Logical person написа:petko.h.markov написа:boabbb написа:Ще има продадени на 100%Според мен, един от Тони Силва и Буш ще си замине, дане не и двамата ...
Има едно"чудо" наречено финансов феърплей.Поне аз го тълкувам така.Разходите по заплати не трябва да превишават
много и за дълго приходите.Това било направено с цел развиване на ДЮШ и създаване на собствени кадри,които после
да бъдат продадени.Ако разходите за заплати са 6-8 млн.лв./както казват някои шефове/,няма как с продажбата на
1-2 футболисти,на билети,карти,артикули да вържем такъв бюджет.Парите от Манджуков и другите са кредити,не се
приемат за приходи/както прави Батков/и после следват глоби/като на Левски/.Сигурно грешно ги тълкувам нещата.
Грешно ги тълкуваш. Месечните заплати са 300 000 ЛЕВА, което прави 3,6 млн лева годишно. Какви 6-8 млн бълнуваш.
Коригирам се.Парите са бюджет на клуба.Не знам как я докара тази сума от 300 000лв на месец,но предполагам,че
визираш само футболистите.Разгледай колко души има на календара за тази година.Като прибавиш пари за заплати
на администрация,треньори на юноши,помощен персонал,пътувания,лагери,данъци и осигуровки,ще излезе,че аз съм
по-близо до реалното.