Селекция сезон 2016/17

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Re: Селекция сезон 2016/17

Мнениеот Долно уйно » 16 яну 2017 18:33

И да се напъваш, и да не се напъваш, щом се жегваш, щом така реагираш то значи, че мненията ми имат някаква тежест, а за да има едно мнение тежест, то трябва да съдържа истини.
Отвътре те яде, че не може да разбереш, кой е зад този акаунт и стреляш на посоки, но нещо само си хабиш патроните.
При мен омраза няма, аз не мога да мразя, аз коментирам нещата с фактите им, тъй като вървя след тях, а не пред тях, виж ти ще кажеш за подписаните договори, и тогава отново водихме диалог, тогава отново заключенията бяха омраза, трол и бла-бла, е вкрайна сметка камъните паднаха по вашите глави.

Аз съм гърмян заек, така че изстрели във въздуха трудно ще се хвана.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 16 яну 2017 18:38

Мнения от 29.12.2016 от тази тама.
В другата има още подобни пикантерии.

Old_death написа:
HardWork написа:Съмнявам се, че ще успеем да вземем Рафаел Дванема. Искат го още няколко немски отбора и Аустриа Виена, трябва да е луд да предпочете България пред Австриа или Германия! Иначе момчето си е класа, няма спор ...

Не знам от къде идват сведенията ти за интерес от страна на други клубове , защото аз знам , че има подписан договор с ЦСКА . Информацията за ганаецът бе пусната от Тема спорт , а информаторът на тази медия се казва Стойчо Стоилов . Дано само това да не е поредната димка с цел отклонение на вниманието преди отварянето на трансферния прозорец . Зная и за още един нападател , но предпочитам да изчакам .

Old_death написа:Не остана много време . Трансферния прозорец отваря в началото на годината , а на 8- ми януари отбора се събира за подготовка . Тогава ще се разбере окончателно всичко . До колкото знам са договорени 4 нови попълнения . Нека журналистите хвърлят боб ! :)

Двамена има подписан договор с ЦСКА-София.
Договорени 4 нови попълнения.
На 8-ми януари всичко ще се знае.

Това, че ви споделям, че надуването на балон позитиви неноси не е омраза.
Надуването на балон не помага в развитието на един клуб.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 16 яну 2017 19:39

Долно уйно написа:И да се напъваш, и да не се напъваш, щом се жегваш, щом така реагираш то значи, че мненията ми имат някаква тежест, а за да има едно мнение тежест, то трябва да съдържа истини.
Отвътре те яде, че не може да разбереш, кой е зад този акаунт и стреляш на посоки, но нещо само си хабиш патроните.
При мен омраза няма, аз не мога да мразя, аз коментирам нещата с фактите им, тъй като вървя след тях, а не пред тях, виж ти ще кажеш за подписаните договори, и тогава отново водихме диалог, тогава отново заключенията бяха омраза, трол и бла-бла, е вкрайна сметка камъните паднаха по вашите глави.

Нямах никакво намерение да се занимавам с теб , но ти прекрачваш определени граници . Всеки индивид в живота си се движи от разума си , чувствата и от хормони . Човек , който непрекъснато виси в чужд раздел , излъчва негативизъм , не е казал и една добра дума , слухти в чужди форуми , скрит зад интернет анонимността , има повече мнения за чужд отбор , отколкото за любимия си , лъже и плюе непрекъснато , без да го интересува че се излага и още ред други неща не е воден нито от разума си , нито от хормони . Остава само чувството . А това , което те води е чувството ти на омраза към ЦСКА . Не ме интересува нито кой си , нито с какво се занимаваш . За мен си поредния форумен комплексар . В тоя форум има само един , който е заслужил да го сложа в списъка си с врагове . Ти си втория . Гордей се ! Всеки има правото да се излага колкото си иска , но аз не искам да бъда съпричастен с това .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 16 яну 2017 19:46

Какво е мнението за мен на един форум анонимник, защото не си по различно от анонимник, какъвто ме определяш и мен слабо ме вълнува.
Хормон, адреналин или аулин тук няма абсолютно никакво значение, когато опонента се е оплел сам в лъжите си с цял да се изтъкне, като информиран... хората му казват, че срещу факти не се скача... хората с топки обикновено признават грешката си, безгрешни няма.
Интересно ми е, какво значи прекрачване на граница, ежедневното изобличаване на спуканите ви балони ли?

Форумът е публичен и всеки има право да пише в него, а аз, от кой отбор съм няма абсолютно никакво значение, то и ти не знаеш, от кой отбор си, подкрепяш там някакви момчета в червено само, защото играели на стадиона в Борисовата градина.

Дискутирай темата, а не участниците в дискусията и прати много поздрави на Стойчо от Илия и Георги Миланови, той ще се сети защо. :mrgreen: а може да добавиш и Сашо Цветков, и за него ще се сети защо... кажи му поздравите са от един анонимик във форума на Гонг.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 16 яну 2017 20:05

Old_death написа:
Долно уйно написа:И да се напъваш, и да не се напъваш, щом се жегваш, щом така реагираш то значи, че мненията ми имат някаква тежест, а за да има едно мнение тежест, то трябва да съдържа истини.

Нямах никакво намерение да се занимавам с теб , но ти прекрачваш определени граници . Всеки индивид в живота си се движи от разума си , чувствата и от хормони . Човек , който непрекъснато виси в чужд раздел , излъчва негативизъм , не е казал и една добра дума , слухти в чужди форуми , скрит зад интернет анонимността , има повече мнения за чужд отбор , отколкото за любимия си , лъже и плюе непрекъснато , без да го интересува че се излага и още ред други неща не е воден нито от разума си , нито от хормони . Остава само чувството . А това , което те води е чувството ти на омраза към ЦСКА . Не ме интересува нито кой си , нито с какво се занимаваш . За мен си поредния форумен комплексар . В тоя форум има само един , който е заслужил да го сложа в списъка си с врагове . Ти си втория . Гордей се ! Всеки има правото да се излага колкото си иска , но аз не искам да бъда съпричастен с това .

