Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Български паспорт за Жоазиньо?!
вместо да се развива ДЮШ ние даваме паспорти на куцо и сакато, поне да бяха бели хора ..
О Ботев Пловдив, имам лудост в главата си от теб!
Re: Стига плюене по Велев!
И аз мисля, че е време да се спре с атаките към Кокала. Миналата година по това време Левски на Мъри вече нямаше никакъв шанс за титлата, месеци след краха с/у Тампере и далеч не можеше "да мачка" (по думите на Желю Станков за настоящия облик на отбора).
Сега Левски е втори благодарение само на един мъж "без ташаци" и играе със сърце и си взима мачовете. Дори и с/у щедро- хвалените "моряци" показа, че категорично е по- можещият отбор.
Затова, да се стегнем, да спрем да плюем по Емо Велев и да отидем 20 000 хиляди на мача с Локо, за да погажем, че сме заедно срещу чорбата, срещу ретро- пернишките схеми за печелене на мачове на титан и срещу мъжете "без ташаци" !
САМО ЛЕВСКИ !!!
Сега Левски е втори благодарение само на един мъж "без ташаци" и играе със сърце и си взима мачовете. Дори и с/у щедро- хвалените "моряци" показа, че категорично е по- можещият отбор.
Затова, да се стегнем, да спрем да плюем по Емо Велев и да отидем 20 000 хиляди на мача с Локо, за да погажем, че сме заедно срещу чорбата, срещу ретро- пернишките схеми за печелене на мачове на титан и срещу мъжете "без ташаци" !
САМО ЛЕВСКИ !!!
"QUOS DEUS VULT PERDERE PRIUS DEMENTAT ! "
Съгласен съм изцяло с теб колега.Нека оставим на спокойствие Велев да си върши работата.До края на първенството остават доста мачове-когато приключи ще имаме доста време да даваме оценки и мнения.
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
Кокала, Джеймс или какъвто е там не става чеп за зеле
В момента разполага с най-добре комплектования, най-качествения откъм ресурси отбор, но играта която показваме не е никак най-качествената. Аз не мога да се сетя кой отбор сме надиграли тотално, освен мача в Перник. Останалото е само много характер(от Гонзо) и малко късмет на останалите
Много ми се ще този глупак да направи нещо, но изобщо не виждам как ще стане това
Затова аз смятам, че ще търсим нов треньор от лятото, лошото е, че в България в момента подходящите или са заети или хич ги няма. НО Кокала не е решението, той е абсолютен простак и неграмотник. За съжаление, се допълват с президента му
Иначе както винаги съм на стадиона, не се съмнявам в победата

Много ми се ще този глупак да направи нещо, но изобщо не виждам как ще стане това

Иначе както винаги съм на стадиона, не се съмнявам в победата

Този който не триябва да е в ЛЕВСКИ е Йовов той е доказан некадърник.
metodito написа:Почнах да се ядосвам бая покрай настоятелни коментари от разни анти-цесекари (не казвам левскари защото мисля, че ако си анти-, про - не може да си) да се разкара Велев. Не бил ставал за треньор, камо ли на Левски, обличал се с анцуг, обичал да пийва, бил селянин, като спял хъркал, като вървел - ходел и т.н. Айде няма нужда! Къде е Левски в момента? Как играе? Играят ли млади играчи? Е, не е Алекс Фъргюсън, и Мъри Стоилов не е. Той е Емил Велев. Добър или лош, щом Левски играе добре (ако не беше теслата срещу Гонзо си мисля, че резултата отиваше "на разлика" в полза на Левски срещу "моряците") да коментираме след мача с ЦСКА, става ли? На мен ми прилича на тенденция това плюене. Думи наизуст. Другото е откровена простотия, ама нейсе. И на мен ми се искаше да оставят Мъри да е треньор на Левски, па ако ще и на пето място да бяхме завършили, ма не стана. Мислех, че Мъри може да е "българския Ги Ру" ма не би. Кой искате да е - Вили, който сложи Гонзо в средата на терена (леле!)? Айде няма нужда! Като свърши сезона, да теглим чертата и да видим какво е станало.
питаш как играе ЛЕВСКИ в момента! е според теб добре ли играе, та те само едно блъскане на топката и това е,добре че йовов от време на време направи някои влизане по крилото та стане атака! добре ли подрежда отбора на терена Велев,според мен страшно много ги бърка!и извода е че ЛЕВСКИ не играе добре!и това ще лъсне в Европа!
Батков вън от ЛЕВСКИ!
- metodito
- Контакти:
Мисля, че Левски играе добре, да. Имаме добра защита и конкуренция отзад. С Бистрон не стана и Кокала го закотви на пейката. На Да Коща не му се играе и той си седна на пейката. На треньора сякаш му липсва малко смелост, но мисля, че това ще се промени с времето. Дарко повтори няколко пъти, че иска да играе напред. Нито Мъри, нито Вили го послушаха за разлика от Кокала и резултата не закъсня. Жо влезе в час именно при този треньор. Връщането на Йовов беше заслуга на Велев. Ако не го е страх, ще наложи и Бензукан, който се справи във Варна много добре. Просто се вижда, че този отбор има бъдеще и то най - вече като колектив. А иначе съм съгласен, че винаги може по-добре, но Аврам Грант няма да дойде.Здраве!
на мен не ми харесва безидейното ритане на топката,но щом на теб ти харесват,браво!дано не съм прав и да заиграят по добре!и най вече добре в Европа защото там е важното как ще играят!
Батков вън от ЛЕВСКИ!
всеки ден в църквата требва да палите свещи за йовов, гонзо и jоазинио----другото ви е пълнеж---но за бг стигат и трима

Пловдив-люлката на българските таланти
Хайде даси говорим конкретнто - Черно Море - Левски. 88 ма минута. Кой прави смяна в 88ма минута? Този, който иска да пази резултата, щото е ясно, че за 3-4 минути играч не може да обърне мач. И то кого пуска - възможно най-ниския му играч, който даже не е офанзивен. Поне да беше висок и да разчита на статично положение, а той пуска играч, който единственото му умение е да задържа топкапа. После се оправдаваме със съдията, а велев е страшния треньор. Да??