BRF написа:vaskonti написа:Пак ще кажа - аз бих припознал Етрополе само ако се плати на държавата, както и това, което се изисква от двете централи. Забележи - не включвам нашия съд защото съм наясно, че парите към Лира и перничаните са си чисто източване и за тези дългове хич не ми пука. Ако се плати останото, тогава що годе може да се дават примерите с Фиорентина и Рейнджърс, въпреки, че пак има разлика превид открадването на друг клуб. Но поне ще е платена цената. Но така, на готово, си оставате Литекс Етрополе и нищо друго. При това признато от всевъзможни институции.
Аз пък нямам никакво желание да виждам как заминават милиони за нелсон,тенгариня,мадам ба и тем подобни!По-добре да се направи реконструкция на стадиона или да се оправи Панчарево или пък да се направи първокласна школа!
Сигурно е по-добре, но тук не става въпрос за моето желание. Аз също не искам защото и парите за Нелсон и Тенгариня са си източване в следствие на умишлено зле направени договори. Но за да имаме аргументи да се наричаме ЦСКА, за да бъде признато това от ФИФА и т.н. , следва да се плати. Ако не се плати навсякъде ще се водим Литекс, без значение ти или ние какво твърдим.
Милан е с 240 милиона дългове, но ги продадоха за 750 милиона. Защота имат много активи. ЦСКА е с 20 милиона дългове, но ако имаше съответните активи - стадион, база, играчи и т.н. , щеше да струва примерно 60-70 милиона.
Друг пример - щом си струва да се инвестират 10 милиона в клуб от трета дивизия, който няма фенска маса и се намира в малък град, значи си струва да дадеш 20 милиона за да вземеш ЦСКА - онзи от 2015, дори от 2013.
Защо Ганчев не го направи? Ти ми кажи.