Не е сигурно, че точно омразата към ЦСКА го води. По-скоро бих казал, че има някаква лична драма с Ганчев и от там му идват проблемите.
Винаги феновете на даден отбор са обичали да си коментират събитията около отбора. Преди се събирахме на големи групи и споделяхме кой какво чул, какво разбрал, какво искаме и т.н. И всичко това, защото тази общност е обединена от една кауза, идея, любов ...
Как ли бихме реагирали, ако всеки ден се появяваше някакъв тип, който по никакъв начин не е част от тази общност, но който най-дебилно да изразява своята омраза, да отрича и да плюе по всичко, което ни обединява или за което си мечтаем?

Е.... сега има интернет и нещата са малко по-различни. Сега са на мода форумните тигри! :)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 16 яну 2017 20:57

Ozzimozzi написа:
Old_death написа:

Не е сигурно, че точно омразата към ЦСКА го води. По-скоро бих казал, че има някаква лична драма с Ганчев и от там му идват проблемите.
Винаги феновете на даден отбор са обичали да си коментират събитията около отбора. Преди се събирахме на големи групи и споделяхме кой какво чул, какво разбрал, какво искаме и т.н. И всичко това, защото тази общност е обединена от една кауза, идея, любов ...
Как ли бихме реагирали, ако всеки ден се появяваше някакъв тип, който по никакъв начин не е част от тази общност, но който най-дебилно да изразява своята омраза, да отрича и да плюе по всичко, което ни обединява или за което си мечтаем?

Е.... сега има интернет и нещата са малко по-различни. Сега са на мода форумните тигри! :)

С няколко от наречените от тебе форумни тигри съм се виждал на живо да пием по бира и да поспорим . Знаеш ли какви душички са на живо ? Явно интернет анонимността води до падане на всякакви задръжки . Не ме интересува какво го води тоя . Това е проблем на тия , които са принудени да съжителстват с него и не желая да се превръща в мой проблем . Приказката : " Ти знаеш ли кой съм ? " ми звучи твърде комплексирано . Имаме си премиер , но длъжността му не го прави по малко простак .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 яну 2017 21:38

Независимо какво ви е казал Уйно, селекцията на отбора е зациклила. Това е безспорен факт.
Но не е и болка за умирачка. Случва се на всеки. В края на краищата са важни и целите за тази пролет на отбора. Ако няма такива, логично е да няма и селекция. Ако ГГ знае, че по едн аили друга причина няма да играе в ЕКТ, то няма смисъл да се хаби сега. Може да направи селекция лятото и да готви отбор за догодина.
България не е примамлива дестинация и тука читав играч трудно ще дойде, освен в Лц.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 16 яну 2017 22:56

sin4ec написа: България не е примамлива дестинация и тука читав играч трудно ще дойде, освен в Лц.

Значи не е проблем дестинацията България.
Нещо зацикля, когато не си работил достатъчно, не си се подготвил при един, при втори, при трети вариант.
Моите хора от Ловеч, от как са в София и ЦСКА-София са се превърнали в тотални аматьори и това си има обяснение.
Оставиха се на факта, че в името им има ЦСКА и че всичко ще става от самосебе си и всеки ще ахка, и сега ще си сърбат попарата.
За последните 6-7 сезона същите тези хора нямаха трансферен прозорец и старт на подоготвка без да представят новите си попълнения, да са окомплектовани преди старта на поддготовката.

За този период от време в Литекс имаха една грешка с Джамбазки, която поправиха за един месец, през останалото време всеки треньор беше авторитет и име, в ЦСКА-София точно обратно, запушват дупки, с каквото имат.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 17 яну 2017 10:36

sin4ec написа:Независимо какво ви е казал Уйно, селекцията на отбора е зациклила. Това е безспорен факт.
Но не е и болка за умирачка. Случва се на всеки. В края на краищата са важни и целите за тази пролет на отбора. Ако няма такива, логично е да няма и селекция. Ако ГГ знае, че по едн аили друга причина няма да играе в ЕКТ, то няма смисъл да се хаби сега. Може да направи селекция лятото и да готви отбор за догодина.
България не е примамлива дестинация и тука читав играч трудно ще дойде, освен в Лц.

Проблемът е че от нищо се правят трагедии и генерални изводи . Нямам нищо против критиката , но съм против непрекъснатото плюене . За ЕКТ не си прав . Ако ЦСКА се класира , ще участва , колкото и да им е мъчно на шепата поплювковци в този форум .

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 17 яну 2017 20:32

Old_death написа:Проблемът е че от нищо се правят трагедии и генерални изводи . Нямам нищо против критиката , но съм против непрекъснатото плюене . За ЕКТ не си прав . Ако ЦСКА се класира , ще участва , колкото и да им е мъчно на шепата поплювковци в този форум .

Те при нас разни бастуни правят трагедии за точков актив есента, за който не са си и помисляли, но това е друга тема.
Селекция, та селекция....таз работа зимъска не се прави. Най-много да допълниш нещичко, като Сукуна при нас и един защитник. За ЕКТ- тез решения ги взима УЕФА и аз не мога да гадая какво ще стане. Виждаш, Партизан ги изхвърлиха като мръсни котета.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Архив”