място на "Стамфорд Бридж", след като бе преследван от контузии през последния сезон и в клуба бе привлечен неговия сънародник Давид Луис. Така че, ако от Байерн предложат достатъчно интригуваща оферта както за клуба, така и за самия играч, нищо чудно наистина да се стигне до преминаването му на "Алианц Арена" през лятото.
fireblood написа:Аз съм с две ръце ЗА МакЕкран.Много е добър. Много ми се ще той, Стъридж, Ван Анхолт и Какута да се наложат в първия състав. Тогава няма да има разправии като тези с Неймар, Лукаку, Снайдер, Агуеро, Модрич и т.н.
tatusindo написа:fireblood написа:Аз съм с две ръце ЗА МакЕкран.Много е добър. Много ми се ще той, Стъридж, Ван Анхолт и Какута да се наложат в първия състав. Тогава няма да има разправии като тези с Неймар, Лукаку, Снайдер, Агуеро, Модрич и т.н.
Сравни Агуеро със Стъридж, Снайдер или Модрич с Макекрън и Какута с Неймар ......
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